reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAGDA jak wspaniale ze loty do SE sa najwczesniej o 16 a najpozniej o 20 :p nie trzeba bedzie przynajmniej mlodej tak wczesnie budzic. Powiedz jak tam rodzice? Widzialam zdjecia na fb, mama szczesliwa strasznie ;) a ty tak wychudlas ze ja na pierwszy rzut myslalam ze to twoja siostra, po chwili przypomnialam sobie ze wy mieliscie swiadkowac, cofam na zdjecie i szok.... TO MAGDA?! Dopiero znacznik mnie przekonal :D

reklama
Madzia zdzierstwo ;/ teraz wszystko robia takie badziewne ze to szok
Papitka ja ostatnio te warzywa kupilam chyba po wlosku czy jakos tak i do piekarnika z ziemniaczkami posypalam ta przyprawa mniaam palce lizac ;D

U nas tez juz sniegu nie ma i dobrze jakos tak cieplutko i inne powietrze ze jak otworzylan okno to i Zu usnela ;p juz chce wiosne ;p

Renata nie lubisz kabaczka? ;p pysznosci a jak jeszcze w plasterki pokrojony i na patelbi mbiaaaam xd

Ostatnia edycja:
Ja lubię wszystkie warzywa oprócz Brukselki

Mały dziś zasnął ze mną w łóżku... aż jestem zła na samą siebie ale serce mi sie krajalo. Pogorszylo mu się dużo kaszle dużo więcej i ma katar większy ale gorączki nie ma i tak płakał w swoim łóżku i nie mogłam go uspokoić na rękach też płakał więc go położyłam obok siebie i po pól godziny zasnął. Ale jestem zła bo zlamalam swoje zasady!

Madzia-niby tak ale zawsze mam wrażenie że szybko się przyzwyczai i później sobie nie poradzę

Olciaaa-masz ns imię Aleksandra? Widzę że twojs córeczka tak jak moj synek keietniowe dziecko:)

Ostatnia edycja:
Madzia zdzierstwo ;/ teraz wszystko robia takie badziewne ze to szok
Papitka ja ostatnio te warzywa kupilam chyba po wlosku czy jakos tak i do piekarnika z ziemniaczkami posypalam ta przyprawa mniaam palce lizac ;D

U nas tez juz sniegu nie ma i dobrze jakos tak cieplutko i inne powietrze ze jak otworzylan okno to i Zu usnela ;p juz chce wiosne ;p

Renata nie lubisz kabaczka? ;p pysznosci a jak jeszcze w plasterki pokrojony i na patelbi mbiaaaam xd

Lubie, ale nie z warzywami. Kabaczka czesto robie, w postaci placków, albo leczo.

Happy ja tez tak robilam. no i potem bywał problem z przzywczajeniem sie ze choroba sie skonczyla i znowu trzeba samemu spac. I tlumaczylam ze to na czas choroby :) ale pociesze cie. w wieku 10 lat juz nie bedzie chciual spac w maminym łóżku :D

znowu dane mi bylo spac do 7. normalnie niewiem co sie dzieje? urodziny mam czy jak?? tylko jeszcze musze dla F wieczorami przypominac ze jak wstaje rano to niekoniecznie musi w naszym pokoju swiatlo zapalac. i ciszej biegac powinien.

Happy tak aleksandra ;p mama mowi ze dala mi tak na imie bo olenka w krzyzakach byla i jej sie spodobalo ;p mi nie za bardzo. A z ktorego kwietnia?

Renata myslalam ze w ogole nie lubusz a leczo to bym sobie zjadla alejeszcze nigdy sama nie robilam xd
Dzien dobry ja popijam sobie kawke a Zu jak zwykle wariuje i wszystkie zabawki na podlodze ;)

RENATA- ja dopiero zobaczylam suwak!!!!! Gratulacje kochana :D tak sie na chrzesnice napatrzylas ze swoje bedziesz miala;)))))) suuuper;) i to juz 9 tydzien;) tylko tydzien mnie nie bylo a tu takie nowiny;)))) jak chlopaki? Ciesza sie?

Paulina- ja wychudlam? Hehe moze to ta sukienka tak:p
U nas roznie z tymi lotami zalezy jaka linia;)
Ojj bardzo szczesliwi, wszystko sie udalo. Ryczec mi sie chcialo a im nie:p wiec pewnie na swoim bede wyc jak bobr:p

Malej sie juz odechcialo spac.. O 6 wstala;) kochana niunia:)

Madzia nie tylko twojej ;D ja jak wstalam do wc to wyciagnelam szczebelki i po 6 mnie obudzila sciagajac ze mnie koldre normalka ;D a Twoja mama slicznie wygladala a jaka mloda jest ;o

reklama
Olcia- i jak ma wyciagniete szczebelki to sama wychodzi z lozeczka?? Moj potworek na dodatek w nocy spal z nami..;// bylam tak padnieta ze po karmieniu nie chcialo mi sie jej do lozeczka odkladac..
A dziekuje za mame;) 41 w tym roku;)
Miala 18 jak mnie urodzila i na swojej 18-stce pila sok pomaranczowy a inni sztywni pod stolem hehehe

Do góry