reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
oliwka a ja Ci powim szczerze ze na tych zdjeciach z dzieciaczkami i na tym z Twoim slubnym to moim zdaniem wogole nie jestes podobna

kaska 19 to Tobie tylko 7 dni do konca zotalo.... Buuu ;/

Witam ;-) ja na momencik :-) ale napisalyscie :szok:trudno cokolwiek zapamietac :sorry2:

Ewi moze jednak Jestes w ciazy a tamten test byl jakis ciulowy :sorry2: trzymam kcuki zeby wkoncu @ sie pojawila ;-)

Oliwka dzis rano bylas pierwsza tylko dlatego ze musialam pojechac na wskaznik :-p

Femme to ja Ci zycze z calego serducha udanych urodzin :-):-D
ja proponuje kupic wieksza torbe albo najlepiej zapakowac do wazliki wszystkie rzeczy :-):-D

Mikusa to ja czekam na zdjecia z imprezki :tak:

sheeppy Wybacz aleja sie zgadzam z Kaska !! tak nagle mu sie wszystko odmienilo ?:sorry2: nierozumie ....... albo Ty bylas slepa ale On jes chory na glowe !!

A ja dzis dzwonilam do lekarza i umowilam sie z Nim jutro w szpitalu !! ciekawe co mi powie ale pewnie dam mu w lape zeby wreszcie zrobili mi ten zabieg bo juz nie wytrzymam :baffled:

SHEEPPY - ty po prostu chyba sama sobie wybierasz takich ... ja też taka jestem ciągnie mnie do najgorszego nie wiadomo dlaczego ... na szczęście u mnie się ułożyło ... poczekaj aż przyjdzie do domu wszystko wyjaśnij teraz nie ma sensu się zamartwiać :-)

POLNA - haha ta wjadę z taką na kółkach wielką torbą:-p chyba by mnie śmiechem zabili :-p najwyżej do 2 spakuje rzeczy bez których przeżyje dzień i Kuba mi doniesie :-p
... jej jak Cię musi wkurzać to czekanie na ten zabieg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
polna N to Ty korupcje chcesz szerzyc w naszym kraju :/

a ja zaraz szalu dostane Filip wstal dzis o 6:30 i do tej pory ai razu sie nie zdrzemnal :/ masakra z nim jest :/

kurde, jak go poznałam to taki ideał wrażliwy i troskliwy, ale jak mu odwali :no:
a ja głupia nie umiem żyć bez niego, wszystko dla niego rzuciłam, jak znalazł sobie inną to też latałam jak głupia, a było ciężko :-( potem, po czasie mnie przeprosił i mówi że żałuje tamtego itp
ale np. jak się dowiedział o ciąży to aż popłakał się ze szczęścia...
a teraz takie coś :-(
Iwoneczka,
ja Cię nie chcę martwić na zapas ale mój Nikuś jak skończył roczek przestał spać w dzień i jest masakra z nim, wstaje koło 7 rano i nie śpi do nocy już.
może Filipek też się przestawia po mału

Iwoneeczka ja tam za tym nie jestem :sorry2: i ani razu nie dalam lekarzowi pieniedzy ale to czekanie mnie juz dobija i chce miec to za soba a pieniadze DUZO ZDZIALAJA :nerd:
zreszta od tygodnia czuje sie bardzo zle ,nawet jak wyjde po paru schodkach to mnie zadyszka lapie a juz o bolu w mostku i okolicach rozrusznika nie wspominam :crazy:

Femme ano pewnie ze Ci przyniesie :tak: :-p
ja jak szlam do szpitala z jedna torbe to wychodzilam z 3 :-D:szok::-D
ale teraz juz bede wiedziala ze dzien przed wyjsciem dam P wiekszosc rzeczy bo az wstd bylo wychodzic ze szpitala tak obladowana :rofl2:

sHEPPY nO CO MAM cI POWIEDZIEĆ... nIE WIEM... tRZYMAM KCIUKI ŻEBY NIE WAŻNE CO SIĘ STANIE TO ŻĘBYŚcie tY I tWOJE MALEŃSTWO BYli cali i zdrowi.

No a ja byłam u gina... Na moje szczęście w ciąży nie jestem... Ale za to i tak mam pecha. Okazało się, że mam torbiele na jajnikach i tej @ jeszcze przez jak9iś czas nie będę miała. /Musz e brać tabletki anty i co 2 miesiące kontrola usg.

A jeślli chodzi o dzieci to zarówno w dzień, jak i w niocy nie mam z nimi żadnego problemu. Chodzxi tylko o to, że na noc łapią mnie straszne nerwy, zwykle jak jest za głośno, a któreś z nich śpi i się budzi. A na dodatek jestem zła bo nigdy nie mogę w nocy przytulić się do S i tak spokojnie zasnąć...

Wreszcie zasnal :) Wziela go na kolanka przed laptopa moze policzyla bym do 10 patrze a Filipkowi glowka opada na bok, oczka zamkniete i spi :) Widzicie przytulil sie do cycusiow mamusi i padl.. HiHi :)

sheepy.. no mam nadzieje ze tak nie bedzie :/

polna_N to Ty Fruuuuuuuu do lekarza :) Trzymam kciuki bedzie dobrze kochana :**** I nie przemeczaj sie ;****

reklama
Do góry