reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej olcia ;-)

Mnie kwiatka dal tato i szwagier ;-) natomiast tesc i brat meza zadzwonili z zyczeniami, milo bardzo, a z mezem sie umowilam ze zamiast kwiatka wyskocze do fryzjera w tym tygodniu a co! Wyprawka zamknieta to musze o siebie zadbac troche :-)

Sis z mezem wlasnie poszli wiec niedlugo w kimonko uciekam. Dobrej nocki i do jutra :-*

reklama
Skodzia i dobrze robizsz kwiatek postoji i zaraz padnie a ty po wyjsciu od fryzjera bedziesz dlugo dlugo zachwycona o ile na dobrego trafisz bo wiem ze czasami fryzjer jeszcze pogorszy humor heh ;p

No to wiadomo ze odrosna ale zle samopoczucie jest a nie o to chodzi ;p najwazniejsze ze sprawdzony i bedziesz zadowolona xd

Mam nadzieje, musze pocieniowac wlosy bo mam masakrycznie geste i prostownica ledwo daje rade. Poza tym chce sie pozbyc resztek czarnych wlosow i po porodzie sukcesywnie je rozjasniac :-)

nigdy nie mialam blond, czas sprobowac ;-)

Dobrej nocki:-*, do jutra bo tu mnie maz zaczepia co chwilke :D ;-)

paulina fajnie wygląda ten torcik:) Twojemu A. na pewno się spodoba :D
olcia to fajnie że malutkiej podobało się na spacerku bez wózeczka:)
skodzia ja też mam strasznie gęste włosy:) Miałam do łopatek aż ale z miesiąc temu ścięłam do ramion i pocieniowałam:) Aaalee ulga!:-)
mogę bez problemu je rozczesać:)

Synek już przysypia w łóżeczku, D ma jakieś humorki dzisiaj, ale chociaż czekoladki na dzień kobiet dostałam od niego hehe a od szwagra i brata bo skromnej różyczce:)

Ostatnia edycja:
Witam sie jako pierwsza ;)
Ja dzis nie spie od 4 :D noo masakraaaaaaa. Dalam malej mleko i zasnac nie moglam :p to pozniej obudzilam po 5 T zeby z nim sobie pogadac :p hehe:)

Moja klusia jeszcze spi:)
Wczoraj prawie caly dzionek w parku przesiedzialysmy bo ciepelko. A ta mala cwaniara na lawce wstawala i krzyczala przez plot az ludzie sie zatrzymywali i sie smiali z niej :p a jak autobus jechal to juz w ogole szalenstwo, tak lubi autobusy te czerwone :) psy i dzieci to nawet nie mowie :p
Agenciorka mala:)

Wczoraj zrobilam salatke i sernik na zimno. Zaraz ide herbatkke sobie walne i trzeba skosztowac ciacho :D

Paulina- i jak cycusie sie podobaly? :D

witam się i ja :happy2:

pospałam do 7:15 choć przebudziłam się równa 6:06 jak co dzień :-D

madzialenka ja co jakiś czas czystkę na głowie robię :tak: na szczęście włosy bardzo szybko mi rosną, chociaż nie wiem co będzie po ciąży ;-)

magda masz małą Słodziarę, ja bardzo lubię takie otwarte dzieci :happy2:

Skodzia- ja wczoraj jak tak sobie tam po swojemu nadawala to sobie myslalam ze jak zacznie mowic to nas zagada :p niektorych sie wstydzi jak ktos podchodzi i zagaduje a niektorych nie, wystawi dwa zeby na wierzch i zaciesza :)
A co do spania w ciazy to codziennie wstawalam o 5,30 robilam mojemu sniadanie do pracy, przy okazjii sobie kanapeczke i szlam spac dalej najczesciej do 10 :D teraz juz nie wiem co to spanie do 10 :D

Ja od 5,30 juz mam okno uchylone i takie swietne powietrze jest... A od 4 juz ptaszki cwierkaly;))
WIOOOOOOSNA :)))) dzis ma byc 17 stopni :):cool2:

reklama
Witam sie i ja ;p

Madzia moja tak samo uwielbia autobusy auta wszystko co jezdzi i nawet przez okno krzyczy jak cos jedzie ;p a do dzieci do lgnie ..., ostatnio kolezanka wrocila do lubina i przyszla do nas to Zu na jej widok to piszczala jak szalona a ta Oliwia to az sie poplaka trzesla i zaciskala piastki ze strachu pierwszy raz widzialam zeby dziecko tak reagowalo a Zu co raz bardziej piszczala z tej radoaci no ale tak w donu klotnie biatyki itp wiec pozniej przestalam sie dziwic ze tak reagowala chociaz qydaje mi sie ze powinna powiedziec to lekarzoqi jak dziecko reaguje ale to juz nie mija brocha ;) a co bezsennaa noc mialas z jakiegos powodu czy sama z sievie wstalas?

Paulina a cycuchy gebialne ;p smaczne byly?

Skodzia mi wypadaly po ciazy wlosy ale krotko to trwalo i nie zauwazylam nawet tych kilka wlosow bo ja to w ogole mam cieniutkie wlosy xd

Do góry