reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Milena- noo jestes, zagladaj czesciej ;) gratki dla mlodej za pieluche ;) i za prawko dla ciebie ;)

Paulina- ooo dzidzia kolejna? Hehe, ja to czasem tesknie za brzusiem i za tym jak Maja byla taka malutka, grzeczniutka :D bo od kilku dni przechodzi sama siebie! Diabel maly.
Nie trujesz z mieszkaniem, wiadomo jak jest.. bo albo cena kosmos, albo mieszkanie rudera lub okolica ze wieczorem strach wyjsc..

Ja zaraz sie szykuje do fryzjera, ide do ramion obciac bo nie wiem co moim wlosom sie stalo ze tak wypadaja dalej.. ;/

Aa no i 15go mam te spotkanie o prace.. Juz sobie wyczytalam ze to bedzie grupa osob naraz i beda sprawdzac dokumenty, wazne zeby zabrac wszystkie ktore wymagaja, i moze sie uda.

reklama
Heja :)
Milena gratuluje :) i odpieluchowania i prawka.
Prawka to zazdroszcze jak cholera. ale sama nie zrobie. na widok tira za nami lub zakretów to mam pelne gacie. wiec wole narobic na miejscu pasazera niz za kierownicą.

ja 10.10 ide do zakaznego. powie mi czy toxo spada. tak bym chciala juz w ciązy byc.. a nawet juz urodzić. Ale boje tez powtorki .nerwowo chyba nie wyrobie w ciązy

j

Hej laseczki:)

Jejku ale mi dni uciekają
Zdrówka dla chorych:*

Kiniorek to trzymam kciuki&&&&

Paulina oooo i widzę niedługo i Ty może postarasz się;) super:)

Milena witaj gdzie Ty się podziewasz chyba przełożę Cię przez kolano!!!:p Gratuluje prawka i pozbycia się pieluch:)

Wampi
no Wampi jest co gratulować :)

A nam tak dni lecą mloda do przedszkola chodzi w sobotę wyprawiamy urodziy i w sumie nie wiem co jeszcze u nas wszystko ok:)

Dzień Chłopaka. Czyli mojego małego synka ;) mąż jest mężczyzna więc obchodzi w marcu. Z jakiej racji 2 razy w roku :p my nie mamy przecież dnia dziewczynki hehe
Synek dostał prezenty :)

Eee Renata a może spróbuj chociaż? na miejscu kierowcy inaczej się wszystko widzi :D prawko to coś pięknego :D

asik smarujemy maścią Neomycinum, synek już kiedyś miał jęczmień
paulina to dobrze że witaminki bierzesz:) i powodzenia z mieszkaniem:)

A ja na dzień chłopaka upiekłam moim chłopom zebrę, byli zadowoleni:-D
Jutro godzinę szybciej mają mi przywiezć gazetki także fajnie, oby tylko nie padało

Witam. Postaram sie choc wieczorkiem cos naskrobac ... Tak pilnuje w sumie cala 4 siostry Jasiek 9msc, Maks 2,5r, michaś 4l ( ale prowadzam na 9 do 15-16) no i Cezary ale on to sam do szkoly itd :)
Co do prawka fajna sprawa , choc auta teraz nie mamy ( Sz tylko ma to sie pozyczac bede );) a prawko odbieram jutro.
Pampersy poszly w odstawke ale miewamy wpadki z kupka takze na dwor jej zakladam jeszcze dla bezpieczenstwa :) choc pewnie by sie obylo no aleeee....te pieluchomajtki i sciagamy do siusiania pod drzewkiem :) na szczescie sika coraz zadziej :)
Sz. Pracuje juz blizej co prawda nie w miescie u nas, ale codziennie jest w domu :) uciekam bo wlasnie zagoscil , dobranoc, buziole :*

Milena-podwójne gratulacje! Dennis nadal w pampersie i ciężko idzie bo co z tego ze ja mu nie założę od rana jak o 12:30 wychodzimy do przedszkola i zniw musi miec pampersa:/ nie mam pomysku jak go oduczyć :/
Madzialena-współczuję jęczmienia:/
Paulina-trzymam kciuki za mieszkanie i staranka:)
Magda-fajnie :) oby z pracą się udało!
Wampi-Gratuluję chyba pierwszy raz słyszę żeby ktoś tyle schudł!
Renata-trzymam kciuki za dobre wyniki!

U mnie wszystko do dupy! Organizm wciąż mi płata figle:/ kluce się z S. Mały w przedszkolu super za to w domu straszny w dodatku nie potrafię go nauczyć robić na nocnik:/ chyba nie powinnam mieć więcej dzieci brak mi cierpliwość ostatnio mam ochotę trzasnąć drzwiami i uciec.

No i bylam dzisiaj u ginekologa. Na razie nic nie widać. Jajniki czyste a jutro pedze zrobic hcg.

A po badaniu po 2 godz poszlam do ubikacji i zobaczylam ze papier jest lekko blado różowy. Nawet skrzepów nie było. Zaczęłam tak panikować że uznałam że to okres i zaczęłam ryczeć jak głupia. Wpadłam w histerie normalnie... Od tamtej pory czysto! I w między czasie się w sumie nawet dobrze później bawiłam z młodym. Totalna zmiana... Teraz siedze i mysle co to jutro bedzie...

Może to po badaniu tak się podziało. Chyba ginekolog by zauważył że mam okres (tzn myślę że już by było widać jakieś krwawienie). Wziernik był czysty. Po usg też było czysto... Jutro do 12 to ja zwariuje

Happy przedewszystkim nic na sile :) ja tez probowalam w wakacje ale sikala gdzie i jak chciala ... Jak juz sie poddalam , i stwierdzilam ze jak nie panpersa sie pozbywamy to smoczek idzie w odstawke , smoczek w koszu i sama pewnego dnia kazala sciagnac pampers i tak juz zostalo.

i dzieci juz sa :) a dzis caly dzien siostra tez prawko zaczela i jazdy ma teraz a od 13 praca ... Milego dnia

reklama
MILENA nam latwo idzie odpieluchowywanie.. Chociaz ostatnio czesciej przebywalysmy w pampersie, mloda prawie caly dzien bez pampka goni. Na spacery zakladam bo w zabawie sie zapomina, no i na noc. Ale ze smoczkiem... tragedia
MAGDA nie wiem czy mnie w bialym fartuchu wyprowadzac nie beda, ale stwierdzilismy ze jak nie teraz to kiedy? Fakt mloda jestem, ale ja to juz raczej na innych warunkach mam wiek hehe, pozniej za 3-4 lata nie bedzie mi sie chcialo pakowac w pieluchy. Mloda w miare odchowana, ja to podziwiam te co ledwo pierwsze chodzic zaczelo a mamuski juz do porodu z drugim, to jest hardcore :D a tu wieleeee takich
KINIOREK powodzenia ;) bedzie ok,nie teraz to macie nastepny cykl.

U nas w nocy... MROZ!! A. tarl szyby w aucie o 7 haha

Do góry