czuje dobrych ludzi , Kochana ja nie pamiętam co to wstawanie o 10, jak pracowałam to jakoś tak odsypiałam długo, ale odkąd jestem na zwolnieniu to wstaję jak ranny ptaszek ;-)Skodzia- ja wczoraj jak tak sobie tam po swojemu nadawala to sobie myslalam ze jak zacznie mowic to nas zagada niektorych sie wstydzi jak ktos podchodzi i zagaduje a niektorych nie, wystawi dwa zeby na wierzch i zaciesza
A co do spania w ciazy to codziennie wstawalam o 5,30 robilam mojemu sniadanie do pracy, przy okazjii sobie kanapeczke i szlam spac dalej najczesciej do 10 teraz juz nie wiem co to spanie do 10
Ja od 5,30 juz mam okno uchylone i takie swietne powietrze jest... A od 4 juz ptaszki cwierkaly)
WIOOOOOOSNA ))) dzis ma byc 17 stopni
myślę że nie będzie tragedii, ale potem hormony się ustabilizują i będzie okej ;-)Witam sie i ja ;p
Madzia moja tak samo uwielbia autobusy auta wszystko co jezdzi i nawet przez okno krzyczy jak cos jedzie ;p a do dzieci do lgnie ..., ostatnio kolezanka wrocila do lubina i przyszla do nas to Zu na jej widok to piszczala jak szalona a ta Oliwia to az sie poplaka trzesla i zaciskala piastki ze strachu pierwszy raz widzialam zeby dziecko tak reagowalo a Zu co raz bardziej piszczala z tej radoaci no ale tak w donu klotnie biatyki itp wiec pozniej przestalam sie dziwic ze tak reagowala chociaz qydaje mi sie ze powinna powiedziec to lekarzoqi jak dziecko reaguje ale to juz nie mija brocha a co bezsennaa noc mialas z jakiegos powodu czy sama z sievie wstalas?
Paulina a cycuchy gebialne ;p smaczne byly?
Skodzia mi wypadaly po ciazy wlosy ale krotko to trwalo i nie zauwazylam nawet tych kilka wlosow bo ja to w ogole mam cieniutkie wlosy xd