G
guest-1673535084
Gość
Ja w tel jestem co jakis czas aktywna ale sie nie wychylam, nikt nie pisze to ja tez nie zamowilam wczoraj nianie elektroniczna baby ono bo to niezbedne na wsi. Taka piekna pogoda to chociazby kawy na tarasie wypic nie moge bo bym mlodej nie uslyszala jak sie obudzi. Impreska jakas grillowa tez bedzie nie dlugo pewnie to tez nie zostawie mlodej samej spiacej... Wiec ulatwi zycie poprostu ogolnie my caly dzien na podworku. No i jakas godzine dziennie w trasie na rowerku. Ja siedze na tarasie a mloda bawi sie a to w piasku a to przenosi zabawki z miejsca na miejsce. Super jest
MAGDA no coz sa ludzie i parapety ;p nie ktorzy sa dziwni
RENATa kasa kasa kasa sie dzis liczy nie wiesz o tym? Siostra mojego A. dostaje dom a A. mial dostac dzialke. No i efekt taki ze siostrunia wziela dom i nie dlugo polowe kasy z dzialki a my? Nic. Taka pazerna z niej baba. Ale to nic my sie klocic o to nie bedziemy a powinnismy, mimo to wiem ze sie zemsci na niej to pazerniactwo na kazda zlotowke... Dziadek Nikoli przyjechal do niej ostatnio z JEDNYM bananem wyciagnietym z bagaznika.. pierwszy jakikolwiek prezent od niego trzeba sie cieszyc..
MAGDA no coz sa ludzie i parapety ;p nie ktorzy sa dziwni
RENATa kasa kasa kasa sie dzis liczy nie wiesz o tym? Siostra mojego A. dostaje dom a A. mial dostac dzialke. No i efekt taki ze siostrunia wziela dom i nie dlugo polowe kasy z dzialki a my? Nic. Taka pazerna z niej baba. Ale to nic my sie klocic o to nie bedziemy a powinnismy, mimo to wiem ze sie zemsci na niej to pazerniactwo na kazda zlotowke... Dziadek Nikoli przyjechal do niej ostatnio z JEDNYM bananem wyciagnietym z bagaznika.. pierwszy jakikolwiek prezent od niego trzeba sie cieszyc..