reklama
Witam ! jestem tu nowa i mam takie pytanko może któraś miała taką sytuacje
ja mam 25 lat mój syn ma 11 tyg do tej pory jadł tylko raz w nocy a od 3 dni budzi sie praktycznie 1,5h hmm tzn moze nie budzi ale domaga sie piersi possa troche cos tam niby zje i tak znów za 1,5 h czy też tak ktoś miał ?
Witamy sie w bardzo dobrym humorku i wyspane ;D
Madzia gratulacje a jaka duma jak sama pojdzie kilka kroczkow xd
Happy uu bidulek ale do wesela sie zagoi
;p
Milenka podziwiam po pristu xd tak mam core ale dzieki nie potrzebuje bo mam ich troszke
Natlka witam i niestety nie pomoge
ale skoro tylko chwilke ssie i spi to moze potrzebuje twej vliskosci q ten sposob ??
Madzia gratulacje a jaka duma jak sama pojdzie kilka kroczkow xd
Happy uu bidulek ale do wesela sie zagoi
Milenka podziwiam po pristu xd tak mam core ale dzieki nie potrzebuje bo mam ich troszke
Natlka witam i niestety nie pomoge
czesc dziewczyny 
Z. to kurde gorzej niz baba. Focha takiego ma jak bym mu conajmniej matke zwyzywala. No naprawde...co ci faceci maja w glowach to ja nie wiem.
Milena z 5 dzieci tez bym sie nie porwala na spacer. A jak tam twoja niunia? Bo z tego co pamietam to tez z 30 sierpnia jest?
Magda gratuluje. Pamietam jaka ja chodzilam podekscytowana jak mlody postawil pierwsze kroki a teraz to chwilami znow bym chciala zeby tylko lezal i pachnial
Natalka moze twoje dzieciatko ma ten skok rozwojowy czy jak to sie tam nazywa? Moj sie wtedy tez przyssysal do cycka i tylko go memlal wiec moze to to. Ale napewno nie ma co sie martwic
Olcia i jak tam przeprowadzka? Jestes juz na nowym? Czy jeszcze nie bo nie wiem czy przegapilam jakis post jak o tym pisalas?
Z. to kurde gorzej niz baba. Focha takiego ma jak bym mu conajmniej matke zwyzywala. No naprawde...co ci faceci maja w glowach to ja nie wiem.
Milena z 5 dzieci tez bym sie nie porwala na spacer. A jak tam twoja niunia? Bo z tego co pamietam to tez z 30 sierpnia jest?
Magda gratuluje. Pamietam jaka ja chodzilam podekscytowana jak mlody postawil pierwsze kroki a teraz to chwilami znow bym chciala zeby tylko lezal i pachnial
Natalka moze twoje dzieciatko ma ten skok rozwojowy czy jak to sie tam nazywa? Moj sie wtedy tez przyssysal do cycka i tylko go memlal wiec moze to to. Ale napewno nie ma co sie martwic
Olcia i jak tam przeprowadzka? Jestes juz na nowym? Czy jeszcze nie bo nie wiem czy przegapilam jakis post jak o tym pisalas?
Ostatnia edycja:
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Hej my dopiero wstalismy, xaraz idę kawę pić i później na zakupy. Nie mam pomysłu na obiad ale chyba zrobię zupę kalafiorowa
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka:-)
natalka może rzeczywiście dzidzia potrzebuje Twojej bliskości i dlatego tak często budzi sie w nocy
My wstaliśmy dzisiaj po 8
Niedługo pójdziemy na dwór bo znowu zapowiada się ładnie
No i chyba jutro wracamy juz do domu i cos mi się zdaję że zaliczymy lekarza bo synek dalej ma katar, nos cały zawalony że cięzko mu było w nocy oddychać i w dodatku zaczął coś kaszleć ale tylko jak się obudził, chyba katarek mu spływa

Miłego dnia
natalka może rzeczywiście dzidzia potrzebuje Twojej bliskości i dlatego tak często budzi sie w nocy
My wstaliśmy dzisiaj po 8

Miłego dnia
G
guest-1673535084
Gość
NATALIA na 6tyg jest skok rozwojowy. Poczytaj o tym w necie.
NAGDA a jaki szal jest jak sie dziecko samo pusci
OLCIa wlasnie jak na nowym mieszkaniu?
KECHU chlopy to osly
nie majace mozgu.
Moj wczoraj polecial. Fajnie bylo
paszport zalatwiony odbior do 3/4 tygodni tyle ze A. musi odebrac. Nika caly czas na zewnatrz. Szal jest bo kupilismy jej piaskownice. Nie wylazi z niej praktycznie. Pogoda u nas taka ze Nika w bluzie polarkowej samej .
NAGDA a jaki szal jest jak sie dziecko samo pusci
OLCIa wlasnie jak na nowym mieszkaniu?
KECHU chlopy to osly
Moj wczoraj polecial. Fajnie bylo
happy za mna chodzi zupa brokulowo serowa ale mojemu Z. ona wychodzi najlepiej a jasnie pan jest obrazony wiec musze czekac az mu minie i wtedy poprosze to moze zrobi.
Madzialena zdrowka
Paulina masz racje. Durni ci faceci czasami ze az sie dziwie ze jeszcze nie wymarli przez ewolucje. Moj mlody tez z piasku nie chce wyjsc i jesli akurat nie jestesmy na placu zabaw w piaskownicy to biega z lopatka i rozkopuje kopce po kretach w ogrodzie
albo cholera mala kamienie zaczal zjadac i caly czas musze go miec na oku bo tylko za chwile sie odwroce, za chwile patrze a on juz cos znowu zuje. Masakra...
Madzialena zdrowka
Paulina masz racje. Durni ci faceci czasami ze az sie dziwie ze jeszcze nie wymarli przez ewolucje. Moj mlody tez z piasku nie chce wyjsc i jesli akurat nie jestesmy na placu zabaw w piaskownicy to biega z lopatka i rozkopuje kopce po kretach w ogrodzie
reklama
Hej ! jestem tu nowa mam 11 tygodniowe synka i mam takie pytanie może któras bardziej doswiadczona juz mama cos wie na ten temat od poczatku karmie piersia poczatki wiadomo dramattt
potem było juz ok cycus co 2-3 godzinki jedno karmienie w nocy a od 2-3 dni małego cos opetało bardzo czesto domaga sie w dzien a co najgorsze w nocy co 1,5 godz zajada czy to norma? miałyśce tak może ?