G
guest-1673535084
Gość
Hej! Ja juz w Szwecji moja suknia jest przepiekna!!! Kurcze, prawie gotowa tylko krysztalki przyszyc ostatnio przymiarka 31.07 odbior tydzien/dwa przed slubem. Moglabym odebrac juz w lipcu ale stwierdzilam ze za wczesnie. Wyczailam juz garnitur dla mojego! W prochniku za 1300zl ale kurcze czuje ze bede miala chcice na niego juz w przymierzalni a co dopiero jak go na slubie zobacze haha
RENATA uwielbiam imie Blanka jest przepiekne.
23MAY jak chce mm to niech pije. Moja chleje 2/3 butle dziennie i jak jej smakuje to czemu zmieniac?
Bozuu w Pl taka kotna pogoda a tu 3 stopnie i leje ;( wczoraj jak wpadlam do hm na dzieciecy to myslalam ze wszystko wezme no i moja malutka juz malutka nie jest... na niemowlecy juz dlugo nie zawitam bo mloda wchodzi rozniar 92 a nie jtore bluzeczki 98.. jedynie spodnie z niemowlecego pasuja
RENATA uwielbiam imie Blanka jest przepiekne.
23MAY jak chce mm to niech pije. Moja chleje 2/3 butle dziennie i jak jej smakuje to czemu zmieniac?
Bozuu w Pl taka kotna pogoda a tu 3 stopnie i leje ;( wczoraj jak wpadlam do hm na dzieciecy to myslalam ze wszystko wezme no i moja malutka juz malutka nie jest... na niemowlecy juz dlugo nie zawitam bo mloda wchodzi rozniar 92 a nie jtore bluzeczki 98.. jedynie spodnie z niemowlecego pasuja