G
guest-1673535084
Gość
Hej. Poklocilam sie wczoraj z A. o... kawalerskie bo jednak wracamy do Pl 21 wiec ja myslalam ze tylko w pl robimy, a okazuje sie ze on jeszcze tu chce! Bo ma kolegow! To ja mowie ok, ty idziesz za tydzien ja za dwa i po problemie a ten z morda na mnie ze on tu jest dluzej, i ze jak ja pojde to on co tydzien bedzie lazil ot co! Zburaczylam go i wyszlam. No co za gosc..
Mloda jeszcze spi, szok troche bo padla i 20.30 heh
OLCIA aa no my wyjezdzamy prawdopodobnie 21 sierpnia o 18 ale ze plyniemy promem to bedziemy w PL 22 kolo polnocy. Drugie urodziny mlodej prawdopodobnie robimy tutaj tylko dla dzieciakow, moja mama oczywiscie oburzona ze jak babci nie bedzie na urodzinach, chce niech przyjedzie proste ale ja juz imprezy dla "starych" nie robie bo Nikola nie bedzie miala z tego zadnego pozytku a tak to z dzieciakami polataja, cos na wzor tych drugich urodzin co ostatnio bylismy. Tyle ze chcemy jej zrobic w kulkolandzie.
HAPPY ales jest podekscytowana cierpliwosci troche.
NOOOO MAGDA TO JUZ JUTRO :O
Mloda jeszcze spi, szok troche bo padla i 20.30 heh
OLCIA aa no my wyjezdzamy prawdopodobnie 21 sierpnia o 18 ale ze plyniemy promem to bedziemy w PL 22 kolo polnocy. Drugie urodziny mlodej prawdopodobnie robimy tutaj tylko dla dzieciakow, moja mama oczywiscie oburzona ze jak babci nie bedzie na urodzinach, chce niech przyjedzie proste ale ja juz imprezy dla "starych" nie robie bo Nikola nie bedzie miala z tego zadnego pozytku a tak to z dzieciakami polataja, cos na wzor tych drugich urodzin co ostatnio bylismy. Tyle ze chcemy jej zrobic w kulkolandzie.
HAPPY ales jest podekscytowana cierpliwosci troche.
NOOOO MAGDA TO JUZ JUTRO :O