reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Jutro ide na 100% bo gorączka wraca cały czas, no i katar i kaszel do tego.
madzialena647
Fanka BB :)
Witam niedzielnie
Kurcze same choróbska, nie chce nic mówic ale od wczoraj boli mnie gardło, ratuję się pastylkami do ssania i Tantum verde Ale dobrze że synkowi przechodzi, od czasu do czasu zakaszle ale juz nie tak,
Ja również niewyspana A spałam10godzin hehe, u nas dzisiaj słonecznie
happymum oby gorączka już nie wróciła
kechu mój synek bunt dwulatka przechodzil krótko, potem był okres że był naprawdę grzeczny, a najlepsze zaczęło sie przed 3 urodzinami, taki niedobry że masakra, wszystko wie najlepiej a pyskuje że hoho Ale nie narzekam cyrków w sklepie mi nie robi bo wie jak sie zachować, trzeba dużo tłumaczyć
Miłego dnia
Kurcze same choróbska, nie chce nic mówic ale od wczoraj boli mnie gardło, ratuję się pastylkami do ssania i Tantum verde Ale dobrze że synkowi przechodzi, od czasu do czasu zakaszle ale juz nie tak,
Ja również niewyspana A spałam10godzin hehe, u nas dzisiaj słonecznie
happymum oby gorączka już nie wróciła
kechu mój synek bunt dwulatka przechodzil krótko, potem był okres że był naprawdę grzeczny, a najlepsze zaczęło sie przed 3 urodzinami, taki niedobry że masakra, wszystko wie najlepiej a pyskuje że hoho Ale nie narzekam cyrków w sklepie mi nie robi bo wie jak sie zachować, trzeba dużo tłumaczyć
Miłego dnia
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kechu- właśnie a ja mieszkam na wsi, di najbliższego szpitala jedzie sie prawie godzinę autobusem. A my teraz samochodu nie mamy
MłodaMama18
Mamunia Maniusia ;)
witam.
u nas super wyspana jestem troche jeszcze boli mnie gardlo.
wczoraj byl gril i wszystko bylo tak pyszne ze masakra ..
tyle mieska bylo i warzywa ze hoho potem to tylko na to wszystko sie patrzylo ;d
ja dzis spie u mamy z malym bo Ł na noc pracuje wiec zaraz sie szykuje
milej niedzieli
u nas super wyspana jestem troche jeszcze boli mnie gardlo.
wczoraj byl gril i wszystko bylo tak pyszne ze masakra ..
tyle mieska bylo i warzywa ze hoho potem to tylko na to wszystko sie patrzylo ;d
ja dzis spie u mamy z malym bo Ł na noc pracuje wiec zaraz sie szykuje
milej niedzieli
madzialena eh...ja mojemu tlumacze ale to jak bym po chinsku gadala. Nic sobie z tego nie robi a Z. zamiast zaiterweniowac jak mlody mnie np. gryzie to nie. Jeszcze pulta sie do mnie ze ja krzycze. A mlody potrfi juz ugryzc i zwyczajnie w swiecie mnie to boli.
Happy no wlasnie. I wezmie ci dziecko zawsze zachoruje gdy jest weekend, ty bez auta a lekarz w **** daleko. Moj tez zawsze tak robi. Jakies dziwne wyczucie maja.
mloda mama oj warzywka z grilla to bym tez zjadla...mmm <3
Happy no wlasnie. I wezmie ci dziecko zawsze zachoruje gdy jest weekend, ty bez auta a lekarz w **** daleko. Moj tez zawsze tak robi. Jakies dziwne wyczucie maja.
mloda mama oj warzywka z grilla to bym tez zjadla...mmm <3
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kechu-mój Dennis na szczę nie gryzie i nie bije. W sklepie też awantur nie robi, no chyba ze jest gldny to bułka w rączkę i jest spokój. Za to jest strasznie uparty i zdąży się ze rzuca zabawkami, wtedy mowie ze ma podnieść a on ma mnie gdzieś i jak słowa nie skutkują ti sadzam go na schodach a ten uparciuch potrafi krzyczeć przez 40min aż sie senny nie zrobi ale zawsze jak sue uspokoi to idę di niego a in ładnie sie przytula jakby chciał przepraszać
madzialena647
Fanka BB :)
kechu u nas to z kolei mój D. jest bardziej do ustawiania małego niz ja Jest bardziej konsekwentny ale ja tez sie staram, nie chce żeby synek wyrósł na rozpieszczonego, jak mu czegoś zabronię za złe zachowanie to staram się tego trzymać
happymum mój synek też potrafi podejść, przytulić mnie i przeprosić Wtedy wiem że jednak zrozumiał że zle się zachowywał
happymum mój synek też potrafi podejść, przytulić mnie i przeprosić Wtedy wiem że jednak zrozumiał że zle się zachowywał
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Jutro idę z małym obowiązkowo do lekarza, doszła mu jeszcze biegunka ehh