reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Hej.

Papitka- wazne ze w ogole masz prace ;) a maly z kim w tym czasie bedzie?

Maciejka- i jak dalej cycolinka? a probowalas smarowac czyms, tzn mam na mysli cos co mogloby jej nie smakowac.

Mala dalej meczy sie z katarem.. Odciagac nie daje, zakrapiac noska nie daje, juz probuje wszystkiego i przez sen i przy zabawie.. Mam nadzieje ze minie jej niedlugo bo sie meczy strasznie.

T wyszedl do pracy a ja juz zasnac nie moglam, to wzielam sie za jej nos, ale sie zaczela drzec, chociaz troszke wyczyscilam.

Oto ja :p
1409207578605.jpg
Koszmarna noc. Mała zasneła o 23 a o 1 się obudziła i do 6 nie spala.
magda nie miałam siły walczyć z braku snu i znów był cyc :-(
Ale przysięgam że nadejdzie godzina zero i wtedy się zacznieee..
A masz jakieś krople na ten katar?

Załączniki

• 1409207578605.jpg
    1409207578605.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Maciejka nie ma co b. ładnie wyglądasz :-D. Współczuje nocki.
Magda a każdy u mnie na zmiany to jest rodzina operatorów linii więc zawsze ktoś w domu jest.

M:-Dłody je śniadanie i ogląda bajki a ja ide się szykować bo muszę do pruszkowa do lekarza na badania do pracy jechać. Kawałek drogi jest ale tam mam za darmo bo agencja ma podpisaną umowe z nim.

Hejka:)

My pospaliśmy do 10:) Na obiad juz mam naszykowane,mama pojechała z bratem młodszym do alergologa no i pogoda znów piękna:) z gorszych rzeczy to to że D. rozchorował się na maxa;/ jutro załatwia wolne i do lekarza idzie. No i pewnie czekaja nas ciche dni bo wczoraj kolega D. miał wypadek, śmierć na miejscu:( tzn. nie wiadomo bo przez dobę leżeli w lesie, nikt z drogi ich nie widział bo auto było przywalone drzewem;/ jechały z nim jeszcze dwie osoby, wszyscy zginęli ale kolega nie prowadził, silnik od auta znalezli 15m dalej.. D. strasznie to przeżył, za parę dni pewnie pogrzeb ehh;/

papitka super że masz pracę:-)
maciejka dasz radę:) Tylko musisz byc konsekwentna:)

Ostatnia edycja:
Gosia to witaj w klubie niewyspania :/ ratujmy się kawa ;)
Madzialena :-( :-( :-( :-( straszne ;(
Dzięki za słowa wsparcia.
Naprawdę dużo odwagi mi dają wasze słowa :*

reklama
Do góry