reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ASIK to pewnie to. Lej jej ciepla wode do wanny i pilnuj zeby nie siedziala w chlodnej podczas kapieli. I po kapieli koniecznie pilnuj zeby nie wyszla na przeciag. Jak nie przejdzie do kilku dni to musicie sie wybrac do lekarza ;-)
HAPPY ja mloda w pl obkupilam. Dresy bo my najczesciej w nich chodzimy i koszulki na dlugi rekaw, no i buty zimowe z adidasa zrobione z goretexu tez w pl, dalam 170zl a tutaj identycznie ok 400zl. Wiec roznica jest ;-)

Poklocilam sie z matka. Przy znajomych. Nie poznaje mojego dziecka przy niej a ta sie cieszy glupkowato... ehh ;/

reklama
Paulina - współczuję klutni z mamą. Dennis dresy tylko w domu nosi, na wyjście obowiazkowo jeansy (ewentualnie bojówki) do przedszkola też zazwyczaj jeansy,bojowki, i ma 2 dresy nike które nieraz do przedszkola mu pozwalam założyć. Ale wole zestawienie jeansy+koszula, w ogóle mam obsesję na punkcie ubioru Dennisa.

Witam z rana:)

My wczoraj do pozna byliśmy na dworze, siostra przyjechała i byłyśmy na placu zabaw oczywiście a potem jeszcze ,,na ciemno'' jak to P. mówi wyszliśmy na spacer bo cieplutko było:) Aa i byłam z małym u fryzjera:) Grzecznie siedział więc w nagrodę dostał nowe wiaderko z łopatkami i pierdołkami do piaskownicy :p

asik mój P. ostatnio tez często popuszczał;/ tzn chodził co chwile siusiu ale przeważnie nie nadążał, wydaje mi sie że to przez to że bez kapci latał więc może Twoja córa sie troszkę podziębiła przez to siedzenie w piachu;/
renata trzymam kciuki z całych sił:-)
paulina współczuję tych sytuacji z mamą;/ w sumie dobrze ze zwróciłaś jej uwagę przy znajomych, może sie troszke ogarnie;/

Co do ubioru P. to u nas nie ma problemu i w dresach i w jeansach lubi chodzić:):) Zakupy też nas czekają, obowiązkowo cieplejsze buty i rajtuzy i ze 2 pary jakiś cieplejszych spodni. Kurtki na szczęście ma 3 na zimę więc spokój:)

Hej ;)

Renata 3mamkciuki ;)

Mam sobote wolna i normalnie dziwnie sie czuje ;p
Wczoraj ostatni zakup kurtki byl a no i jeszcze szalik lub komin musze kupic Zu. Co do jej ubiory wczesnirj szalalam na punkcie jak ubrana jest a teraz byle by rajty miala i krotki rekaw :D

Załączniki

• 1413007947348.jpg
    1413007947348.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 37
  • 1413008000496.jpg
    1413008000496.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 36
Hej. Mu wlasnie wstalysmy.

HAPPY no ja takiej "obsesji" nie mam :p jeansy rzadko ubieram, mamy tylko 3 pary ich. A dresow mnooostwo. Samej mi w nich najwygodniej. Pozatym najwazniejsze ze dziecko wyglada czysto i schludno ;) i wielbie dresy pumy i adidasa ;-)
OLCIA bardzo ladne buciki! I kurteczka tez :tak:
MADZIALENA w sensie ze jeansy ocieplane? Czy takie spodnje kombinezonowe bardziej? Moja Nika czesto biega na boso, a o sobie to nie wspomne ;-)

paulina no ja też wolę w skarpetach samych śmigać po domu niż w kapciach:p P. przyzwyczaił sie że w lato bez kapci biegał po domu więc cięzko mu sie teraz przyzwyczaic:) Żeby nie było to ja juz też zaczęłam w kapciach chodzić:) a co do spodni to właśnie chcę kupić ocieplane jeansy i ocieplane sztruksy, dresowych ma dużo i kombinezowe też ma dwie pary:) w ogóle muszę porządki porobic w półkach i wyciągnąć zimowe rzeczy z tamtego roku może jeszcze jakies będą dobre:) Kurtka np. z tamtego roku jest dobra i nawet rękawy nie są krótkie:happy:
olcia boska ta kurteczka:-)

MADZIALENA ale ja calkiem na boso. Bez skarpetek. Nika tez tak czasamo goni. W skarpetkach jeszcze zdzierzymy ale kapcie to od swieta :-) a spodnie ocieplane moim zdanie bezsensu. My w zimie rajtki pod spodnie i jest ok ;-)

paulina całkiem boso tez mi się zdaża a moja mama tylko się na mnie wydziera ze zaraz katar będzie:p my też tak robimy rajtuzy i dresy i jest ok:) Ale w tamtym roku dostał od dziadków własnie dwie pary ocieplanych sztruksowych spodni i fajne były :p

Wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy, otwierają koło nas całodobowy salon gier i potrzebują 3 dziewczyny, tylko że praca po 12 godzin... powiedzmy poszłabym na rano od 8-20, nocka wolna, potem dzień wolny i na 12godzin na noc, zostawiłam cv ale jeszcze trochę czasu mam żeby się zastanowić o ile w ogóle zadzwonią, ale nie wiem czy to praca dobra dla mnie cały dzień by mnie nie było:/ zarobki 1350zł D. tak sobie sie to podoba mojej mamie również:-)

Ostatnia edycja:
Wsumie to nigdy na takie nie zwrocilam uwagi, jak bede ma zakupach to popatrze ;) na mnie sie A. drze ze jal bezdomna wygladam bez skarpetek hahaha ale nie lubie.

Moj dzis zrobi rosolek, ostatnio w sierpniu robil. A on taki pyszny robi ze juz bym wszamala miske :-)

reklama
Paulina dzieki ;)

My tez Zu na bosi latamy jedyne to w zlobie musi miec papcie ;p
Mysle ze w tym roku az takiej zimny nie bedzie wiec nie kupuje spidni ocieplanych grube rajty spodnie i juz :)

Do góry