czuje dobrych ludziSkodzia- ja wczoraj jak tak sobie tam po swojemu nadawala to sobie myslalam ze jak zacznie mowic to nas zagadaniektorych sie wstydzi jak ktos podchodzi i zagaduje a niektorych nie, wystawi dwa zeby na wierzch i zaciesza
A co do spania w ciazy to codziennie wstawalam o 5,30 robilam mojemu sniadanie do pracy, przy okazjii sobie kanapeczke i szlam spac dalej najczesciej do 10teraz juz nie wiem co to spanie do 10
![]()
Ja od 5,30 juz mam okno uchylone i takie swietne powietrze jest... A od 4 juz ptaszki cwierkaly)
WIOOOOOOSNA))) dzis ma byc 17 stopni
![]()

myślę że nie będzie tragedii, ale potem hormony się ustabilizują i będzie okej ;-)Witam sie i ja ;p
Madzia moja tak samo uwielbia autobusy auta wszystko co jezdzi i nawet przez okno krzyczy jak cos jedzie ;p a do dzieci do lgnie ..., ostatnio kolezanka wrocila do lubina i przyszla do nas to Zu na jej widok to piszczala jak szalona a ta Oliwia to az sie poplaka trzesla i zaciskala piastki ze strachu pierwszy raz widzialam zeby dziecko tak reagowalo a Zu co raz bardziej piszczala z tej radoaci no ale tak w donu klotnie biatyki itp wiec pozniej przestalam sie dziwic ze tak reagowala chociaz qydaje mi sie ze powinna powiedziec to lekarzoqi jak dziecko reaguje ale to juz nie mija brochaa co bezsennaa noc mialas z jakiegos powodu czy sama z sievie wstalas?
Paulina a cycuchy gebialne ;p smaczne byly?
Skodzia mi wypadaly po ciazy wlosy ale krotko to trwalo i nie zauwazylam nawet tych kilka wlosow bo ja to w ogole mam cieniutkie wlosy xd