reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happy z moim to do sklepu ciezko bo mu sie w nim nudzi i sie awanturuje dla zasady. Bulka czy inne jedzenie dziala na chwile, potem przewaznie robie zakupy na sygnale. Bic mnie narazie nie bije ale gryzie i nie idzie mu wytlumaczyc ze nie wolno.
To koniecznie musisz z nim isc do tego lekarza i duzo picia mu dawac zeby sie biedny nie odwodniln

Madzialena u mnie Z. ma wiekszy posluch niz ja bo ja sie moge produkowac i ciskac a mlody ma mnie gdzies ale Z. interweniuje tylko wtedy kiedy mlody rusza jego rzeczy albo jemu przeszkadza. A zeby pomoc mi oduczyc gryzienia to juz ma to w dupie i jeszcze do mnie ma pretensje ze krzycze.

reklama
kechu to niedobrze;/ powinien Cię wspierać ciekawe jakby zareagował jakby to jego zaczął gryzc;/
happymum to obowiązkowo idzcie do lekarza, duzo zdrówka dla Denniska. Ta blogerka jakaś niepoważna, po cholerę zakładała bloga skoro nawet nie ma na niego pomysłu i odgapia od innych;/

My bylismy przedtem dosłownie pół godzinki na podwórku, do jutra synek bierze antybiotyk i oby juz całkiem przeszło:) Tak juz biedny chciał iść na dwór, a mnie coś naszło i zrobiłam zebrę, właśnie się piecze:)

Czesc.
Wracam po krotkiej przerwie. Nadrobilam was.

Co do slubu. Robimy ale nie taki huczny bo nie mam ochoty spraszac tych ktorych widzialam raz w zyciu czy cos.. Od pewnego czasu sni mi sie ojciec.. masakraa musze isc na cmentarz jak bede w Pl i do tego siedzial mi chrzestny w.glowie wiec postanowilam ze wysle im te zapro na slub.. I jak to powiedialam mamie ojciec sie nie sni.. Chyba chcial zebym ich zaprosila?? Dziwne to takie.. ale niech mu bedzie. Moj chrzestnt to jego brat a chrzestna to kuzynka.

Jaka koncowa kwota nam wyjdzie, nie wiem wszystko wyjdzie na koncu..
Dla.nas tez sie liczy kazdy wolny grosz.. pieniadze na ulicy jednak nie leza jakby nie patrzec i nie jest latwo o nie w dzisiejszych czasach..

Moje dziecko przedwczoraj przeszlo samo siebie. Myslalam ze zwariuje z nia jak mi wyla bite 4 godz pod rzad bo taki kaprysik miala.. Rzucila smoka za lozko ryk, rzucila misoa na ziemie ryk, spadla jej butla z piciem ryk, odslaniala mi koszulke i probowala stanik wyciagnac nie dalo sie to ryk, walila glowa w okno i ryk. Pozniej sobie usiadla i wyla...
Jak wrocil T z pracy bylam taka wsciekla i zmeczona ze powiedzialam mu ze jakby Maja byla starsza to by normalnie lanie chyba dostala... Az sie poryczalam z tych nerwow i zeszlo napiecie wtedy dopiero ze mnie i gwiazda sobie zasnela wtedy..

Dziss wylazly jej dwie jedynki u gory i wychodzi chyba dwojka na dole. Bylismy u sasiada i jak tylko podstawil reke to ta od razu to gryzienoa sie rzucala.. Ona tak smiesznie to robi bo otwiera szeroko buzie i tak zbliza sie do obiektu do gryzienia i taki dzwiek dziwny przy tym.wydaje. W domu nie pozwolilam jej laptopa to tez za reke mnie i bach ugryzc chciala. Malpa.mala. Da mi rowno popalic ja.cos czuje..

kupilismy jej wczoraj spacerowke. Jezdzi w niej jak dama bo duzo widzi. Jeszcze walnie noge na noge to juz calkiem :p

Duzo zdrowka dla chorowitkow :tak:

Ostatnia edycja:
czesc :)

madzialena wlasnie wiem ze powinien ale niestety tego nie robi. I wychowanie mlodego jest na mojej glowie.

happy kurde, dziewczyna ma dlyzej bloga i jeszcze zgapia od innych. Masakra, ludzie w ogole kreatywni nie sa. Dawaj znac co tam z Denniskiem jak wrocicie od lekarza.

magda moj dokladnie tak samo sie zachowuje od jakis dwoch tygodni. I juz jestem na skraju zalamania nerwowego. Bo ile mozna sluchac tych krzykow i piskow.

Eh...dzisiaj pol nocy nie spalam bo w ogole spac mi sie nie chcialo a teraz oczy same mi sie zamykaja. Jeszcze ze dwie godziny i sie zdrzemne z mlodym bo nie wyrobie do wieczora.

happy to czekamy na wiadomosci co z Dennisem. Ja od poltora godziny probuje sie do mojej dodzwonic i za cholere nie moge. Nie wiem od czego sa te numery jak nikt ich nie odbiera albo sa ciagle zajete.

reklama
Hej dziewczyny,
Czytamy regularnie, wiec mniej więcej wiemy o co chodzi u Was ;)
U Nas po staremu, Julka taka nie dobra ze szok, małe adhd jak nic.. teraz w dodatku trochę chora, kaszle ja tylko..
Któras z Was wspominała coś o buncie 2 latka, chyba kechu.. bożeee u Nas ten bunt się chyba nigdy nie skończy haha , wszystko jest Julki, wszystko dla Julki, a jak nie to jest zła i koniec.
Od września może do przedszkola pojdzie, chociaż ja nie wiem jak Panie dadza sobie z nią rade ;D

zdrówka dla Denniska Happy ;)

Do góry