reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Skodzia- ja wczoraj jak tak sobie tam po swojemu nadawala to sobie myslalam ze jak zacznie mowic to nas zagada :p niektorych sie wstydzi jak ktos podchodzi i zagaduje a niektorych nie, wystawi dwa zeby na wierzch i zaciesza :)
A co do spania w ciazy to codziennie wstawalam o 5,30 robilam mojemu sniadanie do pracy, przy okazjii sobie kanapeczke i szlam spac dalej najczesciej do 10 :D teraz juz nie wiem co to spanie do 10 :D

Ja od 5,30 juz mam okno uchylone i takie swietne powietrze jest... A od 4 juz ptaszki cwierkaly;))
WIOOOOOOSNA :)))) dzis ma byc 17 stopni :):cool2:
czuje dobrych ludzi :happy2:, Kochana ja nie pamiętam co to wstawanie o 10, jak pracowałam to jakoś tak odsypiałam długo, ale odkąd jestem na zwolnieniu to wstaję jak ranny ptaszek ;-)

Witam sie i ja ;p

Madzia moja tak samo uwielbia autobusy auta wszystko co jezdzi i nawet przez okno krzyczy jak cos jedzie ;p a do dzieci do lgnie ..., ostatnio kolezanka wrocila do lubina i przyszla do nas to Zu na jej widok to piszczala jak szalona a ta Oliwia to az sie poplaka trzesla i zaciskala piastki ze strachu pierwszy raz widzialam zeby dziecko tak reagowalo a Zu co raz bardziej piszczala z tej radoaci no ale tak w donu klotnie biatyki itp wiec pozniej przestalam sie dziwic ze tak reagowala chociaz qydaje mi sie ze powinna powiedziec to lekarzoqi jak dziecko reaguje ale to juz nie mija brocha ;) a co bezsennaa noc mialas z jakiegos powodu czy sama z sievie wstalas?

Paulina a cycuchy gebialne ;p smaczne byly?

Skodzia mi wypadaly po ciazy wlosy ale krotko to trwalo i nie zauwazylam nawet tych kilka wlosow bo ja to w ogole mam cieniutkie wlosy xd
myślę że nie będzie tragedii, ale potem hormony się ustabilizują i będzie okej ;-)

reklama
Olcia- nie wiem nie moglam juz zasnac i tak lezalam i sie wiercilam. :sorry2:
Noo i moja tak samo reaguje na tego sasiada naszego malego... A on strach w oczach i jakby dalo rade siedzialby na suficie :D tyle ze u nich w domu sie nic nie dzieje.. Zapewne przejdzie mu jak Majka zacznie chodzic.. Bo podbno dzieci boja sie mlodszych od siebie zwlaszcza takich urwisow :-D

Trafily nam sie niezle okazy te dzieci :tak: moja mama sie smieje ze ona jak chlopczur sie zachowuje :p
A jak specjalnie wrzuca wszystko albo za lozko albo zrzuca z lozka albo pod szafe, tak jak wczoraj zabawki pod szafe polozyla sie na podlodze i sprawdzala czy je widac a jak byly blisko to pchala dalej :p

A co do wypadania wlosow to mi rowno 3 msc po porodzie garsciami lecialy az mialam lyse place, masakraaa jak mylam glowe to plakac mi sie chcialo, ale juz jest ok.. Trwalo to ok 3 msc..

Skodzia- ja wczoraj jak tak sobie tam po swojemu nadawala to sobie myslalam ze jak zacznie mowic to nas zagada :p niektorych sie wstydzi jak ktos podchodzi i zagaduje a niektorych nie, wystawi dwa zeby na wierzch i zaciesza :)
A co do spania w ciazy to codziennie wstawalam o 5,30 robilam mojemu sniadanie do pracy, przy okazjii sobie kanapeczke i szlam spac dalej najczesciej do 10 :D teraz juz nie wiem co to spanie do 10 :D

Ja od 5,30 juz mam okno uchylone i takie swietne powietrze jest... A od 4 juz ptaszki cwierkaly;))
WIOOOOOOSNA :)))) dzis ma byc 17 stopni :):cool2:
czuje dobrych ludzi :happy2:, Kochana ja nie pamiętam co to wstawanie o 10, jak pracowałam to jakoś tak odsypiałam długo, ale odkąd jestem na zwolnieniu to wstaję jak ranny ptaszek ;-)

Witam sie i ja ;p

Madzia moja tak samo uwielbia autobusy auta wszystko co jezdzi i nawet przez okno krzyczy jak cos jedzie ;p a do dzieci do lgnie ..., ostatnio kolezanka wrocila do lubina i przyszla do nas to Zu na jej widok to piszczala jak szalona a ta Oliwia to az sie poplaka trzesla i zaciskala piastki ze strachu pierwszy raz widzialam zeby dziecko tak reagowalo a Zu co raz bardziej piszczala z tej radoaci no ale tak w donu klotnie biatyki itp wiec pozniej przestalam sie dziwic ze tak reagowala chociaz qydaje mi sie ze powinna powiedziec to lekarzoqi jak dziecko reaguje ale to juz nie mija brocha ;) a co bezsennaa noc mialas z jakiegos powodu czy sama z sievie wstalas?

Paulina a cycuchy gebialne ;p smaczne byly?

Skodzia mi wypadaly po ciazy wlosy ale krotko to trwalo i nie zauwazylam nawet tych kilka wlosow bo ja to w ogole mam cieniutkie wlosy xd
myślę że nie będzie tragedii, ale potem hormony się ustabilizują i będzie okej ;-)

Olcia- nie wiem nie moglam juz zasnac i tak lezalam i sie wiercilam. :sorry2:
Noo i moja tak samo reaguje na tego sasiada naszego malego... A on strach w oczach i jakby dalo rade siedzialby na suficie :D tyle ze u nich w domu sie nic nie dzieje.. Zapewne przejdzie mu jak Majka zacznie chodzic.. Bo podbno dzieci boja sie mlodszych od siebie zwlaszcza takich urwisow :-D

Trafily nam sie niezle okazy te dzieci :tak: moja mama sie smieje ze ona jak chlopczur sie zachowuje :p
A jak specjalnie wrzuca wszystko albo za lozko albo zrzuca z lozka albo pod szafe, tak jak wczoraj zabawki pod szafe polozyla sie na podlodze i sprawdzala czy je widac a jak byly blisko to pchala dalej :p

A co do wypadania wlosow to mi rowno 3 msc po porodzie garsciami lecialy az mialam lyse place, masakraaa jak mylam glowe to plakac mi sie chcialo, ale juz jest ok.. Trwalo to ok 3 msc..

Madzia czasami jak czytam Twoje posty to jakbys o moim lobuzie pisala hehe xd

Skodzia bedzie dobrze xd a na kiedy masz termin?

Chcialam tutaj wam dac filmik jak Zu tanczy ale nie moglam i wrzucilam na fb xd

Olcia- hahahaha widzialam ten filmik. Moja tez tak tanczy :-D
A do tego ona jak siedzi to nogi ma pod pupa i tak w przod sie buja :D ciekawe jakby sie spotkaly co by robily :D
Skodzia- to jeszcze troszke zostalo;) koncowka zawsze sie dluuuuuuuuuuuuzy ;) a pozniej nie wiadomo kiedy leci:)

Ja sobie posciel wynioslam na dwor, wstawilam pranko:) a lobuz wlasnie kombinuje cos przy oknie :D

Olcia- hahahaha widzialam ten filmik. Moja tez tak tanczy :-D
A do tego ona jak siedzi to nogi ma pod pupa i tak w przod sie buja :D ciekawe jakby sie spotkaly co by robily :D
Skodzia- to jeszcze troszke zostalo;) koncowka zawsze sie dluuuuuuuuuuuuzy ;) a pozniej nie wiadomo kiedy leci:)

Ja sobie posciel wynioslam na dwor, wstawilam pranko:) a lobuz wlasnie kombinuje cos przy oknie :D
Ojjj fakt dłuży się mega :happy2:

czekam teraz na piątek jak na zbawienie, mam nadzieję że z szyjką nie jest tak źle i będę mogła siedzieć w domku ;-)

Witajcie z rana ;)
POGODA PIEKNA !
my pospalismy do 8.30 ale wstalam z okropnym bolem glowy ;/
Ł pracuje do 14 wiec trzeba zaraz zabrac sie za szykowanie obiadku pozniej na spacerek ;)
Maly oglada teraz bajki i wcina mleko ;)
jak tak patrze na jego buzke to wyglada juz lepiej jeszcze troche i moze to zniknie ;)
jakie plany na niedzielne popoludnie ?

reklama
Madzia haha chyba niechcialybysmy wiedziec bo by rizniosly wysztko razem ;D no tez tak zaczela robuc a raz zrobila ta ze usiadla rece przy stopkach i w rytm muzyki sie bujaka takiej szybkiej myslalam ze pekne ;D

Mloda mama chociaz u Ciebie ladnie bo u mnie jak na ta chwile ti mgla schodzi xd

Do góry