reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Bartek jeszcze nie spi, pewnie z godzine jeszcze pochodzi, teraz siedzi z gazeta i cos opowiada:-p
Paulina, mnie tez cos trafia ale jak widac te osoby nie widza w tym nic dziwnego:confused:co do dzieci, ja gdy widze takiego maluszka jeszcze bardziej upewniem sie w tym ze nie chcialabym kolejnego dziecka. Sasiadka ma synka 1,5 mies i widzac go od razu sobie mysle ile to trzeba przejsc z takim dzieckiem a im bardziej Bartek samodzielby tym bardziej jestesmy na nie;-)
Madzialena zdrowka dla synka;-)
Happy o kurcze niezle polecial Denisek ale jak to mowia do wesela sie zagoi ;-)
Asik, wybaczamy, my tez wiekszosc dnia na dworze. Dzis niby 12 stopni bylo ale wiatr zimny byl, niby tylko do konca tyg ma byc cieplo:dry:

A my dzisiaj i na spacerku i na grilu bylysmy ;) mala spi od godzinki no i w koncu dzisiaj zrobilam te badania niunce za tydzien maja byc wyniki ake wkurzyla mnie bo glupie pytania po co pani robi te badania ? Chce to robie zeby byc spokojna i wiedziec ze dziecko zdrowe zreszta place i nikomu nic do tegoa wrrr tylko mnie poirytowal babsztyl ;D

Paulina aaa tam to dzialajcie heh xd

Happy widzialam zdj na fb ale po synku nie widac ze po wypadku ale slidziachny jest xd

Po raz setny obejrzalam ten horror mama i sie poryczalam

hej

wczoraj takiego eseja wysmarowalam i mi go wpier...ilo. noooooż!

plecy mniej bolą. w nocy L mi plastry rozgrzewające przywiozl.. ale tak zaczelo piec pod plastrem ze zerwalam gada.

wczoraj zasowalam caly dzien na podworku. trzevba je troche sprzątnąc po zimie. liscie zgrabiac, suchą trawe usuwać. nadreptalam sie jak na jakiejs pielgrzymce.

Happy pytalas co to za afera w niedziele byla. Otoz powiem tylko tyle ze mam w domu chorych psychicznie, ktorzy za t ze ja mam dom po babci zdolni są do wszystkiego. z grozeniem wlącznie.a potem chcą zrobić tak zeby to z nas tych zlych zrobić.. oni przeciez poszkodowani są.

reklama
Hej.

Renata- wspolczuje;/// u mnie w rodzinie tez takie osobniki sa... Ja wczoraj to tez sie nalazilam z mala:)

Olcia- noo cisza cisza tu :)

Ja jeszcze chwilke poleze i wstaje zaraz, zrobie zupe, ogarne i na dworek bo znowu cieplo sie zapowiada.
Wczoraj jak wyszlam rano to myslalam ze zimno jest bo przez okno jak wygladalam to chlodno wyszlam, ubralam nas cieplo a na dworze rewelka :)

A w ogole jaki numer wczoraj. Zwrocilam uwage wspollokatorce grzecznie bez krzykow, spokojnym glosem ze nie chce sie z
Nia klocic ale wypadaloby skoro tu mieszka zeby czasem sprzatnela lazienke, odkurzyla i zmyla podlogi a ta tylko odp DOBRA. Poszlam z mala na spacer, wracam pomyla podlogi sprzatnela lazienke to nic ze wody na podlodze tyle ze schla dobre pol godz przy otwartych drzwiach ale jak weszlam do domu to ona uciekla do siebie i trzasnela drzwiami i wyszla z pokoju dopiero jak poszlam kolejny raz na spacer bo widzialam ze jedzenie robila.. Noo wiec paniusia sie OBRAZILA, czaicie to? Smialam sie z moim ze jak dzieciak sie zachowuje..
Jej facecik napewno uwagi mi nie zwroci ze panna A zle sie tu czuje bo dobrze wie ze mam racje... Idioci poprostu... Matkoo swieta oby do maja ;)

Do góry