reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej.

U nas pogoda okropna. Rano troszke jakby slonce chcialo sie przebić,ale abo pada, albo pochmurnie ;/ Taka zgnilizna ze zyc sie odechciewa. Dobrze ze Ł dziś zawiozł mnie i F do lekarza bo ja bym chyba polegla na przystanku. Nie cieprpie takiej pogody.

Apropos szczepien. Ja przeczulona i nauczona Filipwymi przygodami nawet z katarem nie szczepilam. Co sie potem okazalo ze Oskar alergik katar caly rok ma. Ale nie ryzykowalam. No ale to ja.

Znowu na ciuchy sobie dziś poszlam. dla Oskara fajna wynalazlam ze spongebobem bluze.

i nie pamietam co ja jeszcze mialam.

reklama
Czesc dziewczyny:) w końcu znajduje czas zeby napisac:)
My po szczepieniu dzis, robię tylko obowiazkowe. Mała zaplakala tylko przy wkluciu. 3 razy, rączka i obywda udka. I o te 3 za dużo.. z każdym razem to ja za nia plakalam tak mi się jej szkoda zrobili. Masakra. Ale dzielnie to zniosla zaraz zapimniala. Za to teraz jest taka rozdrazniona i płacze..:(
Jutro czeka nas mala podróż do Rzeszowa. Jakies 80km, dobrze że lubi jeździć samochodem to mam nadzieje dobrze to zniesie.

Mała waży 4.5kg zdrowa jak rydz. Ile ma cm nie wiem ale przy urodzeniu bylo 56 teraz na pewno kilka więcej bo widzę po ubrankach. Nie ma plesniawek ani innych nieprzyjemnosci.;) jedynie kilka potowek jej wyskoczyło.

Pogoda beznadziejna.. pada cały czas, choć zimno nie jest.

Ostatnia edycja:
u mnie Manius jak nigdu spi od 14 i nawet nie mozna go dobudzic bo jak go budze to i tak zaraz usypia ;]
no jestem w sszoku zawsze spi 1-2h max w ciagu dnia a teraz nie wiem czy to od pogody ,...?

Mlodamama Jajek tez dzis spal nieprzecietnie dlugo, bo od 12 do chyba 15 :) A teraz znow nam zasnal bo jedziemy samochodem :) Mam nadzieje ze na miejscu sie ocknie :D

Asik nie pomoge, nie spotkalam sie z niczym takim, moze to jakies uczulenie? wapno bym podala na twoim miejscu i jutro jak piszesz lekarz alb nawet dzis na opieke nocna bym zajrzala.... :tak:

reklama
Do góry