reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam ! jestem tu nowa i mam takie pytanko może któraś miała taką sytuacje :) ja mam 25 lat mój syn ma 11 tyg do tej pory jadł tylko raz w nocy a od 3 dni budzi sie praktycznie 1,5h hmm tzn moze nie budzi ale domaga sie piersi possa troche cos tam niby zje i tak znów za 1,5 h czy też tak ktoś miał ?

Witamy sie w bardzo dobrym humorku i wyspane ;D

Madzia gratulacje a jaka duma jak sama pojdzie kilka kroczkow xd
Happy uu bidulek ale do wesela sie zagoi ;) ;p

Milenka podziwiam po pristu xd tak mam core ale dzieki nie potrzebuje bo mam ich troszke ;)

Natlka witam i niestety nie pomoge ;) ale skoro tylko chwilke ssie i spi to moze potrzebuje twej vliskosci q ten sposob ??

czesc dziewczyny :)

Z. to kurde gorzej niz baba. Focha takiego ma jak bym mu conajmniej matke zwyzywala. No naprawde...co ci faceci maja w glowach to ja nie wiem.

Milena z 5 dzieci tez bym sie nie porwala na spacer. A jak tam twoja niunia? Bo z tego co pamietam to tez z 30 sierpnia jest? :)

Magda gratuluje. Pamietam jaka ja chodzilam podekscytowana jak mlody postawil pierwsze kroki a teraz to chwilami znow bym chciala zeby tylko lezal i pachnial :)

Natalka moze twoje dzieciatko ma ten skok rozwojowy czy jak to sie tam nazywa? Moj sie wtedy tez przyssysal do cycka i tylko go memlal wiec moze to to. Ale napewno nie ma co sie martwic ;)

Olcia i jak tam przeprowadzka? Jestes juz na nowym? Czy jeszcze nie bo nie wiem czy przegapilam jakis post jak o tym pisalas? :p

Ostatnia edycja:
Hej my dopiero wstalismy, xaraz idę kawę pić i później na zakupy. Nie mam pomysłu na obiad ale chyba zrobię zupę kalafiorowa

Hejka:-)
natalka może rzeczywiście dzidzia potrzebuje Twojej bliskości i dlatego tak często budzi sie w nocy:)

My wstaliśmy dzisiaj po 8:) Niedługo pójdziemy na dwór bo znowu zapowiada się ładnie:) No i chyba jutro wracamy juz do domu i cos mi się zdaję że zaliczymy lekarza bo synek dalej ma katar, nos cały zawalony że cięzko mu było w nocy oddychać i w dodatku zaczął coś kaszleć ale tylko jak się obudził, chyba katarek mu spływa:no::no:

Miłego dnia

NATALIA na 6tyg jest skok rozwojowy. Poczytaj o tym w necie.
NAGDA a jaki szal jest jak sie dziecko samo pusci :)
OLCIa wlasnie jak na nowym mieszkaniu?
KECHU chlopy to osly :) nie majace mozgu.

Moj wczoraj polecial. Fajnie bylo :p paszport zalatwiony odbior do 3/4 tygodni tyle ze A. musi odebrac. Nika caly czas na zewnatrz. Szal jest bo kupilismy jej piaskownice. Nie wylazi z niej praktycznie. Pogoda u nas taka ze Nika w bluzie polarkowej samej .

happy za mna chodzi zupa brokulowo serowa ale mojemu Z. ona wychodzi najlepiej a jasnie pan jest obrazony wiec musze czekac az mu minie i wtedy poprosze to moze zrobi.

Madzialena zdrowka :)

Paulina masz racje. Durni ci faceci czasami ze az sie dziwie ze jeszcze nie wymarli przez ewolucje. Moj mlody tez z piasku nie chce wyjsc i jesli akurat nie jestesmy na placu zabaw w piaskownicy to biega z lopatka i rozkopuje kopce po kretach w ogrodzie :) albo cholera mala kamienie zaczal zjadac i caly czas musze go miec na oku bo tylko za chwile sie odwroce, za chwile patrze a on juz cos znowu zuje. Masakra...

reklama
Hej ! jestem tu nowa mam 11 tygodniowe synka i mam takie pytanie może któras bardziej doswiadczona juz mama cos wie na ten temat od poczatku karmie piersia poczatki wiadomo dramattt :p potem było juz ok cycus co 2-3 godzinki jedno karmienie w nocy a od 2-3 dni małego cos opetało bardzo czesto domaga sie w dzien a co najgorsze w nocy co 1,5 godz zajada czy to norma? miałyśce tak może ?

Do góry