Zanim dojechaliśmy do lekarza (12:30) delikatnie drugie oczko też zaczęło ropieć. Młody ma zapalenie spojówek:-( Dostał antybiotyk w kropelkach i mam mu często przemywać oczka solą fizjologiczną. Bidulek ma jak najmniej przebywać na słońcu chyba, że w okularach przeciwsłonecznych Ciekawe tylko jak ja mu zakropie sama oczy jak wstanie?
A i śmiać mi się chciało wczoraj w poczekalni. Mówie do D. "zaraz pójdziemy do pani doktor, Damianek dostanie lekarstwo i oczka nie będą bolały"a on na cały głos " nie pójdzie Damian dotol"
u nas też się ochłodziło. nie ma już takich upałów ale nadal ciepło. I codziennie trochę pada
co do kremów na słońce to my mamy ziajkę 30. Na komary jeszcze nie trafiłam na jakiś rewelacyjny, wszystkie działają tylko chwilę
Liza wszystkiego najlepszego!!!
A i śmiać mi się chciało wczoraj w poczekalni. Mówie do D. "zaraz pójdziemy do pani doktor, Damianek dostanie lekarstwo i oczka nie będą bolały"a on na cały głos " nie pójdzie Damian dotol"
u nas też się ochłodziło. nie ma już takich upałów ale nadal ciepło. I codziennie trochę pada
co do kremów na słońce to my mamy ziajkę 30. Na komary jeszcze nie trafiłam na jakiś rewelacyjny, wszystkie działają tylko chwilę
Liza wszystkiego najlepszego!!!
Ostatnia edycja: