reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:) ja w trakcie sprzątania, wczoraj robiliśmy fotobook jak przysla to się pochwale;)
Paulina-oby rączka szybko się zagoila;)
Renata-wkurza mbie ze jeździ ale z drugiej strony ti jego ojciec wiec nic nie mówię.
Papitka-zdrówka dla Kubusia;)
Idę sprzątać dalej bo jeszcze sporo mi zostało. Na szczęście obiad z głowy bo S. Gotuje

reklama
Hejka:)

papitka dużo zdrówka dla Kubusia:)

U nas też upał, nie ma czym oddychać, przedtem byliśmy troche w parku ale nie szło wytrzymać;/ . Wczoraj rozłożyłam dziaciakom basen , ciapali się prawie cały dzień a ja sie opalałam:-) Niedługo jedziemy z D.nad jezioro trochę się ochłodzić:)

Hej. U nas ok, smarujemy to odparzenie minidermem i jest lepiej, z reka tez ok. Wczoraj bylismy nad jeziorem na rowerach pojechalismy, mlodej opatrunek obwinelismy workiem i zakleilismy zeby nie zamoczyla heh i sie ciapciala spokojnie. Generalnie wczoraj padla o 17 i spala do 7.30 ;)

PAPITKA zdrowka ;)
MADZIALENA ja chyba dzis kuoie mlodej basen i rozloze na balkonie, a reke bede obwijac jak nad jeziorem.

Hej ;) ja dziś na nogach od 5 bo S. Na rano do pracy szedł, Dennis wstał o 7 ale to dlatego że wczoraj zasnął i 18:46 przy jedzeniu i juz go nie budzilam, zaraz biorę się za sprzątanie a później za obiad, mały ogląda "Barbie jako roszpunka"
Wczoraj byliśmy na spacerze i Dennis juz dużo lepiej jeździ na rowerku

HAPPY ty wstajesz robic S. sniadanie do pracy? Ja bym nie dala rady ;p moj codziennie na rano, kolo 5.30 albo 6 wstaje i ja czasami nawet go nie slysze a co dopiero kanapko robic heh

Paulina-tak wstaje zawsze ;) zazwyczaj 5:20 S. Wychodzi jak idzie na rano do pracy. Ale często po zrobieniu mu kanapek idę spać dalej, ale dzisiaj wiedziałam że mały wcześnie wstanie wiec juz sie nie kladlam

Ja jestem straszliwy spioch, jakby sie dalo to bym caly dzien przespala wiec wsumie podziwiam ze ty wstajesz :p

Laski jakas propozycja na fajny obiad?

Czesc

Dzis wreszcie chlodno bo ostatnie dni to tragedia nie bylo czym oddychac.. ;/
U nas bez zmian, czekamy na T w niedziele juz bedzie, ale ten czas zlecial ;)

I za niecale dwa tygodnie slub.. Mam coraz wiekszego stresa :p i takie glupoty mi sie snia ze porazka haha

Ogolnie to nudy, mala szaleje calymi dniami a wieczorem obie padamy jak muchy :p

Paulina- ojcc.. biedna Nikola.. mam nadzieje ze szybko sie wygoi ;) a jak wasze przygotowaniA? ;) juz wszystko masz do slubu? ;)

Papitka- cos czesto Kubulino ci choruje.. zdrowkA

Happy- mnie tez to zwsze wkurza jak T leci innym pomagac a jak on cos potrzebuje to nie ma kto pomoc...

Z obiadem ten sam problem.. ale chyba beda nalesniki z musem Jablkowym bo kupilam taki dobry w Niemczech, duzo nie bede robic bo chlopaki do miastA pojechali wiec pewnie tam sie beda stolowac ;)

reklama
MAGDA nie :p ale ja mam na wszystko czas haha, A. ubrany tylko na pierwszy dzien, na drugi nie ma nic haha. Ale my tak lubimy na ostatnia chwile :p

Do góry