reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
DZIEWCZYNY Zdjęcia małej już sa na fb;)
Kechu-okropne! Dorośli a tacy nieodpowiedzialni brrr az mnie ciarki przeszły jak sobie pomyślałam co mogło sie stać!
Miska -Witaj i

Paulina-właśnie zobaczyłam ze pytałaś i sandra:) hmmm mam nadzieje że sie nie oobrazi ze to pisze ale ma troszkę problemów rodzinnych ale czuje sie dobrze tylko ze czasu mało bo wiktori juz ferie sie skończyły:)

Heeeej, czytam Was ciągle ale jakos nie mogę sie wbic ;)
U mnie po staremu.. Młoda szaleje jak zawsze;D
Pogoda u Nas super, Jula by tylko na dworze siedzialaa. Ja byłam dzis na 'szmatach' i kupiłam młodej pare rzeczy za grosze dosłownie, ale pierwsze jej pytanie to oczywiscie dllaczego nie kupiłam nic z kucykami haha.
Ostatnio cos jesc nie chciała, nawet jej apetizer kupiłam, ale juz dzis bylo lepiej;p

Happy, gratullacje

A ktos pytał o tabletki sylvie, to ja zazywam od ponad 2,5 roku.

A dla nowych to jestem Kasia, 20 lat, mama prawie 3 letniej Loli. Tak więc witam się z wszystkimi ;)

happy ale sliczna :) a jakie ma dlugie nozki, jak modelka. A twoj brat ile ma lat jesli mozna wiedziec? :) eh...nawet nie chce o tym myslec co sie moglo stac. Mam tylko nadzieje ze sie nie rozchoruje od tego biegania w rozpietej kurtce i bez czapki. :)

Heeeej, czytam Was ciągle ale jakos nie mogę sie wbic ;)
U mnie po staremu.. Młoda szaleje jak zawsze;D
Pogoda u Nas super, Jula by tylko na dworze siedzialaa. Ja byłam dzis na 'szmatach' i kupiłam młodej pare rzeczy za grosze dosłownie, ale pierwsze jej pytanie to oczywiscie dllaczego nie kupiłam nic z kucykami haha.
Ostatnio cos jesc nie chciała, nawet jej apetizer kupiłam, ale juz dzis bylo lepiej;p

Happy, gratullacje

A ktos pytał o tabletki sylvie, to ja zazywam od ponad 2,5 roku.

A dla nowych to jestem Kasia, 20 lat, mama prawie 3 letniej Loli. Tak więc witam się z wszystkimi ;)

ja pytałam i jak po tych tabletkach dobrze sie czulas ?

reklama
Do góry