reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Młoda mama u nas też jest pięknie :happy2: A wczoraj zrobiłam już obiadek na dziś, pierwszy raz w życiu strzeliłam kapuśniak na żeberkach, ale smakuje super :happy2:

Olcia u nas też była rano straszna mgła, ale szybko słoneczko ją rozgoniło, czekam teraz na zmianę czasu w ostatni weekend marca, ajjj dzionek znów zrobi się długi, choć przyznam że kocham jesień i długie wieczorki :happy2:

reklama
A u nas dzis kurak w calosci, robie pierwszy raz ciemawe co wyjdzie z niego :D

Po obiadku jedziemy do parku w centrum :)
U nas tak cieploooo.. Noo teraz jeszcze troche chlodno bo nawet 10 nie ma ale bylam na krotko na podworku wieszac pranie i nie zmarzlam wiec jest ok :)

Hej. My dzis grillujemy. A. od rana na budowie, popoludniu bedzie nam pokoj malowal a jutro bedzie podloge kladl. Zadowolony z cyckow i prezentu baaardzo ;) tak cieplo u nas ze ja z Nika w samych bluzach

Hej my dopiero wstalismy:) Dennis pobił swój rekord i o 8 przyszedł do naszego łóżka i spał do 11:) chyba wyczul ze niedziela i mama chce sie wyspać. Na obiad nie wiem co ja dopiero kawę pije
U nas pogoda piękna więc pewnie pójdziemy na rodzinny spacerek bo S. Wolne ma:)

U nas tez zrobilo sie ladnie od 11 juz na dworze jestesmy Zu wstanie to pojdziemy zaniesc wozek i na plac pojdziemy xd bylam w smyku i kupilam malrj siostre pieska uczniaczka bedzie miala frajde ;p
Ja to bym zjadla kurczaka z rozna a na sernik mi madzia ochoty narobilas i wieczorem zrobie xd u prababci zjadlysmy rosol pycha obiad mialam z glowy

oj mi się dzień dłuży, jeszcze fajnie rodzice podrzucili nam klopsiki i surówkę na jutro, dzień lenia mam dzisiaj, obejrzałam Top Chef 2, lubię te kulinarne programy, naprawdę jest w tym sporo emocji, a może i reżyserii :happy2:

kapuśniak nawet mi wyszedł, mężu pochwalił więc fajnie ;-)

reklama
ja ogladam 5 raz " listy do M " ;d
zaraz musze isc ogarnac wlosy i wieczorem jade malego do mojej mamy na noc dac bo rano do szkoly .
po tych tabletkach anty jakos jestem senna i zmeczona bez sil ;/

Do góry