reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej! Ja juz w Szwecji ;) moja suknia jest przepiekna!!! Kurcze, prawie gotowa tylko krysztalki przyszyc ;) ostatnio przymiarka 31.07 odbior tydzien/dwa przed slubem. Moglabym odebrac juz w lipcu ale stwierdzilam ze za wczesnie. Wyczailam juz garnitur dla mojego! W prochniku za 1300zl ale kurcze czuje ze bede miala chcice na niego juz w przymierzalni a co dopiero jak go na slubie zobacze haha

RENATA uwielbiam imie Blanka ;) jest przepiekne.
23MAY jak chce mm to niech pije. Moja chleje 2/3 butle dziennie i jak jej smakuje to czemu zmieniac? ;)

Bozuu w Pl taka kotna pogoda a tu 3 stopnie i leje ;( wczoraj jak wpadlam do hm na dzieciecy to myslalam ze wszystko wezme :p no i moja malutka juz malutka nie jest... na niemowlecy juz dlugo nie zawitam bo mloda wchodzi rozniar 92 a nie jtore bluzeczki 98.. jedynie spodnie z niemowlecego pasuja :(

reklama
czesc dziewczyny ;) ale mnie tu dawno nie bylo...

Magda super ze w koncu znalezliscie inne mieszkanie. Ja wychodze z zalozenia ze lepiej mieszkac samemu nawet w malenkim mieszkaniu niz uzerac sie z wariatami.

Renata moje gratulacje :) trzymam kciuki zeby wszystko poszlo gladko z ciaza.

A co do imion to z imieniem dla synka to mielismy problem bo nic nam sie nie podobalo zbytnio. W koncu zostal Nikodem Wiktor chociaz mi najbardziej podobal sie Ksawery ale mojemu Z. kojarzylo sie z ruskim i nie chcial :confused: a znowu dla dziewczynki podoba mi sie kilka imion i wiem ze ciezko bylo by mi sie zdecydowac na jedno. ;)

Paulina super ze przylot do polski sie oplacal i podobaci sie sukienka pewnie slicznie w niej wygladasz ;]

co do imion u mnie w tomaszowie w pazdzierniku 2013r jak zglaszalam malego to nie bylo zadnego Mariusza i mysle ze do tej pory w tym roczniku nie ma nie daja raczej takiego imienia ... tak mi sie wydaje ;)

MLODAMAMA nieskromnie przyznam ze pieknie wygladam haha :p co do imienia Mariusz, to ja jeszcze malutkiego dziecka nie znam o takim imieniu :)
KECHU Ksawery mi tez sie nie podoba ale kolezanka ma syna o imieniu Xavier i to mi sie podoba ;)

A ja mam wkoncu upragniona Nicole bo tak jej tu wszyscy mowia hehe :p Nikole w PL na kazdym kroku :/ a tu Nicole/Nicola/Nikola to rzadkosc

Hej dziewczyny wracam do was:) nie jestem w stanie was nadrobić ale teraz postaram sie być na bieżąco, co do imion podobają mi się i polskie i zagraniczne ale oczywiście nie wszystkie, np. Ala, Ola, Ela, nie dala bym nigdy, ale bardzo podoba mi się Emilka, Bartek, Dylan, Colin, Jessica

Renata-Gratuluję :)

Ostatnia edycja:
happy widze ze tez nie podoba ci sie Ola , masakra jakas strasznie mi sie nie podoba ...
Emilia tez ladne imie a dla chlopca to nie podoba mi sie konstanty milosz ... a teraz bym dala Filip albo Kuba ;)

Paulina no to bardzo sie ciesze , heheh ;)) a kiedy macie ten slub ?

Hej, hej;)

Paulina- a masz jakies foto kiecki? Jestem strasznie ciekawa jak wygląda twoja suknia ;))
Happy- a ty gdzie bylas jak cie nie było? :D

Mamy KLUCZE!!! :-D:tak:
Od niedzieli chyba już się wyprowadzamy.. do 29go mamy zapłacone tez za to mieszkanie, ale wczoraj tam byliśmy i już mogłabym tam wczoraj zostać :D
Poza tym już dłużej z nimi tu nie mogę...
Wyobraźcie sobie ze ta kobitka od mieszkanka powiedziała, ze ta nasza współlokatorka to nawet z twarzy wydaje się mało sympatyczna :D buhahhaa to sobie wyobraźcie... :-D:laugh2:
Malej bardzo spodobała się tam sofa hahaha skakała na niej jak szalona ;)
Jeszcze dokreci nam szafke tam, przywiesi lustro i gotowe ;) aa i kupia mikrofale ;)
Ciesze się ogromnie... a najwieksza satysfakcje mamy z tego ze oni tez chcieli ta chatke a wybrali nas... I jak do tej pory nic im nie udało się znalesc.. maja jeszcze 2 tyg.

Majcia śpi, a ja buszuje po necie ;)

Magda gratuluje nowego mieszkania wkoncu bedziesz miala spokoj ;))
moj Manius tez wlasnie usnal z butla w buzi wiec chwila relaxu czekam na kolezanke pogoda nas niestety nie rozpieszcza dzis ;(

reklama
Mloda jak ja swoich chlopców rejestrowalam to nie tylko z rocznika byli pierwsi, ale ogolem w gminie. :) Drugi Oskar dopiero w tym roku w kwietniu sie urodził, u znajomego kuzynki :) Tak wiec nie bedzie problemu ze syna zawolam a 20 osob sie odwroci.BLanki i Laury tez narazie nie ma :) wiec wspaniale :) Dla chlopca zupelnie niewqiem. nastawiam sie ze jednak corke bede miala :D

Nie podobają mie sie imiona starodawne, typu Franek, Staś, Basia, ale tez tak jak pisalam wczesniej zagraniczne spolszczone.

alez sie obzarlam. zrobilam do obiadu szczypior ze smietaną. no uwielbiam, chociaz duzo nie moge. booooooziu jaki pyszny...

Do góry