reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

happy tez tak mam kiedys sie malowalam i wgl wiecej wagi do wygladu przywiazywalam teraz jestem wlasnie "taka szara mamuska"
i zeby sie ogarnac to nie mam motywacji zadnej,..
moze jakbym wiecej wychodzila gdzies .. ale nie ma nawet kiedy i Ł zeby zostal sam z malym to musi miec dzien bo tak to nie ;/
mysle ze chyba nie dorosl do bycia tata mysli ze jak pracuje to juz nic nie musi go obchodzic ale przeciez nie o to chodzi..
ja mam szkole dom malego na glowie czasem az nie mam sily sie nawet umyc ale on jakos nie bierze tego pod uwage ;/

reklama
Ja ostatnio zaparlam sie ze prostuje wlosy... taaa miesiac :cool::cool: teraz dalej w kucyk spiete, lekki makijaz mam codziennie. Ale tez mamuska ze mnie...

Młodamama- S. Też nie był od początku idealnym ojcem mimo ze podjęliśmy świadomą decyzję o dziecku... moja rada:daj mu czas jak mały podrośnie i zacznie sam di niego przychodzić to prwnue sie ogarnie (przynajmniej mam taką nadzieję) S. Przyszedł instynkt taciezynski (o ile mizna to tak nazwać) jak maly miał pół roku.

Ja wychodzę codziennie i spotykam sie z kezankami itp. A motywacji i tak brak

no zobaczymy moze za jakis czas sie to zmieni ;) miejmy taka nadzieje .

pobudka 5.30 poszala do 6 usnal i wstal o 6.30 masakra talk sie nie wyspalam ..;[
teeraz oglada bajki i bawi sie pielucha bez ktorej sie nie rusza ;)
zaraz kawka , posprzatam i na spacerek potem oiadek rybka surówka i ziemniaczki ;)

Bosz.. chyba umieram. ..mały wstał o 6:40 :/ przecież to nieludzka godzina:/ teraz siedzi i piosenek na laptopie slycha:) zaraz musze wstać i kawę zrobić

reklama
Hejka:):) Mój synek wstał przed 8 także tez miałam szybka pobudkę :p Kaszel go męczy, idziemy dzisiaj do lekarza:( a katar to juz z tydzien ma:( olciaa trzymam kciuki za dobre wyniki, to dobrze że chcesz sprawdzic czy masz zdrowe dziecko:) renata ojj ale Ty masz przeboje z tą swoją rodzinką;/ paulina taka ładna pogoda, nie dziwie Ci się że cały czas siedzicie na dworze :) My u teściów na wsi tez praktycznie cały czas na podwórku, ale chyba przedobrzyliśmy bo mały przezięiony;/ młoda mama mój D. tez od początku nie był takim idealnym tatą, potrzebował czasu:) Teraz synek ma 3 lata to nie powiem nie jest do końca idealnie hehe ale chociaz czasem wezmie go na dwór czy spędzi z ni troche czasu, ogólnie pracuje do pozna więc nie oczekuje od niego żeby kapał małeo czy coś ale czasem daje mu do zrozumienia że mógłby si,e nim troszkę więcej zajmować:) happymum powiem Ci szczerze że jak prze ciążą tez bardziej dbałam o siebie, włosy wyprostowane, pomalowana:) A teraz codziennie włosy związuje w kucyk i delikatny makijaż;/ trzeba to zmienić:):)

Do góry