reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAGDA jak wspaniale ze loty do SE sa najwczesniej o 16 a najpozniej o 20 :p nie trzeba bedzie przynajmniej mlodej tak wczesnie budzic. Powiedz jak tam rodzice? Widzialam zdjecia na fb, mama szczesliwa strasznie ;) a ty tak wychudlas ze ja na pierwszy rzut myslalam ze to twoja siostra, po chwili przypomnialam sobie ze wy mieliscie swiadkowac, cofam na zdjecie i szok.... TO MAGDA?! Dopiero znacznik mnie przekonal :D

reklama
Madzia zdzierstwo ;/ teraz wszystko robia takie badziewne ze to szok
Papitka ja ostatnio te warzywa kupilam chyba po wlosku czy jakos tak i do piekarnika z ziemniaczkami posypalam ta przyprawa mniaam palce lizac ;D

U nas tez juz sniegu nie ma i dobrze jakos tak cieplutko i inne powietrze ze jak otworzylan okno to i Zu usnela ;p juz chce wiosne ;p

Renata nie lubisz kabaczka? ;p pysznosci a jak jeszcze w plasterki pokrojony i na patelbi mbiaaaam xd

Ostatnia edycja:
Ja lubię wszystkie warzywa oprócz Brukselki

Mały dziś zasnął ze mną w łóżku... aż jestem zła na samą siebie ale serce mi sie krajalo. Pogorszylo mu się dużo kaszle dużo więcej i ma katar większy ale gorączki nie ma i tak płakał w swoim łóżku i nie mogłam go uspokoić na rękach też płakał więc go położyłam obok siebie i po pól godziny zasnął. Ale jestem zła bo zlamalam swoje zasady!

Madzia-niby tak ale zawsze mam wrażenie że szybko się przyzwyczai i później sobie nie poradzę

Olciaaa-masz ns imię Aleksandra? Widzę że twojs córeczka tak jak moj synek keietniowe dziecko:)

Ostatnia edycja:
Madzia zdzierstwo ;/ teraz wszystko robia takie badziewne ze to szok
Papitka ja ostatnio te warzywa kupilam chyba po wlosku czy jakos tak i do piekarnika z ziemniaczkami posypalam ta przyprawa mniaam palce lizac ;D

U nas tez juz sniegu nie ma i dobrze jakos tak cieplutko i inne powietrze ze jak otworzylan okno to i Zu usnela ;p juz chce wiosne ;p

Renata nie lubisz kabaczka? ;p pysznosci a jak jeszcze w plasterki pokrojony i na patelbi mbiaaaam xd

Lubie, ale nie z warzywami. Kabaczka czesto robie, w postaci placków, albo leczo.

Happy ja tez tak robilam. no i potem bywał problem z przzywczajeniem sie ze choroba sie skonczyla i znowu trzeba samemu spac. I tlumaczylam ze to na czas choroby :) ale pociesze cie. w wieku 10 lat juz nie bedzie chciual spac w maminym łóżku :D

znowu dane mi bylo spac do 7. normalnie niewiem co sie dzieje? urodziny mam czy jak?? tylko jeszcze musze dla F wieczorami przypominac ze jak wstaje rano to niekoniecznie musi w naszym pokoju swiatlo zapalac. i ciszej biegac powinien.

Happy tak aleksandra ;p mama mowi ze dala mi tak na imie bo olenka w krzyzakach byla i jej sie spodobalo ;p mi nie za bardzo. A z ktorego kwietnia?

Renata myslalam ze w ogole nie lubusz a leczo to bym sobie zjadla alejeszcze nigdy sama nie robilam xd
Dzien dobry ja popijam sobie kawke a Zu jak zwykle wariuje i wszystkie zabawki na podlodze ;)

RENATA- ja dopiero zobaczylam suwak!!!!! Gratulacje kochana :D tak sie na chrzesnice napatrzylas ze swoje bedziesz miala;)))))) suuuper;) i to juz 9 tydzien;) tylko tydzien mnie nie bylo a tu takie nowiny;)))) jak chlopaki? Ciesza sie?

Paulina- ja wychudlam? Hehe moze to ta sukienka tak:p
U nas roznie z tymi lotami zalezy jaka linia;)
Ojj bardzo szczesliwi, wszystko sie udalo. Ryczec mi sie chcialo a im nie:p wiec pewnie na swoim bede wyc jak bobr:p

Malej sie juz odechcialo spac.. O 6 wstala;) kochana niunia:)

Madzia nie tylko twojej ;D ja jak wstalam do wc to wyciagnelam szczebelki i po 6 mnie obudzila sciagajac ze mnie koldre normalka ;D a Twoja mama slicznie wygladala a jaka mloda jest ;o

reklama
Olcia- i jak ma wyciagniete szczebelki to sama wychodzi z lozeczka?? Moj potworek na dodatek w nocy spal z nami..;// bylam tak padnieta ze po karmieniu nie chcialo mi sie jej do lozeczka odkladac..
A dziekuje za mame;) 41 w tym roku;)
Miala 18 jak mnie urodzila i na swojej 18-stce pila sok pomaranczowy a inni sztywni pod stolem hehehe

Do góry