reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

HAPPY rozumiem. To mniej wiecej cos takiego jak tutaj, placisz co miesiac czynsz, mozesz wykupic ale nie musisz, ale gmina/miasto nie moze cie z niego wyrzucic ;)

reklama
Hej.

Happy, Paulina- w Londynie jest tak, że trzeba mieszkać w obrębie danego councilu( urzędu miasta) 5 lat i dopiero po tym czasie można zlozyc wniosek na mieszkanie od nich...

Taki skwar wiecorem był ze zasnąć się nie dalo.. mala w pampersie tylko spala. A w nocy tak padało i od razu lżejsze powietrze się zrobiło.

hej a u nas jest tak ze daja mieszkanie w 'slamsach' i czeka sie na nie ok 3msc a lokalne mieszkanie 10lat sie czeka i pozniej mozna je wykupic ;) ale to tez daja tylko osoba ktore korzystaja z mopsu

u nas pada jutro idziemy na festyn z okazji dnia dziecka moze Zu w koncu sie wyszaleje i wyladuje swoja cala energie ;D

Magda-właśnie słyszałam ze każdy Council mam swoje wymagania.
U nas dziś ciepło ale szaro a w nicy padalo.
Dennis dziś wstał o 8 byłam w szoku bi wczoraj zasnął i 19 i myślałam że zrobi pobudka o 5

Hejka:)
happymum ale fajnie Dennis zasnął :p

U nas dzisiaj pochmurno i właśnie przestało padać a lało z pół godziny;/

Co do mieszkań to my z D. składaliśmy podanie o mieszkanie do Urzędu miasta ale nie przyjeli;/ Wyszło tak że w mieszkaniu mojej mamy jest wystarczająco duzo miejsca dla takiej liczby osób i nie należy nam się mieszkanie, ale chociaż spróbowaliśmy, tak to płacilibyśmy mało za czynsz:) zostaje nam wynajem ale to w dalekiej przyszłości, może jak pójdę do pracy to nam się uda:)

dziewczyny mam dosc przechodze jakies zalamanie nerwowe Zu jest tak nie znosna ze myslalam juz w nocy o tym zeby zamknac ja w garazu bije tzn tlucze mnie ciagnie za wlosy i czuje to tak jakby krew zaraz miala leciec juz mnie glowa boli od tego drze sie ciagle bez powodu mam serdecznie dosc ;(

Olcia-nie pozwól jej! Musi mieć jakąś karę! U mnie jest karny schodek! Wcale sie nie dziwie ze masz dosyć!
Ja dziś wstałam lewą noga wiec uciekam żeby nie zarazić złym humorem

reklama
Heja. Ja juz po chrzcinach.

pogoda do d..y. rano zimno. zamiast w sukienke to ubralam sie w spodnie. pozniej deszcz. i zeby to normalny a to jak lunelo to swiata za oknem bylo widac.

Olcia teraz Zu ciebie testuje. Na ile moze sobie pozwolic. U mnie trudnych akcji nie bylo. Bicie owszem, ale to bardziej na . zabazasadzie zabawywy dla dziecka, nie mi, bo srednio fajnie bylo dostac z liscia w twarz. Zawsze wtedy bralam za reke i tlumaczylam ze mi sie nie podoba takie bicie. dop skutku. jak dalej bil., klepal czy ciągal to w kąt.

o Oskar ostatnio tak mi cisnienie podnosi ze mam ochote tAk mu wlac ze bv zsinial. Pyskuje, coś mi karze, bo on chcnie powiem ze zawsze jestem cierpliwa i spokojna bo tak nie jest. nie raz zdarzylo mi sie nim porządnie potrząsnąc zeby przypomniec mu ze to jestem dorosla i jestem jego mamą.

boziu.. wypilam kilka kieliszków. pierwszy raz od 1,5 roku. zeby jutro nie umierac.

Do góry