reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Julcia niestety nie ma swojego pokoju i mieszka z nami w jednym :) Jak nasz dom się wybuduje to na pewno dostanie swój. W projekcie są bodajże 4 sypialnie więc rodzeństwo J będzie miała hehe ;)
PAULINA Ty wyrabiasz N paszport? Dowód nie wystarczy?
Mój chrześniak kończy niedługo roczek. Kupiliśmy mu już prezent :D
20140130_162623.jpg

Załączniki

• 20140130_162623.jpg
    20140130_162623.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 28
reklama
happy to ty sporo wymieniasz jak nie wózki to łóżeczka ;D
sandra ocipieli żeby nie przyjać cięzarnej? Jeszcze normalnie to by sie można byłoby w domu podleczyć jakimiś lekami ale w ciaży nie wiadomo co tu wziać.
Renata no to ładnie koleś ma w bani że nie chciał doweźć no ale za głupote własną bozia go pokarała ;D.

Od rana próbowałam coś napisać ale mi sie bb zacinało nie wiem c sie dzieje jak emotke chciałam wstawic to sie zacinało.

Kubie paznokieć złazi po miesiącyu od uderzenia dopiero zauważyłam a przecież tyle razy obcinałam i nic nie było byłam u lekarza z tym bo wydawało mi sie ze ropa zachodzi paznokietek ale czysto ładnie wyrasta nowy.

Kuba już drugi dzień nie śpi ja po prostu padam

Papitka-żeby sprostowac to Jeszcze napisze ze tylko jeden wózek kupiłam nowy a resztę okazaniem używane zazwyczaj placilam około 20 funtów wiwv niewiele ostatni to zamiana z pewna angielka:) łóżeczka yez wszystkie używane oprov jednego turystycznego ceny między 8a20 funtów:) poprostu szukałam odpowiedniego wózka i łóżeczka no i nareszcie znalazłam:)

Edit...
Madzia-super rowerek moi brscus mirli takie ssme tylko zielone:) są boskie

Ostatnia edycja:
MADZIA nie wystarczy. Na dowodzie wszedzie nie wjedziesz. A mam w planach wakacje np w Tunezji w przyszlym roku. Bo w tym roku N. prawdopodobnie z nami nie leci.

No tak nie wszędzie, ale my chcieliśmy jedynie do Niemiec czasem podjechać :happy2:

edit...
HAPPYMUM tak mi się ten rowerek spodobał, od razu wpadł mi w oko i nie było opcji żeby go nie wziąć :)

Ostatnia edycja:
Zobacz załącznik 607194

Madzia roweryk podobny oskar dostal na 1 urodziny. Od wszystkich, bo nie chcialam 20 samochodu, czy nowego misia. babcie, i chrzestni sie zlozyli i ja kupilam jaki dla O sie podobał. uzbierał wiecej, bo chojni byli :D

A łózek mieli wiecej. Bo dochodzą jeszcze łózeczka, potem dla F zmienialismy co raz, bo jak nie pekło to mi sie znudziło :)

MADZIU nigdy nie wiesz gdzie pojedziesz ;) a noz jakies wakacje last minute i bedziesz musiala zrezygnowac bo paszportu brak, bezsensu :p

Kechu ja tez polecam sałatkę z kebabem lub gyros, u mnie sami mięsożercy wiec cieszy sie powodzeniem:) ja właśnie skończyłam obiad robić, a teraz mój serial wiec znikam:)

witajcie,
Wam tez nawala bb? od rana muli starsznie:sorry2:
Madzia, Bartek na roczek dostal taki rowerek tyle ze motocykl i jezdzil nim raz, a tak jedynie czasami wlaczyl melodyjke, stoi w piwnicy ale on nie lubi takich zabawek, jezdzik tez stoi sie kurzy nawet razu nie jedzil, jedynie w bagazniku trzyma dinozaury:-p
Renata, masakra z kurierem, do mojej ciotki kiedys dzwonil zeby na szose wyjechala po przesylke bo mu sie nie chcialo zjezdzac z trasy:no:fajne lozko a jaka frajda:-p
Sandra, brak slow na ta sluzbe zdrowia. Moja siostra uczy sie na ratownika medycznego, jest na ostatnim roku i czasami opowiada co dzieje sie na SORze, brak slow...

reklama
Witajcie mamy:)
Dawno tu nie bylam ale cos nawala stronka ;;[ My walczymy z ząbkowaniem jest strasznie malemu ida dwa naraz ciagle placze i marudzi ;(
Mariuszek nie spi w swoim pokoju ale go posiada mysle ze jak troszke bedzie starszy to tam przejdziemy ,,

Do góry