reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Paulina ja tak samo nawet nie drgnelam nie patrzylam na cene tylko wybralam ktore ladniejsze ;) a te obraczki rzevzywiscie swietne i sliczne a grawerujecie cos?

Edit a Nikoli nie chcialas przebic jeszcze czy jakis inny powod?

OLCIA nie chcialam. Najpierw maluszkowi sie balam a potem jak zaczela grzebac po kazdej czesci ciala to balam sie ze wyrwie. Przebijemy jak juz bedzie bardziej swiadoma i bedzie tego chciala ;) bo ja mialam przebite uszy jak bylam mala, wyjelam majac 8 lat i tak kolczykow nie nosilam, dwa lata temu przebijalam sobie drugi raz :p grawerujemy imiona i date slubu, klasyka ;p
HAPPY mi sie nie podobaja chlopcy z kolczykiem. Jak dla mnie kolczyk w uszach tylko dla dziewczynek ;p

Paulina ja sie tez balam malrj przebic ale to nie bolalo tylko samo to ze sie wystraszyla jak przebijaly bo dwa uszka na raz ;)

Szczerze tez mi sie u chlopcow nie podobaja kolczyki

Jeju Zu sobie jezyk przegryzla ale sie wystraszylam jak krew zobaczylam ale juz przestalo leciec wymyta i zaraz mleczko i moze usnie

A no i torta zamowilam dzisiaj i tak ja powiadomilam moja rodzine kiedy gdzie o ktorej godz a z rodzina Piotrka bie gadam tzn babka i ciotka i ich rodzinkami tylko Piotrka tato wie a czy oni przyjda czy nie mam to gleboko w powazaniu nie zrobi mi to roznivy jak nie przyjda to trudno nikt plakac nie bedzie tylko to ze tej ciotki maz jest chrzesnym ale co tam ;D

OLCIA a tata Zu przychodI do niej? Bierze ja na spacerki?
HAPPY kazdy lubi co innego ;) przepieknie ci w brazie i wyprostowanych wlosach!

Paulina tak ;) ktpregos razu pisalam ze jest lepiej miedzy nasza trojka z czego sie ciesze ale nadal jest to 'dochodzacy' tatus chociaz moze i chcialabym zeby bylo inaczej bo sie poprawilo ale coz wole dmuchac na zimne i niech na ta chwile zostanie tak jak jest ;p zreszta chyba nie potrafie wybaczac ludzia do konca i jestem pamietliwa i to bardzo ;D

Paulina-wiadomo mi się podobają kolczyki u chłopców ale nie każdemu pasuje dlatego jeszcze poczekam no i oczywiście zapytam małego czy chce mieć kolczyk.
Co do włosów -Dziękuję:)
Edit...
Moje dziecko jest mądrzejsze niż myślałam. Po kąpieli mały nie chciał założyć pieluchy a jak mu założyłam zdjął. W końcu się udało, minęło 10 minut a Dennis przychodzi i pokazuje ze ma kupę. Morał z tego taki ze jak nie chce pieluchy to trzeba posadzić na nocnik!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry