reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Pikne torciki.

Nie mam siły. Od południa sprzatałam dopiero teraz usiadłam. Wszystkie szafki pomyłam naczynia nieużywane które już zzółkły pomyłam normalnie calą chate. Dywany trochę na mokro przeleciałam. Plecy normalnie na pół mi sie łamią. a do tego na koniec teraz naleśników nasmażyłam. A moja mama przyszła z pracy i na czyściutką umytą podłgoge w kuchni strzepała okruchy po bułce ze stołu no normalnie aż mi serducho stanęło.
realmad2.gif.pagespeed.ce.lNT9dwfExo.gif

P.S. Kuba jak zobaczył że szmatką kurze zbieram to wziął z szafki moje majtki wsadził do wody z płynem i też zaczął myć meble hahahah
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

reklama
A my dopiero po obiedzie. Myslalam ze umre z glodu zanim sie zrobi :)

U nas bylo dzisiaj 5 stopni. Normalnie w ciagu 2 godzin caly snieg zniknal a jeszcze wczoraj za oknem bylo bialo i -3 stopnie. Ale tak dzisiaj wialo ze nigdzie sie nie ruszalismy bo bysmy odfruneli razem z wozkiem :)

Papitka moj ostatnio jak wycieralam kurze to wyrwal mi scierke i zaczal z nia biegac i oddac nie chcial. A znowu jak mylam podloge to mi chleb do wiaderka wrzucal. Nie mowiac ze jak zamiatam to za kazdym razem wbiega mi w paprochy. Eh...i jak zyc z takim lobuzem :p

Ostatnia edycja:
OLUN 90 no fakt zima trwa tak dluuuugo ze az z 2 tygodnie i juz deprechy lapac

A ja dzis zrobilam sobie warzywa na patelni, tak nie dobre ze wolalan glodowac niz to jesc :cool: my na spacerku bylysmy, ale po ciemniacku hehe wyszlysmy o 16.40 wrocilysmy o 17.30 bo szlysmy do sklepu na nogach. Normalnym tempem oblecialabym w 5 minut ale Nikolowym tempem to 25 min spedzilysmy przy kocie sasiada :cool:

Paulina ja lubie warzywa z patelni. tylko te bez kabaczka.

Papitka suer pomocnika masz :)
Moi tez lubili pomagac. Lubili!!!! Oskar jeszcze czasami odkurzaa, ale Filip?? naorawde musze mu zagrozić czyms zeby on stwierdził ze mu sie oplaca.

Ja wczoraj sufit w kuchni mylam. nad gazówką to taki usyfiony byl, ze mną az szarpało. a ja karlowata, rece krotkie, szafki za nisie. ale jakos dalam rade :)

I tak faktycznie.. zima u nas w tym roku dlugo za dlugo trwa :)

O booooosz, spac!!!!

Paulina normalne. Ja idąc prze ulice na rynek po rybe i do piekarni która jest za moim blokiem ide godzine z kuba bo o wózku już dawno zapomniał a sankami nie chce.

Co do sprzątania to Kuba jest pierwszy czasami sam wytanmosi odkurzacz z szafki czy szczote i pucuje podłogi.:-D

Hej;)
Wrocilam;) nie nadrobie za duzo tego;)

Lot spokojny byl ale meega mgla nad Londonem i dlugo krecil sie w ta i spowrotem az w koncu patrze a my juz nad pasen i bach tak walnal, jejuuuu.
Brat u nas. Ja dzis w nocy nie spalam. Bo o 1,30 trzeba bylo na lotnisko jechac wiec polezalam w wannie godzine i zlecialo;)

Imprezka sie udaala. Jedynie co to sie pochorowalismy troche. Ale nie ma sie co dziwic w Anglii 12 stopni na plusie w Pl -12 wiec roznica ogromna. Malej na buzi az plamy wyskoczyyly od mrozu mimo ze smarowana. Tam w kombinezonie byla a dzis do aklepu szlismy to tylko kurteczka i ciepelko;)
Ale jestem przybita masakraaaa.

Ale jeszcze musze wytrzymac zeby mala za szybko nie poszla spac bo wstanie mi w nocy.
W ogole w noc wyjazdu odwalila taki numer. Takkkk sie darla zapewne cala ulica nas slyszala o 3-30 trzeba wstac a Majka poszla spac po 2.. Rewelka.. Glowa myslalam ze mi peknie od tego jej wrzasku juz takie nerwy mialam ze odechcialo mi sie tego lotu.

Okk uciekam bo oczy mi uciekaja:D

Ja do warzyw na patelni dodaję ryż i pierś z kurczaka mniam mniam :)
Okazało się, że rowerek jest popsuty, a konkretnie pozytywka. Wkładam dzisiaj baterie i nie działa. .. Jutro jadę do tej hurtowni i niech dają nowy albo z kasy wyskakują ;/ dobrze, że kupiłam trochę wcześniej i mam czas wymienić przed urodzinami.

reklama
Do góry