reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda' dziękuję mam nadzieje ze niedługo skoczymy z pieluchami na zawsze:) ja śpiewam malemy codziennie kolysanke specjalnie uczylam sie jej na pamięć jak w ciąży byłam, statam sie czytac malemu codziennie ale jak widzę E nie ma na ti ochoty to odpuszczam

reklama
Happy- ja mojej nie spiewam. Czasem cos zanuce. Ona uwielbia kaczuchy na youtubie. Szkoda ze na forum nie moge wstawic filmiku co ona robi jak je oglada. Tak macha raczkami ze moj tato sie smieje ze tyle sie juz nalatala ze do Polski by doleciala;) i ona od tych kaczuch chyba tak to wycZaila. Kazdy jak widzi ja w akcjii " latanie" to wyklada sie ze smiechu. Do tego buzie rozdziabia:p meeega;))
Bedzie starsza bede tez jej czytac:)

Magda-racja ona jest jeszcze mała, ja śpiewam bo mały to lubi i niw mam az tak ogromnego głosu do konca gimnazjum śpiewałam w chorku:) Dennisek tak reaguje jak słyszy gumi misia:) nagraj małą i wrzuć na Facebooka

magda mój synek tez ma radoche z kaczuch z youtuba:-)
happymum gratulacje dla Denniska:) zuch chłopak:) same sukcesy:) Co do czytania bajek to mój synek dopiero od niedawna zaczął słuchać bo tak to po 3 minutach sie kręcił i nie był zainteresowany:) Ale zdecydowanie woli jak sama opowiadam mu bajki, jego ulubiona to bajka o czerwonym kapturku:p kiedy zaczynam opowiadac o wilku to chowa sie pod kołdrę a smieje sie jak nie wiem:) No i dzięki bajkom na dobranoc odzwyczaił sie od smoczka:) Piosenki też mu śpiewam i sam potrafi juz zaśpiewać ,,mydło wszystko umyje,, ,,ogórek,, i dosyć długą kołysankę:)
p.s. też w gimnazjum byłam w chórku hehe

happymum moze dla Twojego synka jest jeszcze za wcześnie na spanie bez smoczka?:) Ja też próbowałam wiele razy, jak widziałam że strasznie płacze to pomyślałam sobie że przecież praktycznie od urodzenia nie rozstawał sie z mośkiem i pieluszka, to dawało mu zawsze poczucie bezpieczeństwa, jak tylko sie uderzył czy coś to zaraz brał smoczka i od razu się uspokajał:) Dlatego zaczęłam od ograniczania mu smoczka w ciągu dnia, dosłownie go chowałam i dawałam dopiero do spania wieczorem i w końcu sie udało:)

happymum no wlaśnie mój synek jest starszy a w dodatku bez smoczka spi dopiero od 2 miesięcy:) Także narazie nie martw się na zapas, na pewno w końcu się uda:)

Bb mi cos zamula;/;/

reklama
Mi właśnie to samo;/ Pierwszy raz tak miałam a juz myslałam że z internetem coś mi się dzieje bo u nas niestety czasem szwnakuje:-)

Do góry