reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Paulina-Poczytałam na staraczkach 2014. Co za beszczelna i uparta baba, jak tak można! Straszne !!!

Co do włosów długo nosilam di ranlmion ale teraz chcr dlugie chic przy moich lokach ti niełatwe

reklama
A co tym razem wymyslala?

Boze znowu boli mnie glowa... Chyba too ta pogoda tak.
Majka dzis tez dawala czadu.. A teraz zjadla mleko i wije sie po lozku mam nadzieje ze zasnie bo malo spala w dzien!

Czekam az T wroci ze sklepu i zrobi mi truskaweczki z bita smietana;) ja wszystko kupilam ale nie chce mi sie robic :D
Jutro robie ciacho Kopiec kreta :D
Od kilku dni je kupowalam i dzis w sklepie mowie do T patrz jak to ciasto sie na nas patrzy, musimy je miec :D

Ja to wlosy mam gdzies do lopatek.. Zaluje ze ostatnio tyle opitolilam.. Bo do slubu fryza trzeba wydumac ;)

MAGDA no wlasnie dlatego ja zapuszczam ;p chociaz fryzure juz mam wybrana ;) nie wiem co wymyslala w kazdym razie podobny schemat. Bestyja miala na nia oko od samego zalogowania sie.
HAPPY podejrzewam ze to jakas babeczka z chorobami psychicznymi albo 11 latka.

Paulina-ktoś kto to proszę ma napewno bardzo bujną wyobraźnię!!!!

Dennis spi Nareszcie! A ja mam 6 pralek ubrań do składania, bo cały tydzień sobie opuściłam i aż sama na aiebie zła jestem!

asik trzymaj sie dzielnie!!! :-)
Paulina pokaz sie pokaz, a jaka fryzure do slubu planujesz?
Ja narazie wybieram bukiet :p imam czas do pn, bo wszedzie chodzilam i tak powiedzieli :p a tam tyle tego a mi nie potrzebny taki za multum kasy bo cywilny to juz nie taka huczna impreza... :-)
Solarium nigdy nie bylo mi potrzebne bo mam sniada karnacje i opalenizna trzyma nawet zima, delikantnie ale jest :tak:

Dzis zalatwiam fryzjera, jakos podetne wlosy, i idziemy do galerii kupimy adidasy Danielowi i moze Mikolajowi, fajne w ccc widzialam :-)
I dzien zleci :tak:

Paulina- pokaz jaka wybralas fryzure sobie.

My juz po 6 pobutka.

Wspollokatorzy wlasnie sie szyjuja na samolot. Wczoraj zmarla jej mama. A jeszcze 3 dni tenu slyszalam jak z nia rozmawiala i jej mama bardzo nalegala zeby powiedziec dla brata ze cos tam mial zaplacic mimo ze trzeba bylo to zaplacic do 26. Ciekawe czy to prawda ze ludzie czuja ze umieraja..;//
Mimo ze jej nie lubie strasznie mi jej szkoda.. Jak wczoraj az sie placzem zanosila to i ja sie poryczalam;((

Ciekawe czy slub odwolaja.

Jeju jeju widzę ze przygotowania slubne pełną parą.

Ja pełną parą kicham haha taki mam katar ze szok :szok:. Dawno nie byłam przeziebiona az sie boje zeby młody nie złapał. Dzisiaj miałam pierwszy zjazd drugiego semestru w sql ale nie ejstem w stanie tam dotrzeć. Kubulek poszedł z moja mama i siostrą na dwór aż dziwne ze go zabrały ostatni raz były z nim same na dworku jak był maleńki.

Przepraszam ze tak o sobie nie piszę nie czytam ale po prostu komp mi nawala ja w sumie to mało czasu mam na posiedzenie przed kompem bo kuba nawet jak ja sie kąpie to ze mną w łazience jest.

LIZA ja tez nie chce jakiegos nie wiadomo jakiego bukietu. Jedynie chce zeby byl z bialych i czerwonych roz :)
MAGDA mimk ze jej nie lubisz to zawsze sie wspolczuje. Bo ja najwiekszemu wrogowi nie zyczylabyn smierci bliskiej osoby. Na pogrzebie sasiada poryczalam sie jak bobr mimo ze nie mielismy zadnego kontaktu ze soba, nawet przez ogrodzenie czesc sobie nie mowilismy bo za soba nie przepadalismy. Jedynie jak bylismy mniejsi to sie razem bawilismy itp.
Fryzure pokaze popoludniu, bo teraz z tel pisze.

Hej dziewczyny; ) mały spi a ja czekam az pizza sie upiecze;) dzisiaj będę robić gniazdka takue słodkie do jedzeniem:) S. Do pracy na popoludniu:/ pozatym nic ciekawego

reklama
MAGDA taka chce miec fryzure 553997_519348648136832_751005292_n.jpg1456057_581604205244609_53497350_n.jpg

a to piekna swiecoca gora mojej sukni :) 42835_1.jpg

A mi sie wlasnie frytasy pieka :D dieeeeta... :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Załączniki

• 553997_519348648136832_751005292_n.jpg
    553997_519348648136832_751005292_n.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 41
  • 1456057_581604205244609_53497350_n.jpg
    1456057_581604205244609_53497350_n.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 39
  • 42835_1.jpg
    42835_1.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 42
Do góry