reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happy moze idzcie razem do lekarza. Z goraczka lepiej nie ryzykowac, szczegolnie u dziecka :) przynajmniej dla swietego spokoju sprawdzisz czy to nic powaznego ^^

reklama
happy to dobrze :) zeby to tylko nic powaznego z tego nie bylo. ^^ swoja droga dlaczego dzieci musza zawsze chorowac na weekend kiedy trudniej o lekarza :confused:

Witam niedzielnie:)

Kurcze same choróbska, nie chce nic mówic ale od wczoraj boli mnie gardło, ratuję się pastylkami do ssania i Tantum verde :p Ale dobrze że synkowi przechodzi, od czasu do czasu zakaszle ale juz nie tak,

Ja również niewyspana:p A spałam10godzin hehe, u nas dzisiaj słonecznie

happymum oby gorączka już nie wróciła:)
kechu mój synek bunt dwulatka przechodzil krótko, potem był okres że był naprawdę grzeczny, a najlepsze zaczęło sie przed 3 urodzinami, taki niedobry że masakra, wszystko wie najlepiej a pyskuje że hoho:) Ale nie narzekam cyrków w sklepie mi nie robi bo wie jak sie zachować, trzeba dużo tłumaczyć:)

Miłego dnia:)

witam.
u nas super wyspana jestem troche jeszcze boli mnie gardlo.
wczoraj byl gril i wszystko bylo tak pyszne ze masakra ..
tyle mieska bylo i warzywa ze hoho potem to tylko na to wszystko sie patrzylo ;d
ja dzis spie u mamy z malym bo Ł na noc pracuje wiec zaraz sie szykuje ;)
milej niedzieli ;)

madzialena eh...ja mojemu tlumacze ale to jak bym po chinsku gadala. Nic sobie z tego nie robi a Z. zamiast zaiterweniowac jak mlody mnie np. gryzie to nie. Jeszcze pulta sie do mnie ze ja krzycze. A mlody potrfi juz ugryzc i zwyczajnie w swiecie mnie to boli.

Happy no wlasnie. I wezmie ci dziecko zawsze zachoruje gdy jest weekend, ty bez auta a lekarz w **** daleko. Moj tez zawsze tak robi. Jakies dziwne wyczucie maja.

mloda mama oj warzywka z grilla to bym tez zjadla...mmm <3

Kechu-mój Dennis na szczę nie gryzie i nie bije. W sklepie też awantur nie robi, no chyba ze jest gldny to bułka w rączkę i jest spokój. Za to jest strasznie uparty i zdąży się ze rzuca zabawkami, wtedy mowie ze ma podnieść a on ma mnie gdzieś i jak słowa nie skutkują ti sadzam go na schodach a ten uparciuch potrafi krzyczeć przez 40min aż sie senny nie zrobi ale zawsze jak sue uspokoi to idę di niego a in ładnie sie przytula jakby chciał przepraszać

kechu u nas to z kolei mój D. jest bardziej do ustawiania małego niz ja :p Jest bardziej konsekwentny ale ja tez sie staram, nie chce żeby synek wyrósł na rozpieszczonego, jak mu czegoś zabronię za złe zachowanie to staram się tego trzymać:)
happymum mój synek też potrafi podejść, przytulić mnie i przeprosić:) Wtedy wiem że jednak zrozumiał że zle się zachowywał

reklama
Do góry