reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kechu- Booze po takiej akcjii nigdy nawet na sekunde bym dziecka nie zostawila.. Masakraaaa
Happy to samo pomyslalam jak malutka zobaczylam ze ma dlugie nozki;) moja tez dlugie nogi ;) a brat faktycznie jakby mial z 15 lat :p to w moim wieku jest :p
23may- a jak tam Julka zdrowa? Lobuzuje mocno ? :D

W ogole to co z reszta dziewczyn? Wampi, MilenA?

Moj potworek wreszcie spi.. Ciezki dzien to byl..
Dzis widzialam takie slodkie gumiaki dla niej ale od rosm 21,5 w zwyz.. A chcialabym jej kupic jakies jak zacznie dreptac;)
Dzis steierdzilam do mamy ze jesli dalej bedzie tak wrzeszczec to jak przyjedziemy to zamkne ja w kurniku i bedzie miala o czym gadac z kurami :D

reklama
Magda-mój brat zawsze wyglądał jak dzieciak:) na szczęście jego dziewczyna yrodxila w godzinę i 10 minut partych:)no nogi ma długie:) mój mały jest wysoki ale nogi krutkie ake to chłopaka nie potrzrbuje długich nóg

sylvie 30 maja chyba wiecej hormonow, tez mam sylvie 20.

Magda, niedawno była przeziębiona, ale juz jest ok. A łobuzuje strsznie w dodatku się wymądrzac madrala zaczeła. 100 pomysłów na minute haha ja się pytam gdzie jest ta mała grzeczna dziewczynka

23May uwielbiam twoja Julke ;p prze agentka jest
HAPPY to on starszy od ciebie jest? Fakt, wyglada mlodziutko, mamusia tez mlodziutko wyglada ale widac ze sa bardzo szczesliwi ;) jak zobaczylam zdjecie Jagodki to myslalam ze ona z 60cm ma zdziwilam sie ze 51, dopiero potem skminilam ze takie dlugie nogi :p

No wlasnie ja nie wiem gdzie MILENA, WAMPI, KASIEK tez od czasu do czasu wpada.... LIZIE wybaczam bo ona miala teraz duzo na glowie :tak:

Paulina12-tak jest starszy ode mnie ale ja tez bez makijażu wygladam jak dziewczynka u nas to rodzinne:) mama ma 40 lat a wyglada tez mlodo:) są szczesliwi i iby tak było:)

Fajna i mam nadzieje ze tak zostanie:) wydaje mi się ze mój brat trochę zmadrzal od kiedy dowiedział się o ciąży ina to rozsądna dziewczyna wiec myślę ze bedzie dobrze:)

reklama
Hej hje witam nowe mamy:)

Happy gratulacje cioteczko:)

Paulina jestem jestem strasznie cieżki tydzień miałam i nie podchodziłam prawie do kompa:p I jakoś weny brak WIOSNO PRZYJDZ:)

Liza wszystkiego najlepszego na nowej drodze:)

Do góry