reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

asiowo masz super fryzure nie dziwie sie ze mąz jest zachwycony i ze Ty masz dobry humor:) teraz bedziesz tylko musiala nauczyc sie ją ladnie ukladac:) i zeby Ci juz nigdy nie przyszloo do glowy obcinac sie na 2cm! dla wygody....:-);-):tak:twarzowo i sexi

mi tez sie wydajeze rodzi najpierw olenka(i jeszcze te bole krzyza dzisaij..:p:) potem madzik szybko a na femme to bedziemy czekac i czekac....:-p

fajnie sie czyta o Was...ze podudka o 6 juz po spacerze itd...ze juz tyle rzeczy zdazylyscie zrobic..a ja wstaje o 13....ale wstyd:) ale juz niedlugo ..powinnam zaczac sie przestawiac???

a filipek to raczej do taty podobny ale tylko na razie ....ponoc dzieci na poczatku do ojcow ...natura tak wymyslila zeby samiec wydzial ze to jego:) gdzies tak czytalam.....

mi lekarz powiedzial ze moze szybciej urodze a mi sie wydaje ze raczej nie...tak w srodku w kasi czuje ze raczej po terminie...w koncu male rozwarcie kazdy moze miec...chociaz jak kiedys liczylam od dnia zaplodnienia 266 to powinnam urodzic dzisiaj:-D:sorry2: ide na fabryke gwiazd....

Ostatnia edycja:
reklama
Kaska niedawno wstalas ? :szok: powinnas sie przestawic bo potem bedziesz miala ciezko ,mowi Ci to wykwalifikowana mama :tak::-)
a otym podobienstwie tez gdzies ogladalam w tv :nerd: mi P powtarza ze Ala po mnie ma tylko plec i krecone włoski :-D chodziaz podobno jak P byl maly tez mial loczki :rofl2:

Ala usnela ,bede miala chwile spokoju do 15 :happy2:

wrócilam...

ale jestem zmeczona...senna, i tak mnie podbrzusze kuje no masakra.... a za 1,5 godz do szkoly jade :-(

tak sie zastanawiam jak to bedzie jak przestane brac fenoterol, te moje tabletki na korcze macicy.... jutro ostatnia i konieec, gin mi juz nie kaze brac...ciekawe czy bez tabletek nie rozpakuje sie za szybko....:baffled:

iwoneczka ja to nie widze podobienstwa ani do mamy ani do taty:-)

kasiu ja tez zawsze tak dlugo spalam ale przez ostatnie 2 tyg wstaje juz o 7!!!!1koszmar

OMG ... powariowały :-p ile nadrukowałyście :-p tak mniej więcej wszystko przeczytałam :-p :-)

My na imprezie wczoraj byliśmy ...tzn taka posiadówka bardziej ;-) ale Kuba się nawalił :-p rano dobudzić go nie mogłam a chciałam już wracać żeby w swoim łóżeczku się położyć ... no mimo że na soczku i paluszkach nie było tak źle beka z reszt ;-p

ktoś się pytał jaki samochód no więc : Hyundai Accent, 1995r., 1300cm3, 64KM - otoMoto na tego się czaimy :-)

Co do ząbków to nic się udzielić nie mogę ... chyba że na temat Kuby bo mu 8 chyba rośnie i marudzi :-p :-p :-p

IWONECZKA - mi też się wydaje że do taty podobny :-p

A rozpakować ja chce pierwsza ! ja ja ja ! :-p ... :-)

dobra ja lecę dzisiaj trzeba dom wysprzątać i leniuchować :-p :-)

No ją już po egzaminie. Wyszła jedna pała. Ufff...
ASIOWO Fryzurka super. Mój mały czerwcowek jest chyba wyjątkiem co do marudzenia. Aniołek.
jak tak czytam jak wasze dzieci marudzą czy rozrabiają to stwierdzam że moje to świętoszki.

Oj laski nale naprodukowalyscie:-)
Ja dopiero co skonczylam generalne sprzatanie domku, a i jeszcze pycha kompocik ugotowalam:-)
oleńka19 krocze i mnie strasznie kluje, podbrzusze tez, masakra jakas, a do tego twardnienie brzucha, bole plecow i ucisk na nerw kulszowy, no normalnie chyba wysiade zanim urodze, moj P to sie ze mnie smieje ze chodze jak stara babka
EWI44 gratulacje pomyslnego wyniku testu, teraz tylko czekac na @
femme fatal my dzis mamy taka imopreze, tylko ze u nas w domku, przyjezdzaja psiapsioly z liceum, wiec wieczor mam z glowy:-)
Netgirl z tym zapuszczaniem wlosow to i ja tam mam, niby zapuszczam i nagle mnie cos nachodzi i obcinam, kiedys mialam takie krotkie jak Asiowo wczesniej ale juz moj P nie pozwala mi sie tak obcinac
Oliwka jak tam z dzieciaczkami?? lepiej juz??
A co do rozpakowywania sie to ja bym sie wcale nie obrazila jakbym to ja byla pierwsza:-)

reklama
My już po spacerku.Zamiast ZOO było karmienie kaczek w parku i spacer w jesiennych liściach w parku.A przy okazji zakupy na wieczorny mecz no i kupiłam oponki.Zaraz zabieram się za pichcenie.Pogoda ładna to i sioe spacerków zachciewa.Ja jestem też ogólnie na etapie zapuszczania włosów ale coraz częściej mnie denerwuja i chyba niegługo zetne.I taka to ja jestem najpierw zapuszczam a potem miesiac i obcinam.Ja myślę,że jak dziewczyny odstawią te tabletki na skórcze to szybko sie wypakują.

Do góry