reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziewczyny życzę Wam spokojnych Świąt, w rodzinnej atmosferze, jeszcze może przez tel będę pisać, bo dzisiaj już wyjeżdżam i nie będzie mnie do wtorku lub środy :happy2: Buziaki

Hejka:)
snadra ogromne Gratulacje:):) Niech córeczka zdrowo rośnie:*
paulina przepiękne obrączki ahh:-)
skodzia w takim razie zdrowych i spokojnych Swiąt wielkanocnych:)

My niedawno wstaliśmy, wczoraj synek zasnął przy bajkach, taki był zmęczony hehe nie dziwie się jak zrobil pobudke o szóstej:) Byłyśmy tez z mama na cmentarzu u taty także i ja wieczorem padłam nawet nie wiem kiedy:)

Miłego dnia:)

Heja.

Sandra gratulacje :)

Olcia wszystkiego najlepszego dla Zu :)

booosz nic mi sie dziś nie chce. Jak narazie to az ugotowalam jajka i zjadlam sniadanie. zmeczylam sie przy tym okrotnie ;)

Hej.

Sandra- gratulacje ;) Fajny prezent na zajaczka ;)))
Olcia- Wszystkiego najsłodszego dla Zuzi ;))))))

Jestem wsciekla ze az...
W sobote zeszla zepsula się pralka.. zamówili czesc, bo jakiś pasek się zerwal i nie ma do dziś.. Dzis jest tutaj swieto, wiec dalej nie będzie... rewelacja...
Sasiedzi ci co pilnuje im maleog pojechali do Pl.. mam klucze od ich domu, wiec pojde tam zrobić.. ze 2 przynajmniej musze wstawić... A w razie co spytałam się ich czy będę mogłam wiec bez problemu.
A ci mnie wkurzaja bo już ktorys raz z kolei pralka się popsula i zamiast kupic nowa, jeju nawet uzywana jakas al. w lepszym stanie od tej no to po co... patałachy jedne.

Ide zaraz do polskiego sklepu bo kielbase biala tam zamowilam i chlebki do zurku..

olcia wszystkiego najlepszego dla córeczki:*
magda dobrze że możesz u tych znajomych zrobić pranie:)

Ja też mam mega lenia:p Byłyśmy z siorką i mama na zakupach, kupiłam małemu buciki. Synek zasnął tak sie wymęczył chodzeniem po sklepach:) Teraz zabieram sie za szukanie przepisu na babkę bo w tamtym roku robiłam to mizerna wyszła;/

reklama
A ja juz przygotowalam mamie jablka do ciasta i marchew do ryby po grecku. Dzisiaj zrobimy 3 ciacha, rybe i przygotujemy warzywa do salatki warzywnej. A jutro od rana bedzie sie dzialo ;-)

Do góry