reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
17 :)

ja mam nadzieje ze mu w koncu mozg zacznie pracowac i przyswajac informacje. albo wrzodów sie nabawi i o.. wtedy fryteczki bedą zakazane :)

Dodatkow on ma codziennie treningi, w ferie 2 x dziennie.czasami jak mu sie nudzi biega. wiec tak naprawde diety nie musi stosowac bo ma gdzie wypocić to co pochlonie. No ale jak glupi to glupi.

Spoko ona mi ostatnio powiedziala ze jej dokuczam bo jej ZAZDROSZCZE ze ona jest chuda a ja nie :D nie daje sobie powiedziec ze bardziej sie martwie o to ze napycha sie go.wnem zamiast jest pelnowartosciowe posilki...
Renata Brat widze tez inteligent, nie ma co :D Mogliby se rece podac z moja siostra, i nawet isc razem na kolacje bo gusta podobne :D

Happy no tak, rozrywka tez w pewnym sensie, moze przynajmniej z jakimis babonami spedze troche czasu dla odmiany :D

Renata-rzeczywiście przy takiej aktywności fizycznej nie powinien się dietami, martwic
Repetka- mo teściowa czesto powtarza ze nieładnie wyglądam bi zs chuda jestem a ona sama ma sporą nadwagę s js Kocham siebie i mam ją gdzieś

Hej ja dzisiaj nie mam dnia ogólnie jakaś przybita jestem dzisiaj i nie mam ochoty z nikim rozmawiać , bo tylko mnie wkurzają i jak zwykle wiedzą lepiej:wściekła/y:
nie potrzebuję rad albo przechwałek :angry: A na dodatek ząb mnie tak boli że wytrzymać momentami nie mogę , i ogólnie cały dzień do bani.

renata,repetka ale macie przeboje z mlodszym rodzeństwem:) Mój młodszy brat ma 15 lat ale na szczęście jeszcze tak nie swiruje, chociaż ostatnio mówił cos że chce zacząć biegać:) Jak narazie to jeszcze era komputera- non stop gra także lepiej by było jakby zaczął biegać:-)
sandra uszy do góry:) kto Cie tak wkurzył?;/

Synek juz wykąpany a ja wlaśnie wsunęłam leczo z grzybami, mniam. Siostra właśnie przyjechała na nockę z córka także dzieciaki wariują, mam nadzieje że szybko posną, brzuch mnie boli dopiero drugi dzień @ ;/

Happy hej, jesli masz taka figure to cudownie, a jeszcze lepiej jak sama widzisz ze dobrze wygladasz i siebie lubisz :) a moja siostra ma po prostu nasrane we lbie :D

Madzialena przeboje sa, czasem lepsze czasem gorsze, ale po prostu mnie rozwala ze tylko 7 lat roznicy miedzy nami, a pokolenie wydaje sie ZUPELNIE inne :D I tryb myslenia jakis glupszy...

Sandra moze po prostu usiadz sobie i sie wyluzuj. Sama, zrob sobie herbatki, wyprostuj nogi. Nalezy Ci sie ;) Nie mysl o glupotach ktore Cie denerwuja. Po prostu sie odprez. Glupio brzmi jak sie to slyszy, ale naprawde pomaga ;)

Jasiek teraz drzemke sobie ucial... Wstanie niedlugo i bedzie wariowac do jedenastej :p Dobrze ze spi cale noce bo bym oszalala :D

Ja już jestem wykonana i w pizamie a mok synek od 20 minut leY w łóżku i ogląda książeczki udając ze czyta:szok:
S. wstał i gra:)
Sandra-spokojnie...może jakaś ciepła kompiel?
Repetka-jak kiedyś pisałam ważę 55kg. S wzrostu msm168?cm. Chciałabym ważyć więcej ale nie tucze sie na siłę. Zawsze byłam trochę za szczupła als akceptuje siebie no i co najważniejsze wciąż pociagam S.

Co do glupot rodzeństwa moj starszy brat ma długie wlosy i ja farbuje i ubiera sie jak gej pozatym dopuki niezaliczyl wpadki zmieniał pannu vo miesiąc a cAsem vo tydzień

HAPPY a twoj brat teraz jest z matka dziecka?
REPETKA hmmm ja mam rocznikowo 18 i chyba znowu takiej przepasci miedzy nami nie ma? :p chociaz podejrzewam ze gdyby nie Nikola to ja tez mialabym nasrane do lba :cool:
SANDRA bbedzie dobrze!!! Napewno!!!

reklama
U mnie po prostu przyszedł kryzys i się przeraziłam trochę
A gadanie innych osób że gdybyś nie sprzątała po remoncie to teraz byś przechodziła ciąże normalnie to mnie do szału doprowadza , i tymi i innymi podtekstami obiwiniaja mnie o ten stan rzeczy w którym teraz się znajduje .
Zaczynam chyba po woli w to wierzyć :-(

Do góry