reklama
G
guest-1673535084
Gość
Nudzi sie ludziom ;p
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
o bosz..znowu...co za ludzie...
madzialena647
Fanka BB :)
Nie wierzę... znowu to samo.. ale się komuś nudzi ja nie wiem co takie osoby mają w głowach:-)
Synek właśnie zasnął, ja przedtem objadłam się naleśnikami A co raz kiedy można
Mam nadzieje że żadnych trollów juz tutaj więcej nie będzie!:-)
Synek właśnie zasnął, ja przedtem objadłam się naleśnikami A co raz kiedy można
Mam nadzieje że żadnych trollów juz tutaj więcej nie będzie!:-)
Aneta- wy macie glebszy wglad skad fotka pochodzi? Tzn np chodzi mi o to ze widzicie ze dane zdjecie nie pochodzi z czyjegos kompa tylko np linki ze strony. A piszecie do takiej osoby? Czy jakos inaczej dochodzicie? Fajna praca hehe) i zawsze na czas jestescie
.Aneta.
Fanka BB :)
Magda Tutaj Kasia i Milena są moderatorami ;-);-) Ja po prostu z przyzwyczajenia czytam MM, bo kiedyś sama tu pisałam ;-) A zdjęcie po prostu sprawdziłam w google :-) i mi wyszło, że kradzione Jak tylko agunia się pojawiła i zaczęła pisać o dzieciach i o tym, że ona i jej facet są lekarzami to napisałam Kasi, żeby ją pilnowała
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ja zawsze zastanawiam sie po co ludzie wymyslaja takie klamstwa:/ a tak z milych wiadomosci Dennis wczoraj zawolam sisi i przyniosl nocnik, nie chwalilam sie bo muslalam ze to jednorazowa akcja ale dzis to samo jestam DUMNA moj syn ma niecale 22miesiaca i wola na nocnik!!! A z innej beczki czytacie dziecia wieczorem? ja czytalam bajki ale Dennis po 5 min byl znudzony, odtatnio kupilam ksiazeczke z wierszykami i jest duzo lepiej! dzis czytalismy ,,Rzepka,, i za kazdym razem gdy czytałam (...) Oj przydalby sie ktos na przyczepke(...) maly sie smial
reklama
Aneta- aaa) hehe to juz wiem dlaczego Kasiek dzis ja tak pytaniami zarzucala
Happy- suuuuper, gratulacje dla malego) ja swojej tez kupilam ksiazeczke z bajkami, zaczyna sie od krotkich konczac na dluuugich. Raz czy dwa chcialam jej poczytac to zaczela ki szarpac ja i tyle. A moja tesciowa ciagle: czytaj jej bajki, spiewaj piosenki. I ona przez skypa pieje mi Aaa kotki dwa albo kaczuszka dziubek miala.. A leci to calkiem inaczej i mala slucha na youtuba piosenki ktore uwielbia nie bede psuc sluchu mojemu dziecku moim beztalenciem spewackim
Happy- suuuuper, gratulacje dla malego) ja swojej tez kupilam ksiazeczke z bajkami, zaczyna sie od krotkich konczac na dluuugich. Raz czy dwa chcialam jej poczytac to zaczela ki szarpac ja i tyle. A moja tesciowa ciagle: czytaj jej bajki, spiewaj piosenki. I ona przez skypa pieje mi Aaa kotki dwa albo kaczuszka dziubek miala.. A leci to calkiem inaczej i mala slucha na youtuba piosenki ktore uwielbia nie bede psuc sluchu mojemu dziecku moim beztalenciem spewackim