Magda Zu tez spala do pewnego czasu ze mna bo jak w nocy sie budzilam to ta wiercipieta np w nogach spala albo budzila sie i na glowie wstawala i w taki trojkat wiec lozeczko u mnie obowiazkowo no wychodzi juz sama troche sie pomeczy bo czasami nie w te szczebelki wsadzi nozki ;D a jak tam zabki? Powiedz mi madzia bo u naszych to tylko jeden dzien roznicy. Wstaje twoja Maja przy meblach ii chodzi przy nich? Bierzesz ja za paszki to stoji normalnie czy chce wtedy siadac? Pisalm o tym juz ale Ciebie nie bylo
reklama
sandra910107
Fanka BB :)
Hej dziewczyny próbowałam was nadgonić ale nawet nie pamiętam o czym pisałyście , choroba daje mi we znaki ale jest już lepiej .
Zaczynamy remont w pokojach więc postaram się być na bieżąco .
P wziął się do pracy od rana a mnie jak zwykle matka wkurza z tym remontem bo P u niej też robi i dla niej najlepiej by było jakby zaczął o 10 i już się kłócą , może i ma qolne poniedziałek wtorek ale też chce odpocząć a ma 3 pokoje do zrobienia . Więc będzie kolorowo
A my z Wicią weźniemy się za porządki w zabawkach i ich segregację :-)
A wy jakie plany na dzisiaj ?
Zaczynamy remont w pokojach więc postaram się być na bieżąco .
P wziął się do pracy od rana a mnie jak zwykle matka wkurza z tym remontem bo P u niej też robi i dla niej najlepiej by było jakby zaczął o 10 i już się kłócą , może i ma qolne poniedziałek wtorek ale też chce odpocząć a ma 3 pokoje do zrobienia . Więc będzie kolorowo
A my z Wicią weźniemy się za porządki w zabawkach i ich segregację :-)
A wy jakie plany na dzisiaj ?
Kuba śpi ze mną ciagle odkąd sie urodził nie chciał w łóżeczku a na razie nie mam gdzie oddzielnego łóżna dla niego wstawić wiec śpimy razem.
Młody dostał okropnego kataru w nocy na złość nie mogłam znaleść masci majerankowej wsadził gdzieś bo smarował ostatnio babci nos z reszta wszystkim smarował i nie wiem gdzie wsadził. Muszę kupić drugą dzisiaj bo co jak co troche pomaga w nocy
Młody dostał okropnego kataru w nocy na złość nie mogłam znaleść masci majerankowej wsadził gdzieś bo smarował ostatnio babci nos z reszta wszystkim smarował i nie wiem gdzie wsadził. Muszę kupić drugą dzisiaj bo co jak co troche pomaga w nocy
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Olciaaa-ja też Aleksandra a Dennisek z 13.04.2012; )
Sandra-Powodzenia z remontem
My dopiero wstalismy. Dennisek chybq wraca do swoich nawyków idziemy pić kawę a później na zakupy a wam miłego dnia
Sandra-Powodzenia z remontem
My dopiero wstalismy. Dennisek chybq wraca do swoich nawyków idziemy pić kawę a później na zakupy a wam miłego dnia
G
guest-1673535084
Gość
Heeeejo my dopiero wstalysmy, tzn ja bo N. jeszcze spi nie bedzie drzemki w dzien.
MAGDA nie sukienka tak tylko schudlas na buzi tez sie strasznie zmienilas Maja kawal kobitki, sliczna jest
Jej ile tych kwietniowych dzieciaczkow tu ;p
MAGDA nie sukienka tak tylko schudlas na buzi tez sie strasznie zmienilas Maja kawal kobitki, sliczna jest
Jej ile tych kwietniowych dzieciaczkow tu ;p
madzialena647
Fanka BB :)
Hejka
papitka rosnie Ci mały pomocnik:-)
sandra powodzenia z remontem
happymum ja tez czasem łamię zasady i biore małego do łóżka jak ciężko mu zasnąć To naprawdę nic złego poprostu dzieci potrzebują czułości
Mały juz prawie nie kaszle , D. kaszle strasznie i ma katar a ja wstałam z bólem gardła dobrze że D. ma wolne do wtorku to sie wykuruje Pewnie będzie mi zajmował laptopa ale postaram sie czasem cos skrobnąć:-)
Co do warzyw na patelnie to lubię te z biedronki, włoskie z przyprawami czy jakos tak
Mnie za chwilę czeka sprzątanie a na obiadek dzisiaj barszczyk Mniam Nawet mamy uszka zamrożone to chyba sobie zjem z uszkami
miłego dnia:-)
papitka rosnie Ci mały pomocnik:-)
sandra powodzenia z remontem
happymum ja tez czasem łamię zasady i biore małego do łóżka jak ciężko mu zasnąć To naprawdę nic złego poprostu dzieci potrzebują czułości
Mały juz prawie nie kaszle , D. kaszle strasznie i ma katar a ja wstałam z bólem gardła dobrze że D. ma wolne do wtorku to sie wykuruje Pewnie będzie mi zajmował laptopa ale postaram sie czasem cos skrobnąć:-)
Co do warzyw na patelnie to lubię te z biedronki, włoskie z przyprawami czy jakos tak
Mnie za chwilę czeka sprzątanie a na obiadek dzisiaj barszczyk Mniam Nawet mamy uszka zamrożone to chyba sobie zjem z uszkami
miłego dnia:-)
reklama