reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

sheppy normalnie słow mi brakuje ,co ten kutas sobie wyobraża!!!przecież było oki a teraz co raptem mu przeszło!!!normalnie zjebała...bym takiego że to szok,no ale ty nie możesz kochana denerwować!!!ech mój boże co ci faceci sobie wyobrażają!!!szok ,i jeszcze twoje puieniądze ci zabrał, a co on to nie ma obowiązku dawać na gin i na leki w końcu to jego dziecko !!!a on nagle taki się zrobił ,czy cos wcześniej się wydartzyło!!!!kochana nie denerwuj się ,wiem że ci cięzko ale to dla dobra dzidziusia !!!!kur...no aż się zapieniłam że to szok poprostu
nic takiego się nie stało, po prostu zaczęliśmy się dziś kłócić, o pierdoły i to przez sms tylko! wczoraj było dobrze..
przed chwilą znowu dostałam wiadomość: "oddam ci te zasrane pieniądze ale kur** masz mi to dać na jakimś piśmie że odpier**** się ode mnie raz na zawsze"
co on sobie wyobraża? a dziecko...

reklama
SHEEPY witam kochana :) Ja powiem najlagodniej jak sie da .. Pierd**** go. Jak ja nie znosze takiego frajerstwa. Moj M tez nie byl zachwycony moja ciaza ale kur*** mac nigdy by w taki sposob do mnie nie powiedzial. A twoj cywilny to gdzie mieszka ze przylatuje na 2 tyg >??:p

SHEEPY witam kochana :) Ja powiem najlagodniej jak sie da .. Pierd**** go. Jak ja nie znosze takiego frajerstwa. Moj M tez nie byl zachwycony moja ciaza ale kur*** mac nigdy by w taki sposob do mnie nie powiedzial. A twoj cywilny to gdzie mieszka ze przylatuje na 2 tyg >??:p
cywilny w Szkocji mieszka, siedzi teraz z Nikusiem u mamy na wsi, myslałam że będę mieć trochę spokoju a tu takie coś :wściekła/y:

jak mam go olać, a gdzie się podziejemy... kurde no co on sobie myśli,że usunę ciążę i się od niego odwale? przecież nie ma takiej możliwośći. A jeśli myśli że zostanie ojcem i nie będzie musiał się niczym przejmować, to jest chyba nienormalny.. no jak mam mu dać spokój w takiej sytuacji... Wczoraj wieczorem pisał mi jak bardzo się cieszy a dziś:no:

sheepy niech sie pierd**** daj mu na pasmi ze dasz mu spokoj gdy bedziesz dostawac z 1000 zl alimentow. Co za frajer rzadzi sie Twoimi pieniedzmi... A tak szczerze to co on taki pewien sie czuje .. dawno nikt mu buzki nie obil.... Co on sobie wogole mysli :/

SHEEPPY - ja pier** co za kutas :szok: bidulko ... trafiać na takich facetów ... nie mam pojęcia co poradzić ..

co do torby to mi ręczniki pół miejsca zajęły ... 1 duży jeden mały i dla Niny ...
Do tego 2 piżamy skarpetki i majtki podpaski wkładki laktacyjne ręczniki 1 razowe
ciuszki dla małej rożek klapki pod prysznic, zwykłe klapki jeszcze nie wiem jakim cudem mam tam szlafrok włożyć i przybory toaletowe -_-

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sheepy ,na dziecko to tak czy owak będzie musiał płacic czy mu się to podoba czy nie!!!niech sobie nie wyobraża ze jak was zostawi to nie będzie miał chu... żadnych obowiązków!!!nie wiem normalnie nie wiem ,jak można tak trktować kobiete i to jeszcze w zagrożonej ciąży!!!może mu przejdzie i przyjdzie z pokulonym ogonej,bo w końcu tak z niczego mu się to wzieło i nagle ,ale czemu aż tak pojechał po całości???cholera ,kobieto trzymaj się w końcu musisz o was dbać ,a on zobaczysz jeszcze przyjdzie i będzie błagał o wybaczenie a jak nie to dasz sobie rade ,a on niech wtedy płaci bo to jego obowiązek !!!acha ,poza tym to ty sama sobie dziecka nie zrobiłaś to jakim prawem ci pisze że masz się totalnie odczepić ,co za dupek no!!!jeszcze raz ci pisze nie denerwuj się ,bo naprawde nie warto!!!!

sheepy z facetami tak jest zacznie sie od blachostki a na koniec takie mocne slowa padaja... odczekaj z dwa dni a powinno byc oki. Bedzie jeszcze dobrze zobaczysz. Ale i tak z checia bym mu mordke obila :/

przestałam się złościć i zaczęłam ryczeć bo już jestem bezsilna
mam nadzieję że nie ma już innej na boku, rok temu jak puścił mnie kantem też tak robił awantury o byle co i okazało się że spotyka się z inną. teraz bym tego nie przeżyła :-(
idę gotować obiadek chociaż już nie mam apetytu:sad:

sheppy kochana nie zastanawiaj sie teraz nad tym, przepraszam za szczerosc ale jestes rozgoryczona i myslisz o najgorszym ale zobaczysz ze tak nie jest. Poprostu kolejna klotnia przyszlych maalzonkow do kolekcji. A Ty dbaj o siebie i o malenstwo :****

reklama
sheppy az nie moge czytac tego co piszesz....
pamietaj ze to kobieta wybiera sobie faceta a nie na odwrot...
nie powiesz nam chyba ze wczorajbyl mily kochajacy i dobry a dzis stal sie takim skurwysynem....trzebabylo uciekacod niego poki sie dalo- jeszcze piszesz ze mial inna---wybacz ale zupelnie cie nie rozuiem...

Do góry