reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Magda dokładnie tak jak Aneta pisze:) Ja jej praktycznie od początku nie wierzyłam dlatego tak dopytywałam się a że z Anetą i innymi mam kontakt do tej pory to rozmawiałyśmy o koleżance. Potem Aneta szpieg wyszukała fotki w necie;) TROLL śmierdzi na ogległośc LOL:p

kasiek Widzę nowe odkrycie ;D
Happy Kuba też w ciagu dnia bez smoka ale do spania automatycznie szuka i nic na to nie poradzę Może faktycznie jeszcze za wcześnie na tak radykalne zmiany dla nas to cos normalnego teraz a im to po po prostu jest potrzebne;D

Kasiek-normalnie jesteście jak agent 007:)
Papitka-niby tak ;) narazie niw naciskam za jakiś czas sprubuje :)
My właśnie wstalismy i musze napić się kawy bo zasne z powrotem....

Heheh no w sumie to "Wasze" pierwsze trolle już dawno dawno nie było w sumie prawie przez cały czas jak tu jesteście kiedyś jeden po drugim i jakieś aferki:)

Hejka :p

agunia i mi smierdziala dlatego tak nie zwracalam uwagi na nia, zreszta nic o niej nie wiedzialam :p nudzi sie dzieciakom w ferie :eek: :baffled:

U nas dzis pochmurno ale tak mi sie spac chce ze chyba sie poloze.... :/ dzieciaki o 14:30 dzis koncza wiec mam dzis troszke spokoju... :)

Hejka:)
kasiek dobrze że mamy takie agentki na forum:) Bo tak to dalej wierzyłybyśmy w te wszystkie bzdety co wypisywała:-)
liza u nas też szaro, buro i ponuro;/ Dobrze że chociaż ciepło jest:)
papitka masz rację niektóre dzieci potrzebuja dostać smoczka i nic na to nie poradzimy:-)

Ja juz posprzątałam:) Na obiadek mielone z surówka:) Pozniej pójdziemy na spacerek - pierwszy raz od tygodnia, w końcu. Synek rano troche zakaszlał ale miał antybiotyk który bierze sie 4 dni i pozniej działa jeszcze pare dni po odstawieniu, pediatra mówiła że jak nic nie bedzie sie działo to można wyjść na chwilke na dwór:-)

Moja babcia dzisiaj przyjeżdża, P. się ucieszy bo lubi swoja prababcię:-)

Miłego dnia:)

Witajcie,
W koncu mam chwile po 7 pojechalam do szpitala bo mieli dziadkowi guzy wycinac ale wczoraj mial problemy z sercem wiec przelozone ale nakarmilam go bo od 5 lat lezy po udarze i ma jedna sprawna reke.Po 11 wrocilam bo Ł mial do pracy na 12
Co do Aguni od razu bylo widac ze troll, co z niej za lekarz skoro wiedzy nie miala, nawet na proste pytanie odpowiedziec nie umiala, do tego ciagle aktywna byla i dlugo odpisywala pewnie szukala odpowiedzi w niecie szykala hehe:-Dferie sa i chyba dzieciom sie nudzi:sorry2:
Happy, Papitka ja oduczylam Bartka od smoczka gdy mial prawie 2 latka w czerwcu sie udalo, powiedzialam ze nie ma zmiluj bo nie wyobrazalam sobie zeby 2 latek ze smoczkiem chodzil a i tak dlugo ssal, moze za jakis czas sie uda;-)na lipcu sporo dzieciaczkow nadal ma smoka

reklama
Mam już osyc jak co miesiąc kiedy przychodzą rachunki matka daje mi popalić co ja zrobie ze nie pracuje? A nie ona się wyżywa że mnie nic nie interesuje ze chyba pod most pójdzie bo jej na opłaty nie wystarcza to mam iść kraść? No ile można no co miesiac awantura o to samo przecież poskładałam cv nawet z nią do niektórych magazynów moja wina ze nie dzwonią? z reszta nie miałabym z kim zostawić Kubuśka a ona ciągle jedno i to samo ze jakbym Kuby nie miałą to ona by miała na mnie alimenty od ojca tylko ze już mam 20 lat i pieniądze ja bym miała nie ona.:wściekła/y:

Do góry