reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda Zu tez spala do pewnego czasu ze mna bo jak w nocy sie budzilam to ta wiercipieta np w nogach spala albo budzila sie i na glowie wstawala i w taki trojkat wiec lozeczko u mnie obowiazkowo ;) no wychodzi juz sama troche sie pomeczy bo czasami nie w te szczebelki wsadzi nozki ;D a jak tam zabki? Powiedz mi madzia bo u naszych to tylko jeden dzien roznicy. Wstaje twoja Maja przy meblach ii chodzi przy nich? Bierzesz ja za paszki to stoji normalnie czy chce wtedy siadac? Pisalm o tym juz ale Ciebie nie bylo

reklama
Hej dziewczyny próbowałam was nadgonić ale nawet nie pamiętam o czym pisałyście , choroba daje mi we znaki ale jest już lepiej .
Zaczynamy remont w pokojach więc postaram się być na bieżąco .
P wziął się do pracy od rana a mnie jak zwykle matka wkurza z tym remontem bo P u niej też robi i dla niej najlepiej by było jakby zaczął o 10 i już się kłócą , może i ma qolne poniedziałek wtorek ale też chce odpocząć a ma 3 pokoje do zrobienia . Więc będzie kolorowo:crazy:
A my z Wicią weźniemy się za porządki w zabawkach i ich segregację :-)
A wy jakie plany na dzisiaj ?

Sandra malowanie czy cos innego?

My na ta chwile to zadnych planow nie mamy sloneczko wyszlo wiec moze jakis dluzszy spacerek do lasu czy cos ;) no i zakupy do domu trzeba zrobic

Kuba śpi ze mną ciagle odkąd sie urodził nie chciał w łóżeczku a na razie nie mam gdzie oddzielnego łóżna dla niego wstawić wiec śpimy razem.

Młody dostał okropnego kataru w nocy na złość nie mogłam znaleść masci majerankowej wsadził gdzieś bo smarował ostatnio babci nos z reszta wszystkim smarował i nie wiem gdzie wsadził.:wściekła/y: Muszę kupić drugą dzisiaj bo co jak co troche pomaga w nocy

Olciaaa-ja też Aleksandra;) a Dennisek z 13.04.2012; )

Sandra-Powodzenia z remontem

My dopiero wstalismy. Dennisek chybq wraca do swoich nawyków:) idziemy pić kawę a później na zakupy a wam miłego dnia

Heeeejo ;) my dopiero wstalysmy, tzn ja bo N. jeszcze spi :p nie bedzie drzemki w dzien.

MAGDA nie sukienka tak tylko schudlas :p na buzi tez sie strasznie zmienilas :) Maja kawal kobitki, sliczna jest:)

Jej ile tych kwietniowych dzieciaczkow tu ;p

Hejka:)
papitka rosnie Ci mały pomocnik:-)
sandra powodzenia z remontem:)
happymum ja tez czasem łamię zasady i biore małego do łóżka jak ciężko mu zasnąć:) To naprawdę nic złego:) poprostu dzieci potrzebują czułości:)

Mały juz prawie nie kaszle , D. kaszle strasznie i ma katar:wściekła/y::wściekła/y: a ja wstałam z bólem gardła:wściekła/y: dobrze że D. ma wolne do wtorku to sie wykuruje:) Pewnie będzie mi zajmował laptopa ale postaram sie czasem cos skrobnąć:-)

Co do warzyw na patelnie to lubię te z biedronki, włoskie z przyprawami czy jakos tak:):)

Mnie za chwilę czeka sprzątanie a na obiadek dzisiaj barszczyk:) Mniam:) Nawet mamy uszka zamrożone to chyba sobie zjem z uszkami:):)

miłego dnia:-)

Happy to juz 3 olki sa xd

Paulina takiej to dobrze ;D no dosyc sporo kwietniowych dzieciaczkow
Zu spi a ja popijam kawe

Ja na obiad kopytka z gulaszen zrobie ale jak na ta chqile mam lenia ;D

reklama
Do góry