reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam :-) dzis kornelia spala od 22 do 9:50 a ja sama położyłam sie po północy i nie moglam zasnac. Zasnelam po 1 i obudzilam sie jak mama przyszla przed 7 i po 7 zasnelam na 10minut jak K. wrocil po nocy :-)
Kornelia znowu przewraca sie na brzuszek i panikuje bo robi to po jedzeniu a jej sie ulewa od poczatku. Mniej juz bo mniej ale i tak sie boje

reklama
hej

paulinka jak cora po operacji ?

Asik wspolczuje tego czekania ale jak mus to mys .. nie raz rizwala mnie jak ludzie maja np na godz 10 a od 7 juz czekaja i mysla ze kto pierwszy ten lepszy yhh no i super ze corcia dala sobie wyrwac zabka :)

lucyp ale czego sie boisz ? ze zwymiotuje ? no nie unikniesz tego przewracania bo t kolejny etap rozwoju

Wiem wiem ze kolejny etap :-) juz półtora miesiaca temu sie tak zaczela przewracac ale przestała i od paru dni znowu ;-)

a co tu tak cicho???

u nas taki skwar, że dzieciaki nie chcą siedzieć na dworze. Czekamy aż K. przyjdzie z pracy i jedziemy nad jezioro sie popluskać

Paulina i jak?

Lucyp nie powstrzymasz małej od odwracania się na brzuszek, taki etap.

Olciaa no masakra z tymi kolejkami.

Hej. U nas ok te gorac. Mloda wczoraj miala zabieg, mowie zabieg bo jednak udalo sie nie ciac! ;) chociaz nie uniknelismy narkozy Nikoli lokiec wskoczyl bez interwencji srub i ciecia. Samo wybudzanie tragedia mloda tak wyla i sie rzucala ze z A. nie mogliamy jej utrzymac, dostala leki uspakajajace i poszla spac. Gipsu tez nie mamy! Mamy cos gipsopodobnego na lokciu, reka caly czas zgieta, po tym nastawieniu Nikola ma stasznie spuchnieta dlon i kazda chwile poswiecam temu i pilnuje ja zeby jak najwiecej robila zlamana reka bo wtedy zejdzie opuchlizna z dloni. Przepraszamy ze tak tylko o sobie ale nie mam kompletnie czasu na czytanie, myslalam ze nadrobie jak mloda bedzie popoludniu spala ale kimala tylko pol godziny i tylko obiad zdarzylam przygotowac. Buziaki dla was kochane, odezwe sie niebawem.

Generalnie teraz wygladamy tak a na drugim zdjeciu porownanie dloni.

Załączniki

• 1405683777346.jpg
    1405683777346.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 45
  • 1405683790879.jpg
    1405683790879.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 47
paulina Nikola jest bardzo dzielna! Dużo zdrówka dla niej:* To dobrze że jednak nie trzeba było ciąć, a rączka rzeczywiście jest spuchnięta w porównaniu do drugiej;/ Niedługo na pewno zapomni o tym przykrym wypadku

U nas też upał, byliśmy trochę w parku i nawet opaliłam sobie nogi, P. wariował z kuzynostwem a ja siedziałam sobie na ławce:p Nie wiem czy pisałam że dzieci brata sa u nas od kilku dni, brat pojechał w krótką trasę i zabrał żonę, tylko że wyjazd sie przedłużył ;/ mięli być w środe a tu juz piątek;/ na szczęście aż tak nie wariują ale powoli już mam dosyć wrzasków:-)

Hej dziewczyny; ) ja dzisiaj jakiś kiepski dzień mam i nic mi sie nie chce:/
Paulina-dobrze ze odbyło się bez cięcia, Nikilka bardzo dzielna i zyczymy zdrowka.
Madzialena-ja nieraz też mam kuzyna Dennis w domu i wariuje.
Olcia-współczuję kolejek.
23/07 idę z Dennisem na bilans ;) zobaczymy co nam powiedzą

happymum ale u nas jest aż trójka:-) wiek 5, 6 i 13 lat:) Także jest wesoło:) A brat wczoraj dzwonił że juz by wracali ale muszą czekać do poniedzialku na przesyłkę do Londynu także wrócą dopiero wtorek-środa.. Smiejemy się z mamą że do tej pory to chyba zwariujemy:-D

My jeszcze leżymy, jest juz tak gorąco że nie wiem jak ja dzisiaj wytrzymam;/

Hej. Nika moze i dzielna ale tak mi jej zal.. co 6/7h musze jej przeciwbolowki dawac. Ale jakos leci do przodu.

MADZIALENA czworka dzieci? O boziulku osiwialabym :p

reklama
Madzialena-ja bym nie mogła mi cierpliwość brak do tylu dzieci.
Paulina-biedna Nikolka:( buziaki dla niej:*
My właśnie wstalismy i pijemy kawę;)

Do góry