reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Heloł dziewczeta:-)

U nas zimno, ze szok.. brrr..
kurde noc mialam do dupy.. lena przyszla do nas juz kolo 1 w nocy i tak strasznie mnie kopala, ze myslam, ze umre w nocy:baffled:wrrr

Polna bardzo chetnie bym Cie wziela na spotkanie:tak:przyjzdzajcie z Ala..
Tylko dziewczyny musza sie wypowiedziec, co jak i gdzie a narazie cisza, wiec moze ten pomysl tylko mi sie podoba??:zawstydzona/y:

Miska normlnaie brak slow na takich palantow.. kurcze, co on tym chcial osiagnac.. nie lubie takich ludzi, ktorzy chca sklocic ze soba wszystkich:no:

Mika ten twoj maz to brak slow naprawde - jak tak mozna.. masakra ja bym chyba umarla ze strachu:no:

reklama
witam mamusie:tak:
Ja sie tylko zamleduje, ze zyje:-p
Pozniej poczytam co u was, bo mieszkanko czeka na doprowadzenie do porzadku:zawstydzona/y:
M. zapowiedział mi, że dzis organizuje prywatny dzien mamy dla mamy:-p he he...
Do rodzicow jedzie sam z Paulinka, a ja mam odpoczywac:zawstydzona/y: pewnie skonczy sie na tym, ze bede pisac prace:zawstydzona/y:
Pozniej wam opowiem cos ciekawe na temat naszej durnej poczty... sie tylko wkurzyłam, m. własnie poszedł im wykład zrobic:tak:
Do zas!

U nas tez strasznie zimno jest , ja teraz sprzatam w pokoju-ukladam zabawki Ali i takie pierdolki :nerd:

Basia ja z mila checia bym sie spotkala z Wami :tak:
ale raczej nie w tym roku :blink:

Asiowo uuuuu ja tez chce taki dzien miec :-)

Mikusa to imprezka jutro sie szykuje :-)

A do mnie sie P nie odzywa ,chyba sie obrazil za wczoraj co mu napisalam w smsie :-( jak napisal smsa po 20 tak nawet sygnalka nie puscil do tej pory :blink:
napisal mi ze tyle pieniedzy co przeslal ma wystarczyc na centralne ogrzewanie i wiecej pieniedzy nie przysle mi !! i mam nie kupowac badziewi a dokladniej chodzilo o drewniana ciuchcie i klocki :angry:
i napisal ze pod koniec marca kupuje SOBIE samochod bo tez mu sie cos od zycia nalezy :sorry2:

Mikusa no to super - ja sie bardzo ciesze:tak:jeszcze teraz czekamy na odp Asi i trzeba sie umowic gdzie:-)
Polna no to trzymam Cie za slowo, ze za rok sie spotkamy:-) kto wie moze w wakacje:tak:
Widze, ze poklociliscie sie przez "glupote" tak naprawde.. za niedlugo nie bedziecie nawet o tym pamiertac.. glowa do gory..
Asiowo to usper, ze maz takie dzien Ci robi:-) Moj A tez nieraz mowil, ze zabierze Lenke do tesciowej a ja mam odpoczac ale ja tak nie umialam:-Dja po godzinie nie mialabym co robic.. serio..
normlanie nie wyobrazam sobie zycia bez niej - serio.. ktos wezmie ja na spacer to ja po 30 min nie wiem co robic:-Dstraszne uczucie..

Basia popierwsze to On sie nie odzywa a ja do Niego pisze smsy tak jak zawsze (typu co zrobilam ,jak sie Ala zachowuje itp) .
Meska duma u Niego pewnie sie odezwala :-D
a co do spotkania ja jestem ZA :-)

netgril u Nas lasow jest mnostwo i sa naprawde zadbane - zero papierka !!
a z doktorkiem mam rozmawiac w poniedzialek :nerd:
pewnie znowu mnie splawi i powie ze mam zadzwonic pozniej :crazy:

No netgirl wszystko super póki co :)))
Mały jest grzeczny, w nocy wstajemy góra trzy razy i z każdym dniem nabiera coraz więcej umiejętności :)
R. zwariował na Jego punkcie! Już nie zamienilibyśmy Go na żadną dziewczynkę :p
Zresztą, parę dni po tym jak wróciłam ze szpitala pisałam jak to było z porodem. Filip waży już 4 kg 700 gram, kilo więcej niż się urodził, a 1 kg 300 gram więcej niż wyszedł ze szpitala. Także je za dwóch :)
Jest mi tylko źle z jednego powodu... już nie karmię piersią, pokarm mi zanikł... bardzo źle się czuję z tego powodu... ehh...
A kto się rozsypał po mnie? :)
Oki, zaraz spadamy na spacerek, buziaki!

Hejka...

Oba moje chłopy śpią... a ja gotuje obiadek :-)

Polna tego smoka to on może ze 3razy wziął i nie chce już... dławi sie... za to ciągle by przy cycu siedział... :zawstydzona/y:
Mam nadzieje że zacznie spać normalnie bo ja niedługo jak neptyk będe chodzić... ;-)
Netgirl ja to właśnie boje sie czegokolwiek spróbować bo w szpitalu to jedna położna mówiła tak druga tak, a później jak coś spróbowałam to mały aż smecte dostał... a nie chcem żeby cierpiało moje słoneczko...

Jak mały sie nie obudzi to wstawie jakieś fotki :-)

reklama
Witam mamusie, jakos ostatnio nie mialam weny na pisanie, pewnie przez ta pogode, ale dzis juz nawet sloneczko sie pojawilo:-)
Oliwka nie dziwie Ci sie ze jestes zdenerwowana, ja to nie wiem co bym zrobila, cale szczescie ze nie mialas duzo pieniedzy w torebce
polna_N podziwiam ze sie odzywasz do swojego chlopa, ja to bym chyba tel wylaczyla, ale napewno musialby sie pierwszy odezwac, trzymam kciuki zeby szybko mu te fochy przeszly
netgril jak chcesz lasow to zapraszam do siebie, u mnie za domem juz sie nawet maly las robi

Do góry