reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ja dzis z maluchem sie kapalam byl zachwycony ze bylo duzo wody i nie musial lezec ;)

tez dzis dlugo spacerowalismy bo byla piekna pogoda maly ciagle spal w domu dopiero sie obudzil.

My teraz jemy kolacje , kurczak w buleczce z surowkami ;)

Hehe no dokladnie :p tylko mam nadzieje ze nie zostane babcia majac 30 pare lat :p

Edit
AGATA a jakis kontakt na fb? Wszytkie sie mamy to jak cos wyslij pw z linkiem

Witaj agata1991 tu Aleksandra 21, 3 lata mama niespełna 2 letniego Dennisa:) u nas 19:49 mały właśnie sue kompie i zaraz spać:D ale jestem dumna pierwszy raz zostałam ciocia. Mala ważyła 3360g. Zdrowa silna dziewczynka:D czekam az brat mi zdjęcia wyślę :)

Mój pierwszy wpis po przywitaniu się z Wami :) Otóż łapię się do przedziału wiekowego, w pierwszą ciążę zaszłam gdy miałam prawie 18 lat, i może nikt nie uwierzy ale nie była dla mnie żadnym zaskoczeniem, chcieliśmy tego, od długiego już czasu się nie zabezpieczaliśmy więc wiedziałam że to będzie tylko kwestia czasu, czekaliśmy prawie pół roku, aż wreszcie"zaskoczyłam " urodziłam 10 lipca 2007 śliczną małą Juleczkę :) nigdy nie żałowałam że może za wcześnie podjęliśmy tę decyzję, nic mi nie uciekło, wzięliśmy ślub, niedługo będzie 7 lat, a teraz czekamy na drugiego dzidziusia :) tak więc nigdy nie będę potępiać ani wytykać palcami 18-latki z wózkiem,przykre są raczej reakcje innych.To że ma się dziecko w takim wieku nie oznacza to od razu końca świata, może po prostu tak chciała? nie zawsze to musi być wpadka, nie mierzmy wszystkich jedną miarą, a kobieta czy 18 czy 20 paroletnia może być tak samo dobrą matką. pozdrawiam młode mamy :)

reklama
agata witaj :) jestem mama 1,5 rocznego Nikodema i tez z rocznika 91 :)

happy gratuluje bratanicy :) czekam az sie na fb pochwalisz tym malenstwem :)

Ja *******e...co za dzien. Myslalam ze dzisiaj posune sie do rekoczynow wzgledem rodzicow mojego Z. Przyjechalismy do nich zeby popilnowali Nikosia przez chwile Nikosia bo chcielismy do sklepu skoczyc a potem to mieszkanie zobaczyc. A tu po 1,5 godz. brat mojego Z. dzwoni zebysny wracali bo ich rodzice ledwo na nogach sie trzymaja. No to szybko wrocilismy a tu Nikos w rozpietej kurtce, bez czapki sam biega po dworze a oni siedza przy stoliku i pija. No myslalam ze wyjde z siebie a tu jeszcze matka Z. jak ja Z. zjechal z tekstem ze sa dorosli, moga pic kiedy chca a dzisiaj to i tak skromnie bo ich wnuczek pilnowal....ze ***** co?! To oni mieli go pilnowac a nie 1.5 roczne dziecko ich. Nigdy wiecej Nikos z nimi sam nie zostanie...nie ma takiej opcji.:mad::mad::mad:

Jedyny plus dzisiejszego dnia to ladna pogoda. I krotki wypad nad wode zeby sie troche zrelaksowac.

Ostatnia edycja:
Do góry