reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hejka

My właśnie wróciliśmy od lekarza... synek w nocy strasznie kaszlał a rano w ogóle nie miał apetytu:-( Ma zaczerwienione gardło i lekkie szmery na oskrzelach:-( dostał antybiotyk jakis nowy, syropek i oczywiście inhalacje, ale 5 dni w domu mamy siedzieć:-(

happymum ja tez odkąd pamiętam opiekowałam się siostrzenicami, ale nie że mi kazali tylko sama chciałam:) Młodszym bratem tez lubiłam się zajmować:) Ale odkąd zostałam mama to juz za duzo dla mnie no ale niestety siostra czasem potrzebuje pomocy to pomagam :)
olcia co za koleżanka masakra;/
paulina u nas w domu obowiązki też mamy z mama podzielone pół na pół:) Ja jak wstanę to szykuję obiad, mama kończy a ja w tym czasie sprzątam, nastawiam pranie itp. zawsze lubiłam pomagac mamie, mam pięcioro rodzeństwa więc od małego każdy miał swoje obowiązki bo maoja mama nie dałaby rady:)

reklama
Hej.
Madzialena- na czerwone gardlo maly ma antybiotyk?? Moim zdaniem lekarze nie powinni tak faszerowac tymi antybiotykami dzieci. Katar, kaszel i pach antybiotyk na tydzien... Noo ale ja nie lekarz. Zdrowka dla malego :)
Happy- co kupujesz ciekawego?

Ja tez wyskoczylam do tesco na szybko po marchewke bo dzis na obiad frytki, ryba i surowka z marchewki i jablka.;)
W ogole jak wracalam z tesco to obok jest jakas budoww i dzwigi pracuja mega wysoko bo to jaki blok buduja czy cos i samolot pasazerski lecial tak nisko ze myslalam ze przywali w te dzwigi ale sie wystraszylam matkoooo... Takkk nisko ze az ptaki zaczely uciekac...

Zaraz mlody przychodzi, pozniej mala na drzemke idzie.
W ogole gwiazda sprzata ostro w kuchni i widzialam ze powyciagala moje kubki z szafki ciekawa jestem czy je tam wstawi spowrotem? Owszem nie uzywam ich na codzien ale maja stac tam gdzie stoja ! Bo leb jej urwe!

magda my bylismy 2 tygodnie temu u lekarza i synek dostał zwykły syrop, przeszło ale od dwóch dni znowu zacząl sie kaszel więc poszłam bo weekend idzie i okazało sie że pojawiły się juz szmery na oskrzelach, dlatego synek dostał antybiotyk. Ja również nie jestem zwolenniczka dowalania dzieciom od razu antybiotyku nasza pediatra na szczęscie taka nie jest:)

Synek zasnął, na szczęscie:) Ja chyba sama się położe chociaż na chwilkę bo głowa mnie boli;/;/;/

RENATA pierwszoklasistom jeszcze ok, ale jak widze czwarta/piata klase i ze dziadki ich odprowadzaja i przyprowadzaja ze szkoly niosac plecak....:rolleyes:
MADZIALENA zdrowka ;)

A ja musze sie pochwalic... dzis przed drzemka bawilismy sie na nocniku z Nikola ze tu sie robi sii i wogole tlumaczylam.. ta wstaje po 2h snu, probuje odpiac bodziaka i mowi "si si si!!!!!" No to sciagam pampka, sadzam na nocniku a ta sika i na dodatkek pampek suchutki :eek::eek:
No i idziemy na spacer, ubieram jej adidaski a ta zobaczyla gumowce ze swinka peppa i sie drze "nie! Nie! Peepaaa!!!!!" I musialam ubrac jej gumiaki bo nie pojdzie.

Załączniki

• 1396018554458.jpg
    1396018554458.jpg
    46,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 1396018587248.jpg
    1396018587248.jpg
    54,2 KB · Wyświetleń: 52
Paulina- ooo super;) gratulacje :) Nikola slodka :) i coz noo wiesz dorasta ci corka i sama zaczyna decydowac w co sie ubierac bedzie :D
Happy- jakie ciacho robisz??? Czesto pieczesz :) ja jak upieke to jemy i jemy hehe :)

My po obiedzie, tak sie objadlam ze matkooo:)

reklama
paulina gratulacje dla Nikolki :) ale zrobiła mamusi niespodziankę:)
happymum ja też uwielbiam piec ciasta ;) Jutro mam w planach zrobić jabłecznik

Synek pospał 1,5 godziny, humorek od razu ma lepszy ;)

Do góry