reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Mamy mintaja, karmazyna, łososia i śledzie. Z czego łosoś w formie takich 'krokietów' faszerowanych szpinakiem. Nie jadłam jeszcze, ale na pewno mniammm... :)

Jaaaa cieeee Madzia nie lubie cie haha ja chce rybe, taka prosto z grilla z nad morza <3 jak bylismy w Rowach to codziennie zarlam :)

renata super że dzieciaki zadowolone z łóżka:)
sandra oby szybko przeszło Ci to przeziębienie:)
paulina co za wredna baba:wściekła/y: takie plotkary to wszystko wiedzą najlepiej

Smaka narobilyście na rybkę:p Ja wczoraj robiłam synkowi z marchewką i sama pojadłam:p Mały już wykąpany i niedługo idzie lulu bo marudny
miłego wieczorku:-)

Maaaatko ryba. Uwielbiam.

Sezamy bardzo lubie. jak ł nałowi to sam je pozeram :D nie dziele sie z nikim :) chyba ze kawalek dla Oskara :) ( Filip nie je ryb ).Pange tez lubie i Mirune. a jak po grecku to kazdą pozre. tak pozre.. bo to jak ja nurkuje w garnku to jedzeniem nazwac niewypada :)

Karpia za to nie lubie ;/ smierdzi mi rzeką ;/

a sledziki.. o booooooooziu.. slina mi leci. jutro jade z bratem na zakupy. ale bedzie cuchnelo mu w aucie.. jak nie zapomne to kupie rybe :D

reklama
Do góry