reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej.
Happy- o matkooo, ja o 7 nie moglam sie zwlec z lozka a musialam bo mlodego mieli przywiesc..

Noo wlasnie a reszta gdzie??????

Ja nastawilam pranie, jeszcze zaraz musze wyskoczyc do sklepu po ziemniaki, bo dla T wczoraj 3 razy mowilam to i tak zapomnial, a jak prosilam o 3 marchewki to kupil 2 kilo ;)

U nas sie chmurzy, a w nocy tk padalo ze spac nie moglam.

reklama
Hej dziewczyny xd

Haha i dobrze wam teraz slonce i upaly przyszly do nas ;p

Wczoraj przyszly Zuzi butki zdecydowalam sie nike rico niebiesko rozowe ale okazalo sie ze sa ciut za duze ale poki cieplo to sie nie martwie wysylka w ciagu 24h wiec jak sie ochlodzi tto zamowie juz qtedy adidas disney ;)

Wybralam sie do mamy autobusem i jak sie jedzie tam 30min to jade tam 2h ;D nie w ten autobus wsiadlysmy no typowa blondynka

Hejka:)

młoda mama super zdjęcia:) Widac że wyjazd udany:)
olcia ale gapa z Ciebie:-)
happymum my dzisiaj tez mięliśmy szybka pobudke ale synek na szczęscie zasnął i pozniej wstał o 9:) Za to wczoraj wstał o 6.30 i juz ni spał:)

U nas dzisiaj cieplutko ale wiaterek jest:) Za chwilę ide do apteki po tabletki a pozniej może pójdziemy z mamą do mojej chrzestnej na kawkę:)

Miłego dnia

Hej wam ;-)

Ale fajne upały :-)))) szkoda że muszę w domu siedzieć bo mi kucnie robią :-p ale najważniejsze że w końcu będziemy mieć porządną kuchnie i to za free bo właściciel mieszkania w którym mieszkamy nam robi i to ze sprzętami od razu :-D

Dzisiaj byłam ostatni dzień z córą na ćwiczeniach oczka ( ma dużą wadę wzroku +10 [zaczynałyśmy od +11] i do tego w zeszłym roku wykryli niedowidzenie 40% na jedno oko tylko widzi a na drugie 60%) no i jeździmy co pół roku przez dwa tygodnie codziennie na takie ćwiczenia z naświetlaniem które ma niby pomagać i w końcu się udało podskoczyło nam słabsze oko o 10% więc mamy już połowę ;-) w końcu jakaś poprawa to najważniejsze ;-)

część mam pewnie mnie pamięta dla tej drugiej część się przedstawię jestem Marta 24l mama Niny 5,5l z okolic Trójmiasta reszta wyjdzie w praniu :-D

MAGDA - z facetami to tak już jest :-D

MADZIALENA- Taki okres musisz przetrwać ;-) tłumaczyć mówić że to nie ładnie pozostaje i czekać aż odpuści

OLCIAAA- ludzie są strasznie upierdliwi wsadzają nochala w nie swoje sprawy nie znając sytuacji jakby sami byli tacy idealni też tego nie cierpię ... co do ubierania to ludzie jeszcze się boją bo teraz zdradliwa pogoda chociaż nektórzy faktycznie przesadzają jak już czuć że jest 30 stopni bez wiatru to bez przesady :sorry2: no ale najbardziej mnie dziwią dzieci które nie protestują :-D

MŁODAMAMA - super że wypad udany, fajne zdjęcia :-) nieźle lało widzę

No i dalej nie będę się cofać póki co ;-)

Heeeej :-) U Nas pogoda super, ale niestety siedze w pracy więc nawet nie widzę tego słoneczka :wściekła/y:
Wczoraj z Julka do mamy przyjechałysmy bo odpust był, Julka poszła z babcia i oczywiscie naciągła na kolejnego konika ...

Co do ubierania dzieci latem to powiem Wam ile się wczoraj naprosiłam Julki żeby wychodziła za zewnatrz tak jak jest ubrana, a ta nie bo trzeba kurtke i koniec, wkoncu siłą jej ją sciagłam i schowałam...

femme to my się chyba nie znamy, jestem Kasia, 21 lat prawie i jestem mama 3 letniej Julki ;)

Olcia to przynajmniej sobie wycieczke zrobilyscie ;p
Młodamama fajnie że wypad Wam się udał, a powiedz mi ty chodzisz do szkoły dziennej ?

23MAY - no faktycznie prawie 3 letnie w weekend pewnie urodzinowa imprezka co ? :-) o proszę moja to się cieszy że w końcu w letnie sukienki będzie mogła wskoczyć. A gdzie pracujesz jak można spytać ?

Eh mi mój biznes nie wypalił i teraz zamykam pod koniec Maja i będę się za pracą rozglądać a tak chętnie bym sobie wakacje zrobiła :dry: no ale co zrobić za coś trzeba żyć :-p

Femme pracuje w sklepie odzieżowym ;) a jaki biznes miałas ?
No moja tez kocha sukienki , ale pod sukienką koniecznie spodnie... i wyjdz tu gdzies z nią do ludzi :-D

haha to niezły ma styl :-D moja to spodnie w zeszłym tygodniu pierwszy raz od 2 lat ubrała wszyscy w szoku byli ona nie toleruje jedynie leginsy
A miałam lumpeks ale niestety beznadziejna lokalizacja mnie dobiła ... zresztą taki zapie*** że tak się wyrażę że nigdy więcej bym w to nie poszła :no:

reklama
Witajcie,
dopiero dzis sie odzywam bo wczoraj z przed 19 wyszlismy z przedszkola pozniej szybko na lody i wrocilismy z Ł bo do do 19 pracowal. Pranie nastawilam zjedlismy cos i bylo juz dosc pozno. Bartek z przedszkola srednio zadowolpny w sumie chyba jest mu obojetne. Na poczatku bylo przedstawienie na ktorym nie chcial byc, dzieci mowily wierszyki, spiewaly piosenke do melodii balkanicy a ze Bartek nie lubi tej piosenki krzyczal i poszedl na korytarz, jedynie zagladal co jakis czas. Pozniej bylo malowanie buziek ale tez nie chcial bo z niego straszny czyscioch ale po tym byl poczestunek ladnie siedzial z dziecmi, pozniej sie bawil tak ze wracac nie chcial, przy okazji pozdzieral kolana i ciagle rozczula sie nad soba. Jak sie okazalo Bartek na tle grupy jest grzeczny:-ppanie myslaly ze skonczyl 3 latka na poczatku roku bo wiekszosc dzieci siegala mu do ucha, a on do sredniakow nalezy. Niedawno wrocilismy z placu zabawjest mega goraco cale szczescie ze wiaterek jest. Maly ciagle siedzi na nocniku i pije wode :-p
Marta hej;-)ciesze sie ze z oczkiem coraz lepiej oby tak dalej. Co do interesu szkoda ale mam nadzieje ze szybko znajdziesz prace. Ja tez powoli bede sie rozgladac mam nadzieje ze w miare szybko sie uda, zobaczymy:-p
Madzialena u nas pobudki o 6 to norma a zasypia o 22, do tego ostatnio tak o 3 nad ranem przychodzi do nas, za to spi w dzien tyle ze zasypia po 13 musze go przestawic bo w przedszkolu drzemka o 12
23may a u nas odwrotnie Bartek na dwor wyszedlby nawet w samych majtkach za to bez czapki z daszkiem nie chce wychodzic a przez jakis czas nie chcial zamienic adidasow na sandaly ale juz mu przeszlo;-)

Ostatnia edycja:
Do góry