reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina a też Ci się tak długo nic nie pokazywało? Bo ten dzisiejszy test nic nie pokazał :/
Ja tak bardzo bym chciała a boje się że się zawiode.... To by był 6tc teraz..

Ja byłam w 6 tyg jak sie dowiedziałam o pierwszej ciąży. Koleżanka wspominała mi że jak leżała na porodówce to miała na sali dziewczyne która zrobiła test w jak jej się 2 tyg spóźniał i nic nie było a po jakimś czasie sobie przypomniała że może warto zrobic i wyszło że jest w 12 tyg...

Możliwe że nic mi na razie na tym etapie nie wyjdzie... Błagam tylko żeby jutro u lekarza sie wyjaśniło wszystko

Hej u nas po staremu:) ale Ty już jesteśmy zdrowi:) właśnie skończyłam piec Rogaliki z czekoladą:)
Renata-zdrówka dla O.
Magda-u mnie podobnie bo mały dziś okropny:/
Kiniorek -witaj :)

Czesc wam :* wieki nas nie bylo ;/
Natalia rosnie, gada jak najeta :) wieczorem to az dosc mam .

Siostra poszla do pracy i pilnujemy jej brygady codziennie, 8-10h - urwanie glowy przez co niema na nic czasu.
Zrobilam sobie prawo jazdy . a tak to nicnowego . ah no i Natalia juz w majciorkach :)

Ostatnia edycja:
Hej:)

u na dzisiaj pochmurno ale ciepło:) P. wczoraj obudził się z jęczmieniem na oku, miał troche spuchniętą powiekę, smarowalismy maścią, na noc też i dzisiaj juz prawie nic nie ma, tzn, widac już ujście ropy więc chyba obejdzie się bez lekarza

asik nie miałam ochoty ogólnie na przyjmowanie gości bo pokłóciłam się z D. do teściów nic nie mam:-)
magda tak w tym tygodniu dalej rozwożę gazetki, co każdą środę czyli jutro:) Maja byc podobno mniejsze, mam taką nadzieję:) Bo jak w tamtym tygodniu je zobaczyłam to masakra, 3 dni miałam zakwasy:) Ale teraz szybciej pójdzie bo już wiem gdzie, co i jak:) ewentualnie D. mi pomoże po pracy, dobrze to tylko raz w tygodniu więc myślę ten jeden dzień mogę się przemęczyć
kiniorek witam:)
milena hejka:) to super że u Was wszystko w porządku:) i fajnie że córa nie nosi już pampersów, gratulacje dla niej:-)

miłego dnia

Kiniorek myślę że jeśli była blada kreska to można Ci gratulować :D
Madzialena uu współczuję. Ja niedawno miałam też jęczmień ale wewnętrzny. Matko oko miałam jakbym boksa dostała i ten ból :-(
Milena gratulacje dla córki :)

U mnie dziś deszcz ...

pogoda do d*py, cały dzień leje

wczoraj wieczorem K. mnie tak wkurzył, że myślałam że mu krzywdę jakąś zrobię. Rano poszedł do pracy więc nadal niepogodzeni jesteśmy ale mu wysłałam smsa z życzeniami z okazji dnia chłopaka i drugiego, że nadal jestem wściekła:-p

Kiniorek gratulacje!!!

Happy mnnniam rogaliki...

Milena gratki dla Natalii za odpieluchowanie i dla Ciebie za zdanie prawka

Madzialena jaką maścią smarowałaś jęczmień?

reklama
KINIOREK powodzenia :) my tez nie dlugo bedziemy sie starac prawdopodobnie. Decyzja na 100% nie podjęta ale dwa tygodnie temu rzucilam tabsy i faszeruje sie femibionem ;)
ASIK my tez kosa lekka ;) o 0:30 sie poklocilismy ja ledwo patrzaca na oczy taka zaspana haha az nawet nie zabardzo pamietam to
MILENA gdzie ty sie kobito chowasz??? Gratulacje prawka! Ja zaczelam i skonczylam teorie w lipcu, jazdy zaczynam w grudniu, wiec moze do wesela szwagierki zdarze, czyli do 29.08 :-) jak tam z Sz.? Nadal w rozjazdach? Pilnujesz trojke dzieci siostry???? Boziu podziwiam :tak::tak::tak::tak:
WAMPI czy ja dobrze widze?! Zrzucilas 44kg??????????????????????????????

U nas ciepełko. Bylysmy na dwugodzinnym spacerku i mloda teraz kima a ja mam chwilke spokoju ;) Nie chce mi chodzic w innych butow, tylko conversy... jak sie drze jak probuje jej zalozyc inne to szok. Tylko "kopisy" i "kopisy"... I tak z tego wyszlo ze jedne buty adidasa miala dwa max trzy razy na nogach.. I zaraz zima bedzie pojda do szafy prawie nie uzywane, a w przyszlym roku beda za male... Buuu...
Bylismy ogladac wczoraj kolejne mieszkanie.. tak tak wiem juz wam truje tak tylki o tym ale nie moge sie powstrzymac. Trzy pokoje troche zaniedbane, ale fajna okolica, i jesli tylko ten gosc zadzwoni i powie nam przystepna cene to bierzemy. Cos sie przemaluje, cos sie umebluje i bedziemy siedziec dopoki nie bedziemy miec swojego. Szef wczoraj nas laskawie poinformowal ze zameldowal A. u siebie w mieszkaniu i wpisal go do kolejki na mieszkanie :baffled::baffled::baffled::baffled: Wiec wcale nie trzeba miec numeru zeby sie zapisac na mieszkanie, ale zrobil to dopiero wtedy jak zobaczyl ze juz prawieee sie wyprowadzamy 20km dalej i nie bedzie mial A. 500m od siebie...

Do góry