reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Rapetka u nas z wyprawka podobnie tylko za naiet na aukcjach tylko ma Carboot kupowałam wózek £50, , kołyska z mayerazam £8, ,lezaczek £4 a ciuszków kupiłam pake 150 szt. Za £30. Same orginalne ciuchy +wamienka gratis. Resztę tak jak piszesz to co w oko wpadło to kupilismy, łóżeczkiem w sklepie z używanymi meblami, tylop materac ja chciałam, na przrwijak miejsca nie miałam i nie żałuję przewijalam małego u nsd na lozku i było dobrze:)

reklama
Hej

Oskar tez spi z calym asortymentem. ma chyba na lozku 7 misióww. czasami wiecej, Jak byl maly to dodatkow z pielucha spał.pralam co 2 dni.. nauczona manią moich braci, ktorzy prac nie pozwolili swoich pieluch ( w sumie to szmate przypominało ).A jak im to siwe c oś zginelo to byl ryk jakich malo. cala ulica slyszala.

O podusie tez mial swoją.

F za to spał ze smokami. jeden w buzi, i dwa w dloniach, dodatkow pielucha i moja koszulka ;) no i zestaw samochodów :)

Co do bajek. kiedyś chlopaki uwielbiali Boba budowniczego, Tomka, Teletubisie.I Oskar Dobranocny Ogród.

Teraz wyrosli z tego i jest mania na te idiotyczne seriale dla dzieci. aaaa i spongebob kroluje :)

dziś na kontrol jade.

Kubuś śpi z misiami pieluszką jasiem w kotki no i ze mną ;d

happy ja bym nie mogła położyć kuby samego na taki łóżeczku on sie tak kreci ze z tego mojego sypialnego ze dwa razy zleciał oczywiście byłam na to przygotowana i zawsze mam poduszki przy łóżku. Bo czasami jak idzie wcześniej spać to ja chce jeszcze sobie posiedzieć no i trzeba zagladać dosyc czesto bo nigdy nie wadomo on lata po łóżku przez sen i to na czworaka:-D

U nas piekna pogoda. Kube calą noc kaszelek meczył. Pójde dzisiaj mu jakis juniorangin kupie albo ten syrop prawoślazowy bo sie dzieciątko meczy.

Hej dziewczynki moja Zu dzisiaj w nocy dala mi popalic masakra ;/ dzisiaj przyjedzza do nas ciocia Zu i zostaje do sovoty u nas ;D

Ja ciuszki mialam pi Julci lozeczko tez przeqijak kupilam i wozek tez ;D a od roz 68-86 kupuje juz w sklepach bo dlugo je nosi bo np riz 68 przez prawie 3msc nosila teraz ma 74rozm i tez juz dlugo ma ten sam wiec teraz sie oplaca kupywac bo nie wyrasta tak szybko ;D ale nie raz na allegro sa mega paki i to orginalnych ciuszkow w takich niskich cwnach ze szok ale jeszcze nie mialam okazji tam kupic ;p

Jakie plany na dzis macie ? ;p co na obiadek ?

Papita ja mam jakas glupia manie sprawdzania nawet jak q lozeczky jest boje sie ze np naie oddycha czy cos chociaz nigdy nie bylo zadnego in ydentu z tym zqiazanego ale teraz tyle sie slyszy ze po prosti sie boje

Ostatnia edycja:
Renata-Powodzenia na kontrolu
Papitka-Dennisek ma taką specjalną bramkę zabezpieczającado łóżka wiec nie ma jak spaść.

Dennisek właśnie wstał i słucha piosenek gumi misia

Renata powodzenia:)

Ja w sumie do roku nic nie kupiłam a nie przepraszam w lipcu komplecik majteczki i koszulka bo gorąco było:p Miałąm koleżanke co na szmatach pracowała i jak sie dowiedziała ze jestem w ciąży to najlepsze odkładała śmiem twierdzic ze nawet lepsze były niż sklepowe niektóre z metkami. I wręczyła mi dwie wielkie siaty do tego miałam kumpele co ma córkę równy rok starszą więc ubranka idealnie pasowały. Łóżeczko i wanienkę od siostry męża posciel mi koleżanki w prezencie dały a wózek kupiliśmy już po urodzeniu bo i tak była brzydka pogoda cały pazdziernik i w listopadzie wychodziliśy

Happy carboot to chyba najlepsze co mnie w Anglii spotkalo :D Mamy tu taki ogromny, otwieraja w marcu po przerwie zimowej, nie moge sie doczekac ;) A przewijak powiem Ci uzywam sporadycznie, ale jest swietnym malym "organizerem". Postawilam go u Jaska w pokoju i robi za swietna poleczke. Tez z aukcji za £5 :D Wiekszosc czasu tez przewijam na kanapie.

Renata powodzenia :) Mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku.

Dzisiaj obiadu nie robie, jedziemy do chinskiej restauracji. Moja siostra ma francuskie podniebienie i nic nie chce jesc prawie :/ Wpieprza czipsy caly dzien, zelki, pije cole, i pizze zre na kilogramy, ale jak mielone zrobilam, czy kurczaka z czosnkiem to krecila nosem, bo MIESO OCHYDNE. Bo ona je tylko takie, uwaga, czyste miesko jak w McDonaldzie :| Jest tu 6 dzien i doprowadza mnie do szewskiej :D Chyba juz pamietam czemu tak szybko wyprowadzilam sie od rodzicow :D

Ostatnia edycja:
Repetka-u nas jeden Carboot jest cały rok nswet zimą:) my chyba dzisiaj na zajęcia nie zdążymy bo za 30 min musimy wyjc a Danio jeszcze w pizamie i dopiero kawę pijemy:) musimy dzis iść na wieksze zakupy. A na obiad domowe hamburgery

reklama
LIZA do tablicy!!! Kochana czemu sie nie chwalisz nic? :( chyba ze ja ominelam? :(
Jestem jestem :-D
a co mam sie chwalic Kochana.
To moj drugi ślub wiec jakos tak nie pisalam chyba nic... suwaczek ino dodalam :happy2:
Nasza impreza nie taka huczna jak Wasza wiec nie ma co pisac za bardzo ;-)

Ja jestem na zajeciach jest strasznie nudno ;/ a gdzie tu do 16. Maly cala noc przespal i teraz jest z tesciowa ;) jakie plany na dzis?
Ja dzis nie mam planow, dwa telefony musze wykonac zaraz, i dzieciaki do skzol zaprowadzam odprowadzam.... :p
Mikolaj zaczyna kaslac.... :dry: super poprostu....
Na obiad mam pomidorową z makaronem :blink:

Co do piersi, to ja na chwile obecna chodze w 75C/D :p
Wyprawka... :szok: niewim jakos nic nie pamietam, co bylo potrzebne kupowalam a sporo mialam po starszakach... :p a tych pierwszych wyprawde do Hani to nie pamietam, dawne czasyyyy :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry