reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ASIK to pewnie to. Lej jej ciepla wode do wanny i pilnuj zeby nie siedziala w chlodnej podczas kapieli. I po kapieli koniecznie pilnuj zeby nie wyszla na przeciag. Jak nie przejdzie do kilku dni to musicie sie wybrac do lekarza ;-)
HAPPY ja mloda w pl obkupilam. Dresy bo my najczesciej w nich chodzimy i koszulki na dlugi rekaw, no i buty zimowe z adidasa zrobione z goretexu tez w pl, dalam 170zl a tutaj identycznie ok 400zl. Wiec roznica jest ;-)

Poklocilam sie z matka. Przy znajomych. Nie poznaje mojego dziecka przy niej a ta sie cieszy glupkowato... ehh ;/

reklama
Paulina - współczuję klutni z mamą. Dennis dresy tylko w domu nosi, na wyjście obowiazkowo jeansy (ewentualnie bojówki) do przedszkola też zazwyczaj jeansy,bojowki, i ma 2 dresy nike które nieraz do przedszkola mu pozwalam założyć. Ale wole zestawienie jeansy+koszula, w ogóle mam obsesję na punkcie ubioru Dennisa.

Witam z rana:)

My wczoraj do pozna byliśmy na dworze, siostra przyjechała i byłyśmy na placu zabaw oczywiście a potem jeszcze ,,na ciemno'' jak to P. mówi wyszliśmy na spacer bo cieplutko było:) Aa i byłam z małym u fryzjera:) Grzecznie siedział więc w nagrodę dostał nowe wiaderko z łopatkami i pierdołkami do piaskownicy :p

asik mój P. ostatnio tez często popuszczał;/ tzn chodził co chwile siusiu ale przeważnie nie nadążał, wydaje mi sie że to przez to że bez kapci latał więc może Twoja córa sie troszkę podziębiła przez to siedzenie w piachu;/
renata trzymam kciuki z całych sił:-)
paulina współczuję tych sytuacji z mamą;/ w sumie dobrze ze zwróciłaś jej uwagę przy znajomych, może sie troszke ogarnie;/

Co do ubioru P. to u nas nie ma problemu i w dresach i w jeansach lubi chodzić:):) Zakupy też nas czekają, obowiązkowo cieplejsze buty i rajtuzy i ze 2 pary jakiś cieplejszych spodni. Kurtki na szczęście ma 3 na zimę więc spokój:)

Hej ;)

Renata 3mamkciuki ;)

Mam sobote wolna i normalnie dziwnie sie czuje ;p
Wczoraj ostatni zakup kurtki byl a no i jeszcze szalik lub komin musze kupic Zu. Co do jej ubiory wczesnirj szalalam na punkcie jak ubrana jest a teraz byle by rajty miala i krotki rekaw :D

Załączniki

• 1413007947348.jpg
    1413007947348.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 35
  • 1413008000496.jpg
    1413008000496.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 34
Hej. Mu wlasnie wstalysmy.

HAPPY no ja takiej "obsesji" nie mam :p jeansy rzadko ubieram, mamy tylko 3 pary ich. A dresow mnooostwo. Samej mi w nich najwygodniej. Pozatym najwazniejsze ze dziecko wyglada czysto i schludno ;) i wielbie dresy pumy i adidasa ;-)
OLCIA bardzo ladne buciki! I kurteczka tez :tak:
MADZIALENA w sensie ze jeansy ocieplane? Czy takie spodnje kombinezonowe bardziej? Moja Nika czesto biega na boso, a o sobie to nie wspomne ;-)

paulina no ja też wolę w skarpetach samych śmigać po domu niż w kapciach:p P. przyzwyczaił sie że w lato bez kapci biegał po domu więc cięzko mu sie teraz przyzwyczaic:) Żeby nie było to ja juz też zaczęłam w kapciach chodzić:) a co do spodni to właśnie chcę kupić ocieplane jeansy i ocieplane sztruksy, dresowych ma dużo i kombinezowe też ma dwie pary:) w ogóle muszę porządki porobic w półkach i wyciągnąć zimowe rzeczy z tamtego roku może jeszcze jakies będą dobre:) Kurtka np. z tamtego roku jest dobra i nawet rękawy nie są krótkie:happy:
olcia boska ta kurteczka:-)

MADZIALENA ale ja calkiem na boso. Bez skarpetek. Nika tez tak czasamo goni. W skarpetkach jeszcze zdzierzymy ale kapcie to od swieta :-) a spodnie ocieplane moim zdanie bezsensu. My w zimie rajtki pod spodnie i jest ok ;-)

paulina całkiem boso tez mi się zdaża a moja mama tylko się na mnie wydziera ze zaraz katar będzie:p my też tak robimy rajtuzy i dresy i jest ok:) Ale w tamtym roku dostał od dziadków własnie dwie pary ocieplanych sztruksowych spodni i fajne były :p

Wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy, otwierają koło nas całodobowy salon gier i potrzebują 3 dziewczyny, tylko że praca po 12 godzin... powiedzmy poszłabym na rano od 8-20, nocka wolna, potem dzień wolny i na 12godzin na noc, zostawiłam cv ale jeszcze trochę czasu mam żeby się zastanowić o ile w ogóle zadzwonią, ale nie wiem czy to praca dobra dla mnie cały dzień by mnie nie było:/ zarobki 1350zł D. tak sobie sie to podoba mojej mamie również:-)

Ostatnia edycja:
Wsumie to nigdy na takie nie zwrocilam uwagi, jak bede ma zakupach to popatrze ;) na mnie sie A. drze ze jal bezdomna wygladam bez skarpetek hahaha ale nie lubie.

Moj dzis zrobi rosolek, ostatnio w sierpniu robil. A on taki pyszny robi ze juz bym wszamala miske :-)

reklama
Paulina dzieki ;)

My tez Zu na bosi latamy jedyne to w zlobie musi miec papcie ;p
Mysle ze w tym roku az takiej zimny nie bedzie wiec nie kupuje spidni ocieplanych grube rajty spodnie i juz :)

Do góry