reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina dokładnie:-D mój to juz nigdy nie da sie na gumki namówić :p
młoda mama wszystkiego najlepszego dla synka:*
asik to straszne jak dziecko umiera.. całe życie miała przed sobą:(

U nas dzisiaj rybka na obiad i idziemy na dwór:)

reklama
Heej,
Kocham taka pogode ładna ;))
U nas po staremu, Jula ma ostatnio napad milosci i nie chce zostac z nikim prócz mnie. ciagle mama i mama, nigdy nie bylo problemu jak wychodzilam do pracy a od kilku dni jest placz..

asik, wspolczuje rodzica, nie wyobrazam sobie czegos takiego. Adrian miał brata, który zmarł nie cały tydzien po komuni, zdrowych chłopak wracal z kosciola na rowerze i ochlapal go samochod, wpadl do rowu a tam była woda i on zaklinowal się pod takim mostkiem i nikt po niiego nie wszedl;/ dopiero jakis tam wujek wszedl i go wyciagnal ale za pozno bylo, bo ludzie stali sie gapili. Ale to chyba z 15 lat temu bylo..
Paulina to widze ze mamie konkretnie odwalilo, sorry za okreslenie..

co antykoncepcji to od 3 lat biore tabletki sylvie 20 i nie narzekam ;) 2 dziecka nie planujemy, a nawet chyba bym nie chciala, teraz Julka odchowana wiec nie chce pchac sie znowu w pieluchy ;/

Przeraża mnie to jak rodzice muszą patrzeć jak ich dziecko umiera i nic nie mogą zrobić...

Młodamama 100latek dla synusia:)

A i mam problem z Oliwią, otóż od pewnego czasu popuszcza w majtki. Nic ją nie piecze, nie sędzi, jedynie lata co chwile do ubikacji. W poniedziałek chyba zrobimy badanie moczu. A może się przeziębiła i samo przejdzie???

MłodaMama: Wszystkiego Najlepszego dla Synka :-):-) images.png
U nas dzisiaj piękna pogoda zaliczyliśmy 1,5 godzinny spacerek i oczywiście huśtawki :-)
Teraz chwila trochę dla siebie dziś ogarnęłam się szybko z sprzątaniem a Pati teraz pewnie do 17 stej będzie spać , fajnie mieć trochę ciszy i spokoju dla siebie . A no i się wyspałam już zapomniałam jakie to uczucie jest .
Zbliża się weekend jakieś plany macie?

Załączniki

• images.png
    images.png
    4,1 KB · Wyświetleń: 30
SANDRA dzien jak co dzien, tyle ze A. w domu. Moze na basen pojdziemy..
ASIK a nie przewialo jej gdzies?

U nas tez ciepelko. Bylysny 3h na spacerze, i zaraz chyba znow wyjdziemy. Chyba zrobie sobie kawke.

Helloł :)

Młoda wszystkiego najlepszego dla Mariuszka :)

Asik.. kuźwa. 10 letnie dziecko zmarło. No nie wyobrzam sobie. Nie wazne czy chore czy zdrowe.. coś najgorszego to pochowac swoje dziecko.

Bylam dziś u zakaznego. No i bez szalu. wynik nadal wysoki. Lekarka mocno zdziwiona.. Takiego ewenementu medycznego to ona nie miala. No ale sensu leczenia nie widzi.. o rodzenstwo dla jasnie panów mych mozemy sie starac. To teraz trzymajcie kciuki zeby okres pod koniec pazdziernika jednak nie przybył do mnie :)

nA CIUCHY OBOWIĄZKOWO ZAszlam. Dla O dwie pary spodni, dla F koszulkke z angry birds i dla chrzesnicy troche rozowatosci :)

reklama
Renata - trzymam kciuki za rodzeństwo dla chłopców.
Co do ubrań...dawno nic Dennisowi nie kupiłam bo chrzestna małego nas wręcza, jakiś tydzień temu dostał buty na zime, deie kodxule i dwie bluzki a teraz kupiła mu kurtkę, bluzę, dwa sweterki i dwie koszule; ) także mam z głowy zakupy.

Ostatnia edycja:
Do góry