reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Damian nadal marudny, co chwile płacze no ale dziś już tempka normalna. I oby nie wróciła.

Happy wow, u Was tak gorąco, aż Dennis w basenie się pluska? super

Paulina fajnie dzień spędziliście

Magda u nas też nudy. Jak z młodym będzie ok to może popołudniu do znajomych się wybierzemy

reklama
Noo u nas tez cieplo, dobrze ze wiaterek powiewa bo inaczej patelnia by byla.

Pranie juz mi prawie wyschlo w tym sloncu.

Mala poskakala na.trampolinie, zjadla talerz zupy az i zaczela przysypiac na dworze to wzielam ja do domu i awantura teraz jest. I nie polozyla sie tylko stoi na nogach a glowa lezy na sofie :D czort maly ;)

Milej niedzieli ;)

Hej

Paulina i ma pytanko do Cie bo za kazdym razem zapominam wybraliscie juz piosenke na pierwszy taniec? I jaki bukiecik? Wczoeaj na fb wynalazlam zaj.. . Bukiety z broszek itp normalnie cudo ae takie drogie ze szok

My juz bylysmy na spacerku przyszlysmy Zu sie wyspala i zaraz lecimy na plac zabaw bo sloneczko zawitalo do nad xd u nasz najblizej to wriclaw zoo ale mydlam zeby wybrac sie tam na dzien dziecka ;)

OLCIA nie wybralismy jeszcze :) bukiet chce napewno czerwony ale jaki to nie wiem..

Mloda poszla na spacer z tatusiem a ja leze ;)) jaka cisza

HejKA :)

Magda masz racje. prawie calą noc. ale nie z nerwow bo one zniknely. ulewa calą noc byla i burza. takie grzmoty byly ze zasnąc nie moglam.
I jakies porąbane sny ma. raz mi sie snilo ze pronilam, potem ze Oskara autobuś zabił, pozniej ze Ł goły latał. No zglupiec mozna. niewiem czy mnie coś bierze czy to tak ma być :)

Komunia sie udala. F wysiedzial cudownie spokojnie. nie poznawalam go :D podczas obiadu tez ok. obzarlam sie jak bąk. brzuch mi. i booooooooooooooooooziu.. był tatar. zjadlam tylko kanapeczke.. lzy w oczach bo uwielbiam.

Hejka:)

paulina
super fotki:) Widac że wycieczka udana:)
renata i juz po wszystkim:p Widzisz jakiego masz grzecznego syna, a tak sie bałaś:)
happymum zabawa klockami najlepsza, mój synek dostał taką dużą pake klocków na 2 latka to do tej pory się nimi bawi:)

U nas dzisiaj pogoda ładna, w końcu! Na obiad robie spagetti i lecimy na spacerek:) Wczoraj było bardzo duszno i w dodatku w moje dziecko cos wstapiło, nie dośc że nie chciał nic jeść to w dodatku 4 razy popuścił w portki, gdzie juz tyle czasu tego nie robił, na szczęście dzisiaj wszystko wróciło do normy:)

Miłego dnia

reklama
Mam pod opieką 4-letnią córkę sąsiadki. Siedzę z cała gromadką na dworze bo ciepło się zrobiło chociaż się chmurzy. Jak na razie ładnie się bawią nie licząc tego, że już z młodym raz się pobiła ( no bo jak ona może ruszać jego "motol"???)

Do góry