reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.

Happy- w kazdym funciaku dostaniesz na dziale dla maluchow ;)

Bylam na carboodzie. Bez szalu dzis bylo :D

Mala taka padnieta bo wstala o 6 ze jak wrocilysny chwile pobawila sie i padla na podlodze.. A ja tak sie spieszylam zeby obiad jeszcze zjadla bo wiedzialam ze zasnie.
Ja wlasnie zjadlam i ide sobie big kawke walne.

Tak mnie plecy bola, masakra

reklama
magda fajny pomysł z tymi kredkami do kapieli:) U nas synek bez problemu idzie do kąpać, gorzej z wyjściem z wanny czasem z płaczem go wyciągam bo chce jeszcze;/ jak był mały to miał taką kaczuszkę z przyssawkami do wanny i można tam wlewać wodę i takie pierdułki się kręciły :p

A my byliśmy na spacerze, mały zjadł troche jabłecznika i pojechali z D. na grzyby na godzinę, także mam trochę spokoju:) Oczywiście dalej focha ma, pytał się czy jade z nimi to powiedziałam że jak nadal mam znosić jego humory to nie, dziękuję:-)

Melduję, że żyjemy i mamy się dobrze. Nawet nie wiem kiedy zleciał mi calutki tydzień, co chwile do miasta jeździłam z O. po lekarzach (laryngolog, logopeda, okulista). Jutro jedziemy po okulary, w środę z kolei spotkanie z księdzem w sprawie komunii...nie wyrabiam...

pozdrawiam i życzę zdrówka potrzebującym

Dzień dobry
Dziś mój syn poszedł do szkoły z kolega i jego mama! jestem taka dumna z niego :D tym bardziej że szedł pol osiedla sam aż do bloku kolegi :D widziałam go cały czas w oknie. Machaliśmy sobie :) nie musiałam wyciągać małej na zimno od rana. Cieszy mnie to. Ja natomiast będę chłopców odbierać. Taki podział. Trzeba sobie pomagać :)

Co do kąpieli to moje dzieci lubią. Synek jak był noworodkiem to trochę płakał ale potem było tuż ok. Dziś trudno go do wanny wagonić. Natomiast potem ciężko go z wanny wygonić hehe
Córka od początku kocha wodę :D
Mamy taka zabawkę. Szał robi
Tomy Ośmiorniczki 2756 - Ceneo.pl

Hej.

Oskar dziś zostal w domu. Kaszle nadal. Co prawda tylko jak sie zbiega i rano, no ale w szkole on nie siedzi caly dzien na krzesle tylko lata jak wystrzelony z procy.

bylam u O wychowawczyni. zglosilam akcje z wtorku i czwartku.Ma wyjasnic.. postraszyc tamtych chlopaków.. bo jak ja otworze gebe to tamte dzieci sikac zaczną pod siebie.

kolezanka ma zaraz do mnie przyjechac. I musze warzywa powyrywac z ogrodu puki pogoda ladna.

Hejka:)

U nas znów slonecznie:) Na dzisiaj zadnych planów nie mamy, pomidorowa już się robi i pozniej pewnie pójdziemy na dwór:) Teściowie mięli wczoraj przyjechać ale nie przyjechali, i dobrze bo nawet nie miałam humoru na przyjmowanie żadnych gości :p

maciejka
no widzisz jakiego masz dzielnego synka:)

miłego dnia:)

młody 15 minut wył bez powodu:baffled: teraz bawi się koparką

Maciejka dzielny synuś :) no i fajny podział na obowiązki

Renata zdrówka dla O.

Madzialena nie miałaś ochoty na przyjmowanie gości czy teściów???:-p

Hej.

U nas deszcz;//
Wczoraj sobie przemeblowanie zrobilismy, dzis wysprzatalam wszystko. Wlasnie zupa sie gotuje i trzeba siedziec bo pada ;/ ehhh

Mala dzis nieznosnA jest.. Rzuca sie na ziemie, wali glowa w podloge jak jej cos nie pasi, jak nie zwracam uwagi to ja to jeszcze bardziej wkurza :D wymuszaczka mala.

Renata- zdrowka ;)
Madzialena- w tym tyg tez jezdzisz rozwozic?

reklama
A ja mam pytanie i może któraś z przyszłych mam miała podobnie jak ja... W ciąży byłam 4 lata temu więc wybaczcie ale niestety nie pamiętam za nic co jak i dlaczego...

Wiem że można iść na BETĘ ale gdy sie pracuje w takich godzinach jak ja to niestety z tym jest problem.
A mianowicie. @ powinnam dostać 18.09 (ostatnią miałam 19.08). No i do tej pory nic. Niby nic sie takiego nie dzieje ale co zauważyłam. Nie chce mi sie kompletnie nic jeść. Mleczna wydzielina, wzdęcia i do tego mam takie dziwne wczesniej nie spotykane skurcze w podbrzuszu i mi się odbija..
. Nigdy nie spoźniał mi się okres. Chyba że byłam w ciąży z Młodym ;) Na razie robiłam testy. Jeden był z bardzo niewyraźną kreską wręcz ledwo widoczną. Dzisiaj zrobiłam kolejny i nic... Chociaż myślałam że na tym etapie to coś by wyszło jednak...
Niby mam wizytę na 8ego uwstawioną ale pojde moze jutro bo mam wolne i zapytam sie czy mnie ktoś przyjmie..
Też się martwię bo to zaskoczenie by było wielkie. Nie chciałam mieć na razie drugiego dziecka ale jak się o tym mysli to pozniej tak wchodzi w głowę że jednak może jest się w ciąży. I powiem szczerze że chyba zawiodłabym się gdyby się okazało że to nie to a opóźnienie najzwyklejsze...

Do góry