reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam;)
Remont skończony;) jak dla mnie wygląda super;)
pogoda u nas nadal piękna.
Madzialena-Dennis dostał klocki na wieljanoc rok temu ale dopiero teraz zaczęły go interesować. Co do robienia w portki. Dennis nafal śpi w pampersie i nawet niewiem jak zabrac sie za oduczanie spania bez. Na spacer tex e pampku choć nie zawsze.
Asik-podziwiam ja więcej niż dwoje dzieci i tracę nerwy:/

reklama
Hejka:)
U nas wczoraj było tak cieplutko że synek biegał w samej bluzce:) Do domu wrociliśmy dopiero przed 19 tak było fajnie, dzisiaj znowu zapowiada się piękna pogoda:)
asik
ja wczoraj pilnowałam siostrzenicy:p
happymum mój synek w nocy tez jeszcze śpi w pampersie, nie zakładałam mu pare razy to nad ranem i tak było mokro, jeszcze troche poczekam, dobrze że w dzień już nie nosi:)

Miłego dnia

Witam z rana ;]
u nas pogoda piekna jedziemy dzis do warszawy na wycieczke do zoo i na stadion narodowy ;)
mam nadzieje ze maly bedzie w miare spokojny bo ostatnio strasznie marudzi bo ida mu gorne zeby, wstalismy dzis 7.30 bo tatus nas oudzil jak wrocil z pracy ;)

Miłego dnia ;))

O. od jakiegoś czasu pokaszliwała a dziś wstała z takim kaszlem że szok. Jutro do lekarza jedziemy

Happy fajnie, że remont skończony. Przyznam, że byłam w szoku, że tak ładnie się bawią, później D. nawet motorkiem się dzielił:-)

Młoda mama bawcie się dobrze

Madzialena siostrzenica dała Ci w kość?;-)

młoda mama życzę udanej wycieczki:)
asik duzo zdrówka dla córki:) Siostrzenica trochę dała mi popalić:p Poszliśmy na fontannę, pokłóciła się z jakimś chłopcem bo ten zabrał jej krzaczek którym sie bawiła, chciała zerwać drugi ale starszy pan zwrócił jej uwage to poleciała do domu z fochem, synek miał rowerek musiałam ją dosłownie gonić bo ruchliwa droga no masakra:)

Dzisiaj mam w planach pojezdzić trochę rowerem, za rok synek będzie juz za mały na fotelik a i troche kalorii się spali:) Do wagi sprzed ciąży brakuje mi jeszcze 6kg:wściekła/y:

Witajcie,
U nas od wczoraj swietna pogoda po prawie 30 stopni, dzis juz teraz goraco poszlam przed 8 do sklepu i w koszulce bylo w sam raz:-pwczoraj Ł mial wolne wiec poszedl z Bartkiem na plac zabaw, maly w koszulce, spdenkach i sandalach a dzieci w polrach i czapkach a pozniej kolejki u lekarzy :dry:moja sasiadka urodzila 30 kwietnia i jeszcze z dzieckiem na dwor nie wyszla slysze jak polozna od nich wychodzi i mowi zeby w koncu wyszli z dzieckiem ale nadal kisza w domu:dry:wczoraj okna umylam zmienialm firanki, posciel koce poprane, meble umyte wiec na jakis czas mam spokoj:-p
Madzialena Bartek tez nadal spi w pampersie po nocy pielucha pelna a gdy nie zakladam go i wysadzam budzi sie i nie ma spania wiec nadal czekam. W przedszkolu mowili ze na drzemke moga zakladac jesli nadal bedzie potrzeba wiec nie stresuje;-)
Asik fajnie ze dzieciaki ladnie sie bawia, Bartek woli bawic sie sam, jeszcze ze starszymi dziecmi sie pobawi ale te w jego wieku maja nie podchodzic bo zaraz krzyczy tak samo dzieci 2 letnie. Najbradziej pcha sie do takich 5 lat i wiecej:sorry2:
Happy fajnie ze remont skonczony;-)

Madzialena mi niby dużo nie brakuje do wagi z przed ciązy ale od paru dni zaczęłam trochę ćwiczyć. Na rowerze sporo jeżdżę i wczoraj na rolkach z córą

Anula u nas też gorąco:tak: o 7 rano było już 20 st. Co do wychodzenia z dzieckiem po porodzie to jakaś masakra z tą Twoją sąsiadką:baffled: O. urodziłąm w sierpniu ale była brzydka pogoda więc dopiero po tygodniu wyszliśmy na dwór. A z młodym ze szpitala wyszłam w czwartek a w sobotę byliśmy już na spacerze bo cieplutko było

Asik, sasiadka chyba przewrazliwiona bo 1 dziecko a ma 40 lat, nawet poloznej nie slucha mowi ze poczeka z wychodzeniem:confused:my ze szpitala wyszlismy w poniedzialek a we wtorek bylismy juz na spacerze
Madzialena mi brakuje do wagi sprzed ciazy 4 kg najgorzej z brzuchem:dry:

Ostatnia edycja:
asik ja właśnie zamierzam wrócic do ćwiczeń, do tego rower i może cos spadnie z brzucha:)
anula Twoja sąsiadka jest naprawdę przewrażliwiona:) Taka ładna pogoda nic tylko spacerować, ja urodziłam zimą i po tygodniu juz byliśmy na pierwszym spacerze:)

U nas gorąco można na krótki rękaw chodzic, byliśmy juz w banku, ale i tak widziałam parę dzieci po drodze w sweterkach, chustkach i czapkach:p

reklama
Hej u nas w koncu cieplo ;D

Co do cwiczen jestem zbyt leniwa ;p

Wczoraj zrobilam pierwszy raz golabki wyszly pyszne ;p

A to wrzuce tez wam zdjecia mojej pereleczki na palcu 'kajko i kokosz' ;p

Załączniki

• 1400588636806.jpg
    1400588636806.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 37
  • 1400588717964.jpg
    1400588717964.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 41