reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paulina dokładnie:-D mój to juz nigdy nie da sie na gumki namówić :p
młoda mama wszystkiego najlepszego dla synka:*
asik to straszne jak dziecko umiera.. całe życie miała przed sobą:(

U nas dzisiaj rybka na obiad i idziemy na dwór:)

reklama
Heej,
Kocham taka pogode ładna ;))
U nas po staremu, Jula ma ostatnio napad milosci i nie chce zostac z nikim prócz mnie. ciagle mama i mama, nigdy nie bylo problemu jak wychodzilam do pracy a od kilku dni jest placz..

asik, wspolczuje rodzica, nie wyobrazam sobie czegos takiego. Adrian miał brata, który zmarł nie cały tydzien po komuni, zdrowych chłopak wracal z kosciola na rowerze i ochlapal go samochod, wpadl do rowu a tam była woda i on zaklinowal się pod takim mostkiem i nikt po niiego nie wszedl;/ dopiero jakis tam wujek wszedl i go wyciagnal ale za pozno bylo, bo ludzie stali sie gapili. Ale to chyba z 15 lat temu bylo..
Paulina to widze ze mamie konkretnie odwalilo, sorry za okreslenie..

co antykoncepcji to od 3 lat biore tabletki sylvie 20 i nie narzekam ;) 2 dziecka nie planujemy, a nawet chyba bym nie chciala, teraz Julka odchowana wiec nie chce pchac sie znowu w pieluchy ;/

Przeraża mnie to jak rodzice muszą patrzeć jak ich dziecko umiera i nic nie mogą zrobić...

Młodamama 100latek dla synusia:)

A i mam problem z Oliwią, otóż od pewnego czasu popuszcza w majtki. Nic ją nie piecze, nie sędzi, jedynie lata co chwile do ubikacji. W poniedziałek chyba zrobimy badanie moczu. A może się przeziębiła i samo przejdzie???

MłodaMama: Wszystkiego Najlepszego dla Synka :-):-) images.png
U nas dzisiaj piękna pogoda zaliczyliśmy 1,5 godzinny spacerek i oczywiście huśtawki :-)
Teraz chwila trochę dla siebie dziś ogarnęłam się szybko z sprzątaniem a Pati teraz pewnie do 17 stej będzie spać , fajnie mieć trochę ciszy i spokoju dla siebie . A no i się wyspałam już zapomniałam jakie to uczucie jest .
Zbliża się weekend jakieś plany macie?

Załączniki

• images.png
    images.png
    4,1 KB · Wyświetleń: 33
SANDRA dzien jak co dzien, tyle ze A. w domu. Moze na basen pojdziemy..
ASIK a nie przewialo jej gdzies?

U nas tez ciepelko. Bylysny 3h na spacerze, i zaraz chyba znow wyjdziemy. Chyba zrobie sobie kawke.

Helloł :)

Młoda wszystkiego najlepszego dla Mariuszka :)

Asik.. kuźwa. 10 letnie dziecko zmarło. No nie wyobrzam sobie. Nie wazne czy chore czy zdrowe.. coś najgorszego to pochowac swoje dziecko.

Bylam dziś u zakaznego. No i bez szalu. wynik nadal wysoki. Lekarka mocno zdziwiona.. Takiego ewenementu medycznego to ona nie miala. No ale sensu leczenia nie widzi.. o rodzenstwo dla jasnie panów mych mozemy sie starac. To teraz trzymajcie kciuki zeby okres pod koniec pazdziernika jednak nie przybył do mnie :)

nA CIUCHY OBOWIĄZKOWO ZAszlam. Dla O dwie pary spodni, dla F koszulkke z angry birds i dla chrzesnicy troche rozowatosci :)

reklama
Renata - trzymam kciuki za rodzeństwo dla chłopców.
Co do ubrań...dawno nic Dennisowi nie kupiłam bo chrzestna małego nas wręcza, jakiś tydzień temu dostał buty na zime, deie kodxule i dwie bluzki a teraz kupiła mu kurtkę, bluzę, dwa sweterki i dwie koszule; ) także mam z głowy zakupy.

Ostatnia edycja:
Do góry