reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
LIZA to co ze drugi i mniej huczny? Tak samo wazny!!! Ja niestety suwakow nie widze bo z tel pisze. Super kochana ciesze sie bardzo i gratuluje :*!

Co do piersi... w szwedzkim kappahl jak stanik kupywalam to 75B a w polskim triumphie 75C :cool: zaluje tylko ze zamiast 75 nie kupilam 70 ale ogolnie to ok. Nie wiem na czym firmy opieraja swoje rozmiary.

Nikola po sniadaniu, ja zaraz spadam sie ogarnac bo na 12 lece na busa. Pewnie zagladne z busa bo 40minut do centrum sie jedzie :rolleyes:

Hejka:)
liza gratulacje:-) dużo szczeście i miłości dla Was:-)
renata powodzenia:)
mloda mama my dzisiaj dalej siedzimy w domku więc będą nudy, dobrze że D. ma wolne:)
paulina na zakupki jedziesz?:)
keeplovin jeśli chodzi o wyprawkę to duzo ciuszków miałam od siostry:) Jak rodziłam to była zima więc dodatkowo kupywaliśmy kombinezon i cieplutki śpiworek do wózka:) łózeczko i wanienke miałam miesiąc przed porodem a wózek juz wcześniej bo tez miałam od siostry, przewijak tez się przydał dobrze że kupiliśmy bo to super sprawa
Boże dziewuchy tyle piszecie że ciężko Was nadrobić:)

Mój synek też tarmosi pieluszkę tetrową przed spaniem, na szczęście juz bez smoczka

Co do biustu to ja mam rozmiar 75b i jeszcze n ie zdażyło mi sie kupić większego stanika:)
U nas dzisiaj cieplutko:) Na obiadek dzisiaj sosik a dla małego rybka i surówka

Miłego Dnia:)

Ostatnia edycja:
keeplovin Hej co do kupowania wyparki zaczęłam w 24 tygodniu ciąży ponieważ uważałam że wczesniej może się wszystko wydarzyć , szczególnie po tym jak doszło do poronienia . Ale na początku miałam listę zrobioną
Teraz mam już wózek , ubranka , wanienkę ,łóżeczko, pościele .Zostało mi akcesoria do kąpieli , pieluchy kosmetyki , butelki i smoczki no i wiadomo reszta drobiazgów .

Ja kolejny dzień leżenia mam nadzieje że to wystarczy , bo nie chciałabym trafić do szpitala , zamartwiałabym się tam jeszcze bardziej a w szpitalu jestem płaczliwa i strasznie chamska .od
Pogoda u nas rewelacja ciepło jest no ale niestety muszę się nacieszyć otwartym oknem :-)

Ostatnia edycja:
Ja mojej wyprawki prawie nic nie kupilam. Na poczatek Nikole obkupila moja mama. Jak zaczela wyrastac to my kupujemy. I musze przyznac ze strasznie nas odciazyli tym.

Nie wiem kto pytal, ale jade z kolezanka do kina no i jakis shopping ale w planach mam tylko zakupy dla N. Idziemy na "American hustle" :tak:

Jade juz busem. Cos z oczami mam chyba nie tak. Wyterzylam tak wzrok zeby zobaczyc czy bus jedzie tam gdzie chce ze az kierowca sie smial i sie zatrzymal mimo ze nie pomachalam reka ze chce zeby stanal. Dopatrzylam sie dopiero ze to moj bus jak mi sie pod nogami zatrzymal. Masakiera.

A czy ktoras z Was chodzila z niemowlakiem na masaze? Nam zaproponowala polozna zeby od 12 tygodnia zaczac chodzic, i zastanawiam sie czy ktora z Was korzystala z tego :)

Powtórka z rozrywki:no: płacz, krzyk, wymuszanie, tupanie nogami... ktoś mi dziecko podmienił:confused: staram się nie reagować na jego histerie no ale ileż można wytrzymywać???

sorry, że nie odpisuje ale ciężko mi nadrobić jak młody ciągle na mnie wisi i tylko MAMA

Liza gratuluje serdecznie!!!! Dużo szczęścia i miłości

Repetka-ja chodzilam na masaż a trtaz chodzę na stay&play polecam!
Asik-ja to przechodziłam i mimi wszystko brak reakcji był Najlepszą metodą.ja jak Dennis zaczyna swoją histerie to sadzam go na schody i nie pozwalam wstać az się nie uspokoi czasem trwa to 5 min a czasem 40min ale jestem twarda. Na szczęście teraz juz rzadko odatawia furie

reklama
asik najlepiej nie reagować, bo jak się nauczy to takim zachowaniem pozniej wszystko bedzie wymuszał:) Ja pamiętam że mój synek w tym wieku też już zaczął pokazywać humorki:-) teraz troche się uspokoił więcej daje sobie wytłumaczyć i więcej rozumie:)
happymum to super że podobało Wam się na zajęciach:)
sandra lepiej leżeć niż pozniej trafić do szpitala i niepotrzebnie się zamartwiać:) Będzie dobrze:)
paulina no to udanego wypadu z kumpelą:)

My siedzimy w domku, mały maluje farbami i mam chwilke spokoju:) Jutro już może wyjdziemy na dwór bo już nie mogę wytrzymać:wściekła/y: synek od czasu do czasu zakaszle ale już coraz mniej inhalacje jednak pomagają

Do góry