reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja w tel jestem co jakis czas aktywna :p ale sie nie wychylam, nikt nie pisze to ja tez nie :p zamowilam wczoraj nianie elektroniczna baby ono bo to niezbedne na wsi. Taka piekna pogoda to chociazby kawy na tarasie wypic nie moge bo bym mlodej nie uslyszala jak sie obudzi. Impreska jakas grillowa tez bedzie nie dlugo pewnie to tez nie zostawie mlodej samej spiacej... Wiec ulatwi zycie poprostu ;) ogolnie my caly dzien na podworku. No i jakas godzine dziennie w trasie na rowerku. Ja siedze na tarasie a mloda bawi sie a to w piasku a to przenosi zabawki z miejsca na miejsce. Super jest ;)

MAGDA no coz sa ludzie i parapety ;p nie ktorzy sa dziwni
RENATa kasa kasa kasa sie dzis liczy nie wiesz o tym? Siostra mojego A. dostaje dom a A. mial dostac dzialke. No i efekt taki ze siostrunia wziela dom i nie dlugo polowe kasy z dzialki a my? Nic. Taka pazerna z niej baba. Ale to nic my sie klocic o to nie bedziemy a powinnismy, mimo to wiem ze sie zemsci na niej to pazerniactwo na kazda zlotowke... Dziadek Nikoli przyjechal do niej ostatnio z JEDNYM bananem wyciagnietym z bagaznika.. pierwszy jakikolwiek prezent od niego trzeba sie cieszyc..

reklama
Paulina racja i to ze zdwojona sila sie wraca zreszta na czyims nieszczesciu szczescia nie zbuduje sie ;) a niania na wsi to fakt dobra rzecz tak jak piszesz bo w bloku to na cholere nie trzeba hehe xd ja jak czasami jade do dziadkow Zu na wies to spimy na dole i zawsze przez okno kukne albo lekki uchylone zistawiam ;D

Wpadam tak na szybcika bo zaraz do sklepu, przy okazji plac zabaw. W ogóle później czasu nie będzie.
Damian zadrapał sobie paluszka i co chwile przychodzi taki smutny i mówi "mama mianian (Damian) kuku"
Muszę zadzwonić czy są już do odebrania Oliwki wyniki badań to jutro bym pojechała

Milenaa oj tam zaraz łobuziara z Natki- ciekawa życia ;-)

Happy my już od dłuższego czasu bez wózka na spacerki chodzimy. Według mojego syna wózek jest bee

Paulina niania to super sprawa, zwłaszcza na wsi. Mnie też denerwują takie osoby co napiszą raz czy dwa i cisza

Anula i wyczytał Bartek coś ciekawego z tej gazety?:-D

Olcia kciuki za dobre wyniki

Renata mam nadzieję, że dziś już lepiej z plecami

Magda no jakżeś mogła zagonić współlokatorkę do sprzątania???:-p

Asik nie dzieki i kciukasy za wyniki Oliwki ;) a jak sie w ogole czuje ?

Znalazlam plyte ze zdjeciami jak bylam gowniara 2gim i pekne zaraz ze smiechu co ja mialam q glowie haha

Czesc dziewczyny. U nas ma byc dzis 16-17 stopni. Az chce sie zyc w takie temperatury tylko ta wizja sniegu w weekend mnie przeraza :(

Milena no u nas z tym gadaniem to wlasnie ciezko. Wszystko po swojemu nawija. W ogole wczesniej wiecej probowal gadac a teraz za cholere nie chce.

happy moj ostatnio tez zaliczyl wywrotke na chodniku i cala raczka obdarta ale nawet zbytnio nie plakal. Az sie boje co mnie czeka jak Nikos podrosnie...zwazywszy ze jego tata mial nie jeden wypadek.

Paulina mieszkanie na wsi ma duzo plusow. Najbardziej ogrodu bedzie mi brakowac jak sie stad wyprowadzimy do miasta. Bo tu tylko ubieram malego i jestesmy na dworze a w miescie to trzeba isc gdzies do parku i to juz wielka wyprawa od razu.

Magda ja pamietam jak za czasow studiow spinalam sie z jedna z wspollokatorek o sprzatanie. I u nas byly normalnie dyzury wyznaczone a ona i tak miala wieczny bol dupy o te sprzatanie.

Olcia ja ostatnio tez ogladalam zdjecia z gimnazjum. Az sie.za glowe zlapalam jak zobaczylam jak ja wygladalam wtedy.

Dziewczyny macie jakis sposob zeby pozbyc sie smrodu z ubrania? Mlody czyms wysmarowal kamizelke i nie moge sie pozbyc zapachu ryby :confused: a pralam ja juz 4 razy?

witajcie ,
u nas piekna pogoda teraz sprzatanko a potem na spacerek ;)
malemu nie przechodza te plamy na buzi ;[ idziemy do lekarza zeby dal nam skierowanie do dermatologa...smaruje go mascia ale i tak go to swedzi i sie bardzo denerwuje.

co do mieszkania na wsi ja bym nie mogla tescie mieszkaja na wsi i masakra wszedzie daleko ...
ale to kwestia przyzwyczajenia ja cale zycie w bloku mieszkalam wiec chyba dla tego .

Renata-współczuję problemów z rodziną:/
Magda-ty chyba masz pecha do współlokatorow:/
Paulina-ja ostatnie kilka dni pije kawę na ogrodzie i tylko sie modele żeby już taka pogoda została:D
Asik-my na spacery też bez wózka ale na zakupy zawsze brałam bo bałam sie że nie dam rady z siatkami i Dennisem...ale potozmawialam z nim wcześniej i było dobrze!
Kechu, olcia- ja oglądałam zdjęcia z zawodowki i przyznam ze kiedyś byłam śliczna mimo że miałam duzo kompleksów to chciałabym znów tak wyglądać

reklama
happy zgadzam sie z mloda mama. W ogole nie widac ze urodzilas dziecko. I figure masz idealna. Ja to mam taki bebech po ciazy ze masakra. Powinnam cwiczyc ale jestem zbyt duzym leniem.

Do góry