reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kechu paulinka tak mieszkamy juz tu jest super o wiele lepiej sie tu czuje i Zu tez tylko jeszcze czekam na karnisze i blat zeby zrobili i jeszcze inaczej bedzie bo bez firanek jakos pusto na oknach heh
Paulina super ze paszport tuz tuz mali sir odzywalas myslalam ze majstrujecie druga dzidzie hehehehe xd

reklama
OLCIA powiem ci ze wczoraj bylismy chrzestnego Niki i on ma trzymiesieczne bobo.. i naszly mnie mysli bo to takie slodkie jak bezzebny dziec sie usmiecha i sobie guga :p ale potem stwierdzilam ze to zdecydowanie nieodpowiedni czas :p

Cześć kochane

Nie zaglądam bo taka ładna pogoda, że aż szkoda siedzieć przed kompem;-) wybaczycie?
Młody od rana do wieczora na dworze, wczoraj to nawet obiad jadł na podwórku bo nie chciał przyjść do domu, cwaniak kochany:-D
Tak poza tym to ciągle coś się dzieje, gdzieś jeździmy, koleżanki wpadają a czas leci...

Pozdrawiam Was serdecznie, buzolki;-)

Kechu tak moja z 30 sierpnia :-D łobuz mały , ciekawa świata , po dworze biega ostro za starszymi kuzynami ledwo nadąża :-D:-D rozgaduje mi się coraz bardziej. Mówi duzo twój synek ?

A my po spacerze , wybiegala się Natalia pod blokiem i o dziwo białe spodnie są dalej białe :-D a mnie juz @ daje znaki i jakoś w tym miesiącu umieram :-/

Witajcie Mamuśki ;]
u nas super pogoda rewelacyjna az nie chce sie siedziec w domku ,
u mnie duzo nauki w szkole wiec malo czasu na cokolwiek ... ale nie ma innego wyjsci ;d
Moj Ł teraz wiecej czasu spedza z maluszkiem ;)

Buziaczki dla was i dzieciaczkow ;*

Hej:) byliśmy dziś na zakupach bez wózka :) Dennis jak aniołek:) później mały spał a ja kalafiorowa zrobiłam:) mały jadł aż mu się uszy trzesly:D całe popołudnie na dworze siedzieliśmy najpierw na ogrodzie a później poszliśmy ns spacer i mały jeździł quadem:D a teraz mały sie bawi w pokoju a ja odpoczywam i piję kawę

Hej.
U nas dzis tez pogoda fajna wiec praktycznie od 10 rano na dworze z przerwa w domu na drzemke malej i zrobienie obiadu. Niedawno wrocilysmy z kolejnego spaceru i zmeczona jestem.. Hehe :) mala w wozku nie usiedzi jak siedze na lawce jak wezme ja na kolana to chce schodzic i poginac na czworaka, no wiec trzeba spacerowac ciagle :)

Teraz ciszej lewnie bedzie na forum bo taka pogoda :D

Mały śpi od 15 min. Dzisiaj wcześniej niz zwykle.. a ja głodna jestem o nie wiem na co mam ochotę:/ a co u was? Dzieci już śpią?

reklama
Do góry