reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Magda Zu tez spala do pewnego czasu ze mna bo jak w nocy sie budzilam to ta wiercipieta np w nogach spala albo budzila sie i na glowie wstawala i w taki trojkat wiec lozeczko u mnie obowiazkowo ;) no wychodzi juz sama troche sie pomeczy bo czasami nie w te szczebelki wsadzi nozki ;D a jak tam zabki? Powiedz mi madzia bo u naszych to tylko jeden dzien roznicy. Wstaje twoja Maja przy meblach ii chodzi przy nich? Bierzesz ja za paszki to stoji normalnie czy chce wtedy siadac? Pisalm o tym juz ale Ciebie nie bylo

reklama
Hej dziewczyny próbowałam was nadgonić ale nawet nie pamiętam o czym pisałyście , choroba daje mi we znaki ale jest już lepiej .
Zaczynamy remont w pokojach więc postaram się być na bieżąco .
P wziął się do pracy od rana a mnie jak zwykle matka wkurza z tym remontem bo P u niej też robi i dla niej najlepiej by było jakby zaczął o 10 i już się kłócą , może i ma qolne poniedziałek wtorek ale też chce odpocząć a ma 3 pokoje do zrobienia . Więc będzie kolorowo:crazy:
A my z Wicią weźniemy się za porządki w zabawkach i ich segregację :-)
A wy jakie plany na dzisiaj ?

Sandra malowanie czy cos innego?

My na ta chwile to zadnych planow nie mamy sloneczko wyszlo wiec moze jakis dluzszy spacerek do lasu czy cos ;) no i zakupy do domu trzeba zrobic

Kuba śpi ze mną ciagle odkąd sie urodził nie chciał w łóżeczku a na razie nie mam gdzie oddzielnego łóżna dla niego wstawić wiec śpimy razem.

Młody dostał okropnego kataru w nocy na złość nie mogłam znaleść masci majerankowej wsadził gdzieś bo smarował ostatnio babci nos z reszta wszystkim smarował i nie wiem gdzie wsadził.:wściekła/y: Muszę kupić drugą dzisiaj bo co jak co troche pomaga w nocy

Olciaaa-ja też Aleksandra;) a Dennisek z 13.04.2012; )

Sandra-Powodzenia z remontem

My dopiero wstalismy. Dennisek chybq wraca do swoich nawyków:) idziemy pić kawę a później na zakupy a wam miłego dnia

Heeeejo ;) my dopiero wstalysmy, tzn ja bo N. jeszcze spi :p nie bedzie drzemki w dzien.

MAGDA nie sukienka tak tylko schudlas :p na buzi tez sie strasznie zmienilas :) Maja kawal kobitki, sliczna jest:)

Jej ile tych kwietniowych dzieciaczkow tu ;p

Hejka:)
papitka rosnie Ci mały pomocnik:-)
sandra powodzenia z remontem:)
happymum ja tez czasem łamię zasady i biore małego do łóżka jak ciężko mu zasnąć:) To naprawdę nic złego:) poprostu dzieci potrzebują czułości:)

Mały juz prawie nie kaszle , D. kaszle strasznie i ma katar:wściekła/y::wściekła/y: a ja wstałam z bólem gardła:wściekła/y: dobrze że D. ma wolne do wtorku to sie wykuruje:) Pewnie będzie mi zajmował laptopa ale postaram sie czasem cos skrobnąć:-)

Co do warzyw na patelnie to lubię te z biedronki, włoskie z przyprawami czy jakos tak:):)

Mnie za chwilę czeka sprzątanie a na obiadek dzisiaj barszczyk:) Mniam:) Nawet mamy uszka zamrożone to chyba sobie zjem z uszkami:):)

miłego dnia:-)

Happy to juz 3 olki sa xd

Paulina takiej to dobrze ;D no dosyc sporo kwietniowych dzieciaczkow
Zu spi a ja popijam kawe

Ja na obiad kopytka z gulaszen zrobie ale jak na ta chqile mam lenia ;D

reklama
Do góry