reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda ja tez rano pozmywalam i wstawilam pranie :) Jak tak ma być calą ciążę to bede miala blysk w chacie juz o 8 rano.

a z tymi twoimi wspolokatorami to serio glęboko coś nie tak. Ja bym im polecila psychiatre dobrego.Albo serio niech dilera zmienią.

reklama
Renata tak mi sie wydaje strach mam jak widze jak ona skacze na rowerku albo jak probuje wyjsc z wozka ona to taka kombinatorka ze glowa mala .. a co do krolika dobry pomysl masz na to 9msc bo zwiarzaki czuja to ja pamietam jak bylam na poczatku ciazy i fiskus (pies) ciagle mnie pilnuowal nikt nie mogl podejsc do mnie chodzil za mna przytulal sie klad pysk na brzuch ;D

Teraz moge wrzucic wam reszte zdjec chyba nie macie mi tego za zle ?
A najbardziej podoba mi sie ta bluzeczka na ramioczka biala w paski na zdjeciu tego nie widac ale ona jest z siateczki w dropniutkue kwiatki ;D

Magda popie.... wspollokatorzy .... no byly jeszcze inne ladbe ale juz z odkryta pieta

Dzisiaj chyba kazda wstala wczesniej j tez i tez pranie nastawilam ;D a zaraz biore sie za zmywanie

Edit
Renata takie uroki ciazy ;p nie dziwie sie ze nie mozesz sie nacieszyc 2kreskami ;)

Asiek no to ladnie Damian wyglada to co oni robili? ;D Zu ma rozcieta warge bo stala krecila sie i spadla na zabawke yhh
Maga a wy juz po szczepieniu czy nadal przed?

Załączniki

• 1399448618516.jpg
    1399448618516.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 33
  • 1399448679439.jpg
    1399448679439.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 40
  • 1399448736017.jpg
    1399448736017.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 1399448863850.jpg
    1399448863850.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 1399448923266.jpg
    1399448923266.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 37
  • 1399448972557.jpg
    1399448972557.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 36
  • 1399449026236.jpg
    1399449026236.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
Renata- juz chyba im nic nie pomoze, brak mi slow..

Olcia- fajne ciuszki, musze mala tez zaopatrzyc w letnie ;) a te sandalki mi sie podobaja ;)) a ci ludzie to takim zachowaniem straca kontakt ze wszystkimi, bo nawet rodzina odradza mu ten slub..

Magda ja Cie podziwiam bo ja bym nie wytrzymala z takimi ludzimi jestem starsznie wybuchowa i chyba bym ich pozabijala tam ;D ale dobrze ze juz blizej do wypriwadzki a kiedy dokladnie sie wyprowadzacie?

Hejka:)

U nas od rana pochmurno i w dodatku zaczęło padać;/ Siostra przyprowadziła córę do nas na cały dzień bo z drugą jada na szczepionke odczulającą, P. bawi sie z kuzynka także mam spokój :p

olcia
ja zaczęłam jezdzić z synkiem rowerem jak miał 2,5 roku, a wcześniej jezdziłam ale nia dawałam go do fotelika tylko pożyczałam od siorki taką przyczepkę z daszkiem:p a ciuszki świetne, będzie mała modnisia:)
renata nie dziwię Ci się że 2 kreseczki tak cieszą:p Moja siostra tez ma termin na styczeń a juz imiona powybierali:p trzecie dziecko a szał jak nie wiem hehe
magda Ci ludzie są naprawdę wredni, dobrze że już niedługo nie będziesz musiała ich oglądać:-)
asik tak to jest jak chłopaki wariują, bez guza czy lima się nie obejdzie:p żeby tylko szybko zeszło

Madziaenka dzieki ;D w sobote pojde na gielde moze bedzie cos w tym stylu ;) u nas tez po chmurno pada z przerwami ale i tak sie skusimy na spacer ;)

Jakas tu cisza paulina chyba poczula zew wolnosci i nie wchodzi jestem ciekawa jak po przymiarce ;p

Renata GRATULUJE !!!!

u nas duszno chyba bedzie padac wczoraj maly mial pobieranie krwi jutro rano wyniki ..
ja bylam u lekarza i cos nie tak jest z nerkami tyle ze dala mi skierowanie na usg bo tak to nic nie stwierdzi wiec poszlam sie zapisac... oczywiscie co najblizszy termin na 2 lipca a ty sie mecz teraz z takim bolem bo lekow nie przepisze zeby nie pogorszyc ;/

Mloda w Polsce tyle sie czeka do lekarza. czasami nawet dluzej. Kiedyś Oskar z zapaleniem ucha, na skierowaniu jak wół napisane CITO!! .. termin za 6 tygodni. Myslalam ze babe w rejestracji to wywleke za wlosy na korytarz.

U nas dziś cieplo ale wieje. Oskar chcial do kuzyna jechac rowerem, ale ze mamy 400 m zwirowej drogi do domu to sobie darowalismy. nic nie widac tak wiatr piach unosi.

Ja dziś bylam u rodzinnej. dopisala mi do zaswiadczenia AZS u Filipa. teraz tylko złozyc wniosek i czekac na termin komisji.

MAdzialena ja tez juz mam wstepne imiona :) Dla dziewczynki :) Bo dla chlopca to pojecia nie mam. w poprzedniej ciazy chcialam dac po moim bracie, ale nie wiem.

Jak nic nie wymysle to bedzie Renatka albo Łukaszek.

reklama
Heej , u nas po staremu, ja mam cały tydzień wolny ;D julka niedługo juz urodziny, muszę coś wymyślić :) taka senna dziś jestem ze masakra..
Aa w Zakopanym było super, mimo pogody :)
do mam starszych dzieci do kiedy podawalyscie mm bo julka raz za ile zje normalne mleko a tamto upomina się o mm, 2 razy dziennie musi zjeść. Jedno chciałam jej zastąpić zwykłym mlekiem ale raz chce raz nie

Renata gratulacje ;*

Magda super ze macie mieszkanie :)

Mlodamama ja też nam problemy z nerkami, w sumie z jedna. Ale to lekarz mi wypisał nospe forte i pyralgine na kolke nerkowa ale od dluszego czasu mam spokój z tym :)

Do góry