reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej. Poklocilam sie wczoraj z A. o... kawalerskie :eek: bo jednak wracamy do Pl 21 wiec ja myslalam ze tylko w pl robimy, a okazuje sie ze on jeszcze tu chce! Bo ma kolegow! To ja mowie ok, ty idziesz za tydzien ja za dwa i po problemie ;) a ten z morda na mnie ze on tu jest dluzej, i ze jak ja pojde to on co tydzien bedzie lazil ot co! Zburaczylam go i wyszlam. No co za gosc..
Mloda jeszcze spi, szok troche bo padla i 20.30 heh

OLCIA aa no my wyjezdzamy prawdopodobnie 21 sierpnia o 18 ale ze plyniemy promem to bedziemy w PL 22 kolo polnocy. Drugie urodziny mlodej prawdopodobnie robimy tutaj tylko dla dzieciakow, moja mama oczywiscie oburzona ze jak babci nie bedzie na urodzinach, chce niech przyjedzie proste ale ja juz imprezy dla "starych" nie robie bo Nikola nie bedzie miala z tego zadnego pozytku a tak to z dzieciakami polataja, cos na wzor tych drugich urodzin co ostatnio bylismy. Tyle ze chcemy jej zrobic w kulkolandzie.
HAPPY ales jest podekscytowana :p cierpliwosci troche.

NOOOO MAGDA TO JUZ JUTRO :O

reklama
Hejka

​Hejka, my pospaliśmy do 9:) Nastawiłam ziemniaki bo na obiad dzisiaj pierogi:)
olcia, liza
jak będę planowała wypad do Lubina z synkiem na dłużej to pewnie że dam Wam znać:-) I udanego spotkania dzisiaj życzę:)
paulina ehh faceci:-) mnie mój wczoraj tez wkurzył powiedział że z tym że rzuca pracę to żartował żeby sprawdzić moją reakcję, czyli czepianie się mnie żebym sama poszła do pracy jak jestam taka mądra to też był żart, normalnie tak mnie denerwuję niepotrzebnie psuje mi humor:wściekła/y: i jeszcze od poniedziałku idzie na urlop chyba sie pozabijamy, ale on jak się mnie nie czepi o coś raz na tydzień to jest święto

Paulina-na pewno sie pogodzicie:) :) co do cierpliwość to raczej ciężko będzie bo lubię wszystko wiedzieć :p no ale wątpię zaby udało się w pierwszym cyklu , chociaż z Dennisem sie udało; )
Co do yego ze nie pracuje to S. Sie z tego cieszy:)

Ostatnia edycja:
MADZIALENA ja tez bym tylek ruszyla.. i jakbym chciala to mialabym juz jutro prace ale nie mam co z Nikola zrobic. Chce tez personnumber zeby mloda wyslac do przedszkola ale musze legalnie pracowac.. no i kolo sie zamyka.
HAPPY a tam :p czasami zdarza sie odrazu, a czasami trzeba sie dlugo starac. Mi moj A. truje ucho strasznie o rodzenstwo dla mlodej, ale mnie by w kaftanie bezpieczenstwa wyprowadzili ktoregos dnia. Czasami brakuje mi sil i nerwow do jednego a co dopiero z dwojka w domu..

Paulina-ja mam obawy ale nie chce żeby Dennis był jedynakiem, a nie chce też dużej różnicy wieku, ale postanowiliśmy ze jak do konca roku sie nie uda to odpuszzamy i będę szukać pracy :D

heja.

u nas sie ochlodzilo, wzoraj po poludniu przeszla burza, porzadnie popailodalo, dziś tez pada. I dobrze bo juz nic rosnąc nie chcialo.

dla zwiekszenia atrakcji i dolegliwosci mych poparzylam sobie zupą lewą reke. kuźwa jak piecze. zwariuje chyba jak cos sobie jeszcze zrobie.

paulina ja synka mogę zostawić z mamą ale co z tego jak w Urzędzie pracy nic mi nie proponują a samemu tez ciężko znalezć pracę;/ przydało by się coś na pół etatu na razie się rozglądam:)
happymum ja bym nie wytrzymała i juz zrobiłabym test:)

My szykujemy się na spacer, tak obżarłam się pierogami że muszę sie gdzieć ruszyć:-)

Madzialena-nie da rady, spodziewana @ mam dopiero 14/08 wiec jestem dopiero po dniach płodnych a dzisiaj pewnie mam owukacje bo w boku mnie kluje:D wiec musze chociaz tydzień odczekać :p
Powodzenia z pracą, może cos fajnego sie trafi :)

MADZIALENA to masz szczescie :p ale ja i tak wolalabym oddac do przedszkola, dziec ma wiekszy kontakt z dziecmi i duuuzo sie uczy. Ja do pracy szlabym na 4-5 godzin dziennie bez weekendow. Wystarczylo by na czynsz i jedzenie, a wyplata A. bylaby prawie w calosci odlozona, ale coz musimy poczekac niestety.
RENATA kurcze ale macie pecha. Niech juz od was idzie, a sio!
OLCIA widze ze ty tez sledzilas losy eleny i oli, kurcze az sie plakac mi chce.

reklama
Cześć kobitki
Czytam codziennie ale jakoś czasu i weny do pisania brak:sorry2:
Mężuś wymyślił, że jutro pojedziemy nad jezioro pod namiot:biggrin2: mi pasuje ale ciekawe jak dzieciaki to "przeżyją" bo nigdy nie spali w namiocie
A od poniedziałku idę do pracy na dwa tygodnie (mama ma urlop i popilnuje dzieciaków).

Happy trzymam kciuki

Paulina dogadacie się:tak: my nie robiliśmy w ogóle kawalerskiego i panieńskiego ale to była nasza wspólna decyzja. Jak rączka Niki?

Liza, Olcia udanego spotkanka

Renata współczuję poparzenia

Do góry