reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Olcia- nooo wlasnie on tez. Jak mowia mu rano ze idzie do Mai to wola ciagle Maja Maja a tylko podchodza do nas pod drzwi a on taki ryk ze tragedia.. Szybko sie uspokaja po wyjsciu mamy noo ale bawic sie nie chce. Moze to taki wiek teraz? Nie wiem..

My juz nie spimy noo bo jak o tej porze spac :p

Maja od wczoraj od 19 do dzis do 6 rano zjadla 5 butelek mleka po 150ml. Matkoooo nie wiem co mojemu dziecku sie stalo :p zawsze zjadala 3.

Ja jeszcze leze a czort juz buszuje na ziemi w zabawkach.

reklama
Madzia moja to qieczorem mlkeki i kasze i atyka jak na razie ;D a ile wazy Maja?
Madzia a moze na tym pilega bunt dwu latka ? Hehe

Hej dziewczyny my właśnie kawę pijemy a zaraz na zajęcia biegniemy, , później na pocztę i kupić S. Prezent na walentynki... choć nie mam pojęcia co:/ nic mi sie nie chce a Dennisek ledwo wstał krzyczy DADA.

Olcia- ja dosypuje tez jej kaszki do mleka.. Glodomor jakis.. Ciekawe czy dalaby sie w nocy woda oszukac lub czyms innym do picia zeby brzuchol troche odpoczal. Bylam na wazeniu z nia jakis miesiac temu to bylo 9.100 jakos.
Nie wiem jak wyglada bunt:p hehe ale moja przechodzi tez jakis bunt:p bo jak mowie do niej NIE WOLNO to ona sie bije po glowie:p u starszych dzieci to widzialam takie zachowanie ale u takie pryszcza malego to nie :p nie zwracam na to uwagi bo jak jej mowie nie bij sie to ta sie dalej trzaska. Zabwnie wyglada to hehe ;)
Happy- a wy mowicie normalnie do malego po polsku??

Helol :p my dopiero wstalysmy :)

MAGDA moja tez miala pare takich nocek :p zreszta, ona do tej pory je w nocy. Zrezygnowala z butlu o polnocy na poczet picia, i je kolo 4 :p mojej Nikoli to sie znowu boi kuzyn rok starszy. Placze na sam widok. Ostatnio tylko bylo spoko, tyle ze moja Nikola 12kg a on 8/9, chciala go przytulic wiadomo jak to dziecko nie patrzy czy robi to delikatnie no i Franek sie wystraszyl i zaczal beczec
PAPITKA ja juz nie kombinuje z farbami haha kiedys zrobilam malinowa czerwien bodajrze to w ciapki bylam, a w pazdzierniku sredni braz i czarniusienka bylam haha
OLCIA widze ze nie tylko ja mam takie schizy haha ale odkad balam sie wejsc do lazienki po horrorze powiedzialam koniec i lepiej sobie psychy nie psuc ;p

Moje dziecko ma etap bicia i kopania. Chociaz i tak juz jesy lepiej.

Papitka chyba nie teego oczekiwalas co? ;D

Madzia ja jak Zu upominam to dla niej to jest bardzo zabawne ubaq po pachy a jak wklada raczki tam gdzie nie trze jak widzi ze juz wstaje zeby ja odaunac to ucieka ;D moze ma wieksze zapotrzebowanie na mleczko itp

Paulina mnie to nie zraza lubie horrory chociaz sie boje ;D
A co do mleka to napiszcue mi mleko 3 na tym z hippa jest napisane ze po 10msc czyli ze juz mam podawac czy jak? ;D

Dziewczyny ja juz zyje marcem nie moge sie doczekac az sie stad wyprowadze ;p

Hejka:)
asik i jak tam u lekarza? Nie mam pojęcia co to jest;/
papitka to dobrze że synkowi juz przechodzi:) Mój mały tylko z rana raz zakaszle i robie mu inhalacje:)
paulina ja tez boje sie horrorów, ale ogladam i tak:-) ostatnio ogladalismy cos o pajakach i sniło mi się że mój D. rzucił we mnie pająkiem:-D tak sie wydarłam ale nikt nie słyszał, wiedziałam dobrze że to sen ale wstałam i wytrzepałam porządnie kołdre, w razie gdyby był na niej jakis pająk:-D
olcia piszesz że nie możesz doczekac sie przeprowadzki, a gdzie się przeprowadzasz?:)

u na dzisiaj ładna pogoda, co chwile przebija sie słoneczko:) Na obiad ogórkowa:)

Ostatnia edycja:
reklama
Olcia no nie tego ale poczekam miesiac zeby troche odpoczęły i trudno wezme ciemną farbe i nawet jak bedzie trzeba to czarne zrobie ;d

Paulina ja też wziełam ostatnio średni brąz palett i czrne były potem kolor zjasniał i miałam idealnie zlewający sie z odrostami aż do wczoraj kiedy o pofarbowałam sie i mam rude odrosty a reszte brązową hahaha.

Ja Kube oduczyłam jeść w nocy jak miał ok 5 miesięcy najpierw podawałam wode jak sie napił i nadal płakał to wtedy szłam robić mleko ale czasami okazywało sie ze po prostu chciał pić. Ale do teraz ma butelke za poduszka i w nocy sobie wyciąga i pije

Do góry